Miniferie i Skövde og First Hotel Billingehus

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

First Hotel Billingehus

Hotellet tilbyr et stort utvalg av aktiviteter, rekreasjon og spa-behandlinger

Fantastisk panoramautsikt over Skövde
Bredt tilbud av aktiviteter på hotellet og i nærheten
Velvære, spa og utendørs svømmebasseng
 • 240 km fra Svinesundbroen
 • 220 km fra Strømstad, Sverige
 • Resepsjonen er åpen 24/7
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Innendørs svømmebasseng

Om hotellet

First Hotel Billingehus tilbyr en vakker panoramautsikt over Skövde med sin naturskjønne beliggenhet på toppen av Billingen. Her bor dere ved siden av Billingens fritidsområde og tilbys et fremragende utgangspunkt for en aktiv ferie i kombinasjon med avslapping og velvære i hotellets spa-avdeling.

Hotellet tilbyr

Under oppholdet her har dere noen helt fantastiske muligheter for naturopplevelser og aktiviteter. Hotellet ligger rett ved siden av Billingens fritidsområde som har et bredt utvalg av aktiviteter for hele familien, hele året.

Hver morgen serveres det en god frokostbuffet med ferskbrygget kaffe, hjemmebakt brød og friskpresset juice. Hotellets restaurant og bar serverer også lunsj, middag og brunsj i et innbydende miljø med en flott utsikt over Skövde og de naturskjønne omgivelsene.

Under oppholdet kan dere nyte avslapping og velvære med tilgang til hotellets egen Yama Spa & Fitness. Fasilitetene omfatter bl.a. et 32-graders basseng, badstue, et avslappings-område og et fullt utstyrt treningssenter. For de som ønsker litt ekstra, kan det også bestilles forskjellige massasje- og skjønnhetsbehandlinger.

I sommermånedene kan dere nyte solen og varmen og bade i utendørsbassenget ved Billingebadet, som ligger i direkte forbindelse med hotellet. Her finnes det liggestoler, et 50 meters basseng, et barnebasseng og en kiosk.

Billingen er full av opplevelser og tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter. Billingens fritidsområde, og det offisielle Vasaloppsenteret, ligger bare et steinkast unna hotellet og her har dere bl.a. gode muligheter til å jogge, dra på herlige lange gåturer og kjøre på mountainbike. I vinterhalvåret kan dere også stå på ski på stiene og i nærområdet finnes det også en slalombakke. Det er mulig å leie sykler ved henvendelse i resepsjonen.

Hvis dere er på ferie med barn finner dere en minigolfbane på hotellet og en stor lekeplass rett i nærheten. Barna vil også elske å dra en tur til Stellas Lekland, Arena Skövde, Dalénium Science Center i Stenstorp eller Balthazar Science Center i Skövde. Om vinteren er det dessuten gode muligheder for å kjøre kjelke og stå på skøyter.

En annen severdighet som det er vel verdt å besøke, er den nærliggende byen Skara. Her er det noe for hele fmailien med en rik byhistorie og ikke minst Skara Sommerland.

Det tilbys gratis parkering og ladestasjoner til elbiler og under oppholdet har dere gratis adgang til trådløst internett.

Rommene

First Hotel Billingehus har 241 komfortable rom, hvorav cirka halvparen tilbyr en fantastisk utsikt over Skövde.

Det finnes enkeltrom, dobbeltrom og dobbeltrom med en ekstra seng.

Alle rommene har en varm og innbydende atmosfære og tilbyr eget bad, komfortable senger, hårføner, telefon og TV.

Merk at

Mat inngår ikke i prisen for barn mellom 4-12 år, men dette kan kjøpes på hotellet, hvor det serveres en barnemeny med enkle retter.

Aldersgrensen for Yama Spa & Fitness er 15 år. Barn under 15 år er velkomne ved spesielle familietider.

Utendørsbassenget og Billingebadet er kun åpne om sommeren.

Vis flere

Verdt å se

 • Skövde (4.0 km)

  Skövde ligger mellom Vänern og Vättern og byr på et bredt utvalg av opplevelser for alle besøkende uansett alder og interesser. Oppe på fjellet Billingen møtes dere med et hav av utallige aktiviteter med alt fra hyggelige gåturer gjennom skogen til skiløyper. 

