Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ferie Sverige

Rabattkoden er nå aktiv

Ferie Sverige

Sverige har spa, herregårder, grensebutikker, skjærgården utenfor Stockholm og skjærgården utenfor Gøteborg. Sverige har også den dype Finnskogen i vest og hundekjøring i nord, Astrid Lindgrens verden i Skåne og verdens beste «fika».

Hvorfor ikke legge ferien til Sverige i år. Kjør-selv med bil over grensa og opplev det beste av det som vårt naboland i øst har å by på. Risskov Bilferie har gode avtaler med trivelige vertshus, moderne hoteller og flotte herregårder over hele Sverige. Reis på ferie i Sverige med Risskov Bilferie i år - uten å tømme lommeboka.

Det er gjerne billigere å reise på ferie i Sverige enn i Norge, og kjøttbollene smaker ofte bedre også.

Ta venninnegjengen med på årets spaferie til Sverige, eller reis på ferie med barna i baksetet til sjarmerende Småland. Dra videre ned til Malmø og gjør en liten avstikker til Danmark over Øresundbroen - før dere krysser over til øst og ender i glitrende Stockholm, helt på tampen av sommerferien.

Det er mange gode grunner til å reise på ferie til Sverige i år. Se en ishockeykamp. Dra på byen i Gamla Stan. Fisk ved stille vann i den dype Finnskogen. Opplev Vasa museum. Stikk på loppis på Gotland. Bare for å nevne noen.