Aktiv ferie på First Hotel Bengtsfors i Sverige

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

First Hotel Bengtsfors

Aktiv ferie med urørt natur og mat av høy kvalitet

Flott natur og utsikt over sjøen
Massevis av aktiviteter i de vakre omgivelsene
Oppvarmet utendørs basseng i sommermånedene
 • 110 km fra Svinesundbroen
 • 100 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Utendørs svømmebasseng
 • Badstu
 • Treningsrom

Om hotellet

Hotel Bengtsfors har en flott beliggenhet mellom Lelångsjøen og Dalslands Kanal, i det nordlige Västra Götalands län, i Sverige. Her har dere et helt perfekt utgangspunkt for en aktiv ferie, med gode muligheter for både gå- og sykkelturer, kajakk- og kanoturer og fiske i den vakre urørte naturen. Nyt et opphold med gastronomi av høj kvalitet, utendørs svømmebasseng i sommermånedene og massevis av spennende opplevelser hele året rundt.

Hotellet tilbyr

Hotellet ligger sentralt i hjertet av Dalsland, omgitt av vakker natur, og byr på massevis av muligheter både for avslapning og aktiviteter. I sommermånedene kan dere slappe av i hotellets innbydende bassengområde, med oppvarmet utendørs svømmebasseng og pool-bar. Under oppholdet har dere gratis tilgang til det fullt utstyrte treningsrommet og den tilhørende badstuen.

Området byr på massevis av opplevelser i den urørte naturen med skog, sjøer og massevis av vakre utsikter. Ta f.eks. en tur med Dal-Västra Värmlands Järnväg - en pedaldrevet skinnesykkel, nyt idylliske padleturer med kano eller kajakk, eller dra på fisketur i de vakre omgivelsene. Området egner seg ikke minst til herlige gåturer og avslappende sykkelturer med mountainbike. Dere kan også besøke Dalslands mest populære turistattraksjon med en tur til akvedukten i Håverud.

Hver morgen starter med en lekker frokostbuffet, hvor dere kan fylle på med energi før dagens mange opplevelser.

Hotellets restaurant har en flott panoramautsikt over Dalslandskanalen, og serverer klassiske retter med et internationalt preg. I den hyggelige baren finner dere et godt utvalg drinker, fatøl og flaskeøl fra hele verden. Utover dette tilbyr baren også et godt utvalg av vin og whiskey.

Det er gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

First Hotel Bengtsfors har 43 komfortable rom, og tilbyr både enkelt- og dobbeltrom samt dobbeltrom med opptil to ekstra senger. Alle er innredet i en moderne stil med flotte tregulv og tilbyr behagelige rammer for en god nattesøvn. Samtlige rom har eget bad og er utstyrt med hårføner, komfortable senger, skrivebord og TV.

Merk at

Vennligst merk at restauranten er stengt på onsdager og søndager, frem til mai måned. Hvis dere er på ferie en av disse dagene, får dere en 3-retters meny på torsdag eller lørdag i stedet, som kompensasjon.

Vis flere

Verdt å se

 • Akvedukten i Håverud (33.6 km)

  Dra på sommerferie til Sverige og kjør-selv avgårde med familien. Flere hundretusener valfarter til Akvedukten hvert år for å oppleve det unike såkalte møte mellom bil, vann og jernbane. I perioden fra 1864 og frem til 1868 pågikk arbeidet med å bygge Dalslands Kanal, men det ble raskt oppdaget at det var umulig å danne et vanlig slusesystem på grunn av de porøse klippene i området. I høysesongen holder museet åpent og her kan dere få et spennende innsyn i historien bak den spektakulære konstruksjonen. Finn barnevennlige hoteller i området hos Risskov Bilferie.

  Akvedukten i Håverud
  Akvedukten i Håverud fortjener et besøk, spesielt siden det også er et museum.
 • Forsbacka (35.4 km)

  Rundt 8 km vest for Åmål finner dere Forsbackabadet og Daltrail. Her kan dere både ri i vogn, seile i kano, spille golf og ta en dukkert.

  Forsbacka
  Opplev det deilige Forsbackabadet bare 8 km vest for Åmål
 • Åmåls Industrimuseum (35.7 km)

  Finn en billig sommerferie, vinterferie eller kanskje en høstferie hos Risskov Bilferie og dra til Åmål. Besøk Åmåls Industrimuseum, hvor dere kan oppleve hvordan en familie levde og arbeidet på 1920-tallet. Store deler av verkstedet er bevart og ser ut som det gjorde i 1918. Her finner dere både en stor samling håndholdt verktøy samt spennende maskiner. Thorstenson-familien bodde i en liten leilighet i den samme bygningen som verkstedet, hvor dere også finner et lite kontor. Alle møbler og andre artikler er fra tiden da familien bodde her. I øverste etasje er det en utstilling med et utvalg av Åmåls industrier fra 1890-tallet og frem til i dag. Finn barnevennlige hoteller til ferien hos Risskov Bilferie.

