Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ferie Norge

Rabattkoden er nå aktiv

Ferie Norge

Ferie i Norge er mektige naturopplevelser. Alltid. Og Risskov Bilferie har gode avtaler med mange overnattingssteder i vårt langstrakte land, slik at dere får akkurat den norgesferien dere drømmer om.

I Nord-Norge finnes nordlys og spektakulære landskap med lyse sommerkvelder og havfiske, hundekjøring og surfing med rå natur i Lofoten. Vestlandet byr på mer enn fjell og fjord, og har også gamle setre, Sola strand og Bergens musikkscene. Østlandet er større enn Oslo, og mer enn Operahuset. I hovedstaden vår pulserer det på noen av landets beste restauranter og utesteder med liv og røre. I Oslo kan dere også kombinere byferie med skiturer i Nordmarka om vinteren, og badeturer i Oslofjorden om sommeren. På Østlandet seiles det også på Mjøsa, og dere kan se skøyteløp på Lillehammer, før dere kjører videre over grensa til Sverige.

Eller reis på ferie til Sørlandet med de hvitmalte kystbyene. Dra på tur med «Øya» i Lillesands skjærgård, eller lei ei sjekte og sol dere på glatte svaberg før dere bader fra nakne holmer og skjær. Dra videre til Kristiansand, spis reker på brygga og ta ferga videre til Danmark.

Noen ganger slår ferieopplevelser i vårt eget lille land beina under eksotiske ferieturer med flere timer i fly. Og de beste opplevelsen finnes gjerne der de minst forventes, også i Norge.