  Skövde
  Midt mellom Vänern og Vättern ligger Skövde, en levende by omringet av flott natur
 • Skara (28.3 km)

  Småbyen Skara med sine 11 000 innbyggere er en av Sveriges eldste byer og regnes for en av aller vakreste her i den nordlige delen av landskapet Västergötland, mellom Vänern og Vätter. Det er det god stemning blant vakre bygninger i Skara. Flere av Sveriges mest kjente arkitekter fra 1800- og 1900-tallet har vært med å forme denne byen med: Vattentornet av Ernst Torulf, ombyggingen av en av svenskenes største domkirker av Ivar Tengbom og jernbanestasjonen av Ragar Östberg.

  Skara
  Den lille byen Skara er en av Sveriges eldste, og det er god stemning i de gamle bygatene
 • Skara Sommarland (23.7 km)

  Velkommen til Skara Sommarland, Skandinavias største friluftsbad med tivoli og gokartbane. Skara Sommarland har mange vannrutsjebaner og flere bassengområder. Fornøyelsesparken har alt fra rolige til fartsfylte attraksjoner og rutsjebaner. Parken har også lekeplasser og sommeraktiviteter egnet for barn i alle aldre.

  Skara Sommarland
  Fartsfylte gleder på Skara Sommarland, Skandinavias største friluftsbad med tivoli og gokartbane
 • Västergötlands Museum (28.1 km)

  Hvis dere tar turen til Skara er det verdt å få med seg et besøk til Västergötlands Museum. Her kan dere lære mer om folk og liv i området gjennom historien. Like ved museet ligger ellers et friluftsmuseum ved navn Forbyn. Det består av rundt 30 bygninger som ble flyttet hit fra andre steder i Västergötland og tegner et bilde av hvordan det gamle bondesamfunnet fungerte.

  Västergötlands Museum
  Skaff dere et innblikk i det gamle bondesamfunnet med et besøk til Västergötlands Museum
 • Hestevognstur gjennom Grevbäcks natur (29.2 km)

  Ønsker dere en unik opplevelse og en idé om, hvordan tingene var engang i tiden, så kan dere ta en tur med hest og vogn. Opplev naturen og det flotte landskapet fra hestevognen og lyden av hover.

  Hestevognstur gjennom Grevbäcks natur
  Opplev tur med hest og vogn gjennom Grevbäck i Vest-Sverige
 • Hjo (33.2 km)

  Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Sverige i eget tempo og med hele familien. Besøg den smukke by Hjo, som er en idyllisk lille by der ligger ud til stranden ved søen Vättern. Der er flere velbevarede, maleriske træhuse, smukke træbroer og gangbroer ved siden af ​​søen og Hjo har også vundet flere internationale priser for bevarelsen af ​​byens oprindelige træbygninger. Så hvorfor ikke nyde en kop kaffe i et hyggeligt miljø fra århundredeskiftet. Er vejret godt, så er det tilladt at medbringe en picnickurv og være en del af de fredelige omgivelser i byens park eller ved den smukke sø Vättern. I byens kulturdistrikt er der udstillinger året rundt, både faste og løbende udstillinger med kunst, fotografi, kunsthåndværk og design. Der er gratis adgang, og det er bestemt et besøg værd. I Hjo er det også muligt at fiske og tage på vandrerture, cykle eller hvad med en 'ørredsafari'. Der er flere vandre- og pilgrimsruter, lange cykelruter og også mountainbike-stier. Bæversafari og hundeslæde er andre eksempler på eventyr som venter i Hjo. Den kendte svenske designer Estrid Ericson, voksede op i Hjo, hvor hendes far var kældermester på Spa Hotel.

  Hjo
  De vakre gamle trehusene i Hjo.
 • Vättern (0.0 km)

  Miniferie med egen bil ved Vättern som er Sveriges andre største sjø og Europas sjette største. Sjøen er kjent for sitt veldig klare vann, som faktisk forsørger mange av områdets kommuner med rent vann. På grunn av sin størrelse grenser sjøen til flere landskap og steder som Hjo, Karlsborg, Gränna og Jönköping, som alle er steder vel verdt et besøk på en kjør-selv ferie nær sjøen. Det finnes også mange strender ved Vättern, men det kan noen steder være kaldt i vannet. Her kan dere også fiske, vandre, sykle eller hvorfor ikke prøve dere på ørretsafari. Det finnes også flere vandre og pilgrimsstier, gode sykkelstier og til og med mountainbikesstier i området rundt sjøen. Hos Risskov Bilsemester finner dere billige hotell ved flere av stedene rundt sjøen. 

  Vättern
  Vättern er Sveriges andre største sjø og Europas sjette største.
Vis flere

Kart

First Hotel Billingehus
Alphyddevägen 541 33 Skövde

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~3.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~11.99 år i ekstraseng 60% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 40% rabat