Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ferie

Rabattkoden er nå aktiv

Ferie

Flere fridager etter hverandre åpner for nye opplevelser, enten feriedrømmen er lange vandreturer i den norske fjellheimen, miniferie på dansk kro eller aller helst ferie i bil på lykke og fromme nedover i Europa.

Risskov Bilferie har mange gode avtaler med hoteller og overnattingssteder i hele Europa og tilrettelegger for fine ferieopplevelser - uten å tømme lommeboka. Mulighetene er mange.

De fleste vet at historiske Budapest er Europas badeby nummer én med rundt 100 bad over hele byen. Færre vet at Alpene har noen av de mest luksuriøse termiske kildene å by på. Risskov Bilferie har sikret avtaler med hoteller fra Tromsø i nord via Gardasjøen i Nord-Italia og helt ned til Sardinia lengst syd i Europa. Tyske landsbyer, Berlin, Amsterdam og Alpene frister gjerne i Sentral-Europa, men glem heller ikke å se hva vi tilbyr før neste ferie i Skandinavia.

Det er ikke alltid avstanden det kommer ann på. Enten dere planlegger årets påskeferie til fjells, sommerferie i Europa, vinterferie uten snø og kulde eller høstferie i en spennende storby; ferie med litt planlegging blir det uansett.