Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ferie Danmark

Rabattkoden er nå aktiv

Ferie Danmark

Danmark er mer enn røde pølser, Legoland og hyggelige kroer på Jylland. Danmark har også selveste København - en av verdens beste byer å reise til, ifølge Lonely Planet i 2019. Og Danmark er også lange sandstrender, korte avstander, restauranter i verdensklassen og sist, men ikke minst; det er gøy å reise med barn i Danmark. Hvorfor ikke legge ferien til Danmark i år.

Uansett om dere planlegger en lengre biltur gjennom Danmark og videre nedover i Europa, en reise i Danmark med barn i baksetet, en liten ferie midt i året, en overraskelse på en langhelg i september, julehandel i desember eller København om våren; det er billig å reise på ferie i Danmark med Risskov Bilferie.

Risskov Bilferie har gode avtaler med hoteller, vertshus og hyggelige kroer over hele Danmark, slik at dere får den danmarksferien dere drømmer om - uten å tømme lommeboka.

Det er spesielt vakkert på Jylland i sommerhalvåret med Skagens bløte strender og 443 navngitte øyer utenfor det som er jydenes land. På Sjælland glitrer lysene fra København, og dere kan kjøre herfra og videre til Sverige over Øresundbroen. Fyn huser Odense og HC Andersens hjem. Glem heller ikke vakre Bornholm lengst ute i Østersjøen.