  Åmåls Industrimuseum
  Åmåls Industrimuseum er et opplagt mål for et familiebesøk.
 • Hantverksmagasinet (35.7 km)

  Åmåls håndverksmagasin er en non-profit kunsthåndverksbutikk og et opplagt utfluktsmål på en miniferie i det sørlige Sverige. Butikken er åpen for enhver som er interessert i håndarbeid, dekorativ kunst eller bare har en generell interesse for kunsthåndverk. Her finner dere alt fra tekstiler, tre og jern til keramikk, smykker og Fair Trade-produkter. I løpet av året huser butikken inntil flere tematiske utstillinger.

  Hantverksmagasinet
  Dra på miniferie og besøk Åmåls håndverksmagasin, med tekstiler, tre, jern og keramikk, smykker og Fair Trade-produkter.
 • Örnas (35.7 km)

  Örnas byr på en lang rekke aktiviteter for både barn og voksne. Med en beliggenhet nær Åmåls sentrum, i et skjønt område med strender, turstier og forskjellige hyggelige spisesteder, er Örnas et av områdets mest populære steder. Aktivitetene omfatter alt fra bading på stranden, lekeplasser, minigolf og tennis til parkområder, camping, grilling, gå- og sykkelturer.

  Örnas
  Tettstedet Örnas, like ved Åmål, har mange fine tursteder hvor det er flott å bade og grille
 • Kulturmagasinet (35.9 km)

  Åmål er en by i Västra Götalands län, Dalsland i Sverige. Velegnet til at holde sommerferie eller vinterferie på en kør-selv tur. Kulturmagasinet er både Åmål’s ældste og nyeste scene. Bygningen er en tidligere kirke, bygget i 1669, og huser ofte forskellige kulturelle arrangementer. Visionen bag arenaen er, at rumme et konstant livligt og foranderligt sted fyldt med forskellige kulturer. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv oplevelse i Åmål og omegn.

  Kulturmagasinet
  Der afholdes ofte kulturelle begivenheder i Kulturmagasinet.
 • Dalslands Konstmuseum (36.3 km)

  På en høyde med utsikt over innsjøen Spången i vakre naturomgivelser ligger Dalslands Konstmuseum. Den nyere museumsbygningen er utformet etter et økologisk konsept og passer godt sammen med de gamle røde husene på småbruket. Galleriet i andre etasje holder flere rullerende utstillinger i året. Den faste utstillingen inneholder kunstverk fra regionens mestere, blant annet: Otto Hesselbom, Olof Sager-Nelson, Sixten Lundbohm og Georg Suttner. I tillegg har museet flere spennende antikvariske gjenstander fra den lokalkjente kjenneren Sten Torstenssons samlinger: møbler, kobber og sølvsamlinger, blant annet. Museet har servering på Café Bonaparte og rundt omkring på tunet kan dere vandre rundt i den frodige skulpturparken. Hvis dere foretrekker å komme til museet via sjøveien, kan dere legge den til på museets gjestebrygge.

  Dalslands Konstmuseum
  Ta med de minste til Dalslands Konstmuseum og se verk av Otto Hesselbom, Olof Sager-Nelson, Sixten Lundbohm og Georg Suttner
 • Åmål jernbanemuseum (36.8 km)

  På jernbanemuseet i Åmål er det tilrettelagt for at både store og små skal ha det gøy. Her ser dere både et damplokomotiv fra 1930-tallet og de nyere dieseldrevne maskinene. Stikk innom museet og se hvordan en togkupe så ut på førsteklasse i 1940 eller stikk innom restaurantvognene fra 1938.

  Åmål jernbanemuseum
  Åmåls jernbanemuseum byr på gamle togvogner og damplokomotiver.
 • Åmål's Zoo (36.9 km)

  Dra på en ekte svensk safari i den lille og hyggelige dyrehagen i Örnas, hvor dere møter kaniner, hester, geiter og sauer. Rett ved siden av dyrehagen ligger det en fin lekeplass hvor barna kan boltre seg.

  Åmål's Zoo
  Det er mange fine dyr i Åmål's Zoo.
 • Åmål, Gamla Staden (39.1 km)

  Området øst for elva og nord for fjellet Kungsberget kalles Gamla Staden av lokalbefolkningen i Åmål. Gamla Staden overlevde den store brannen i 1901 og menneskene her har klart å bevare det gamle bymiljøet. Helt ute ved vannkanten av Vänern ligger lokalmuseet Hembygdsmuseet og gjestehavna. Den sjarmerende gamle bydelen har blant annet en kirke fra 1600-tallet, en vakker liten markedsplass og en grønn lunge av en park. Dette er et av de best bevarte områdene fra 1700-tallet i Sverige.

  Åmål, Gamla Staden
  Spaser rundt i Åmåls Gamla Stad
Vis flere

Kart

First Hotel Bengtsfors
Karlsbergsvägen 3, 666 31 Bengtsfors