Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ferie Oslo

Rabattkoden er nå aktiv

Ferie Oslo

Oslo er noe å finne på i ferien - hele året. Om sommeren syder det på uteserveringene i byens bakgårder, og i byens grønne lunger nyter oslofolket at solstrålene varmer. Om vinteren går det alltid en forestiling på byens intimteatre og store scener, og byens konserthus spiller til lyden av Oslo, som holder seg våken - også en vinternatt i januar.

Oslo er todelt mellom by- og friluftsliv på ski Nordmarka om vinteren eller med båt fra sentrum til Sørenga og Hovedøya for å bade på i Oslofjorden om sommeren. (Det tar bare 5 minutter.)

Også på kartet deler Oslo seg i to mellom østkanten og vestkanten. Oppsøk delikatesseforretninger på Frogner og friområdet i Frognerparken. Majorstuen er fin for shopping med Lorry like ved Slottsparken. Dra til St. Hanshaugen hvis dere vil kjenne på landsbylivet i hovedstaden, og besøk Grunerløkka når dere har lyst til å sippe musserende i det som før var det gamle, brune Oslo.

I byens kompakte sentrum er det gangavstand til det meste, og hvis det frister å sette seg ned går det alltid en trikk.

I Oslo er badesesongen utvidet til hele året. Hopp i Oslofjorden etter en tur i badstuebåten «Kok», når den første snøen har lagt seg. Badstua ligger ved Langkaia i Bjørvika nede ved Operahuset.