Miniferie i Skövde og First Hotel Billingehus

Norsk | NOK

First Hotel Billingehus

Hotellet tilbyr et stort utvalg av aktiviteter, rekreasjon og spa-behandlinger

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Fantastisk panoramautsikt over Skövde
 • Bredt tilbud av aktiviteter på hotellet og i nærheten
 • Velvære, spa og utendørs svømmebasseng
529,-
3~6 dager fra
849,-

Opphold med frokostbuffé

Besøk nydelige Skövde

3 dager
Kun 849,- / spar opp til 198,-
SPAR
4 dager
Kun 1.259,- / spar opp til 312,-
SPAR
5 dager
Kun 1.679,- / spar opp til 416,-
SPAR
6 dager
Kun 2.089,- / spar opp til 530,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kaffe og kake
 • Gratis internett og parkering
 • Gratis tilgang til trening og avslapping
Risskov Pakken

First Hotel Billingehus tilbyr en vakker panoramautsikt over Skövde med sin naturskjønne beliggenhet på toppen av Billingen. Her bor dere ved siden av Billingens fritidsområde og tilbys et fremragende utgangspunkt for en aktiv ferie i kombinasjon med avslapping og velvære i hotellets spa-avdeling.

Hotellet tilbyr

Under oppholdet her har dere noen helt fantastiske muligheter for naturopplevelser og aktiviteter. Hotellet ligger rett ved siden av Billingens fritidsområde som har et bredt utvalg av aktiviteter for hele familien, hele året.

Hver morgen serveres det en god frokostbuffet med ferskbrygget kaffe, hjemmebakt brød og friskpresset juice. Hotellets restaurant og bar serverer også lunsj, middag og brunsj i et innbydende miljø med en flott utsikt over Skövde og de naturskjønne omgivelsene.

Under oppholdet kan dere nyte avslapping og velvære med tilgang til hotellets egen Yama Spa & Fitness. Fasilitetene omfatter bl.a. et 32-graders basseng, badstue, et avslappings-område og et fullt utstyrt treningssenter. For de som ønsker litt ekstra, kan det også bestilles forskjellige massasje- og skjønnhetsbehandlinger.

I sommermånedene kan dere nyte solen og varmen og bade i utendørsbassenget ved Billingebadet, som ligger i direkte forbindelse med hotellet. Her finnes det liggestoler, et 50 meters basseng, et barnebasseng og en kiosk.

Billingen er full av opplevelser og tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter. Billingens fritidsområde, og det offisielle Vasaloppsenteret, ligger bare et steinkast unna hotellet og her har dere bl.a. gode muligheter til å jogge, dra på herlige lange gåturer og kjøre på mountainbike. I vinterhalvåret kan dere også stå på ski på stiene og i nærområdet finnes det også en slalombakke. Det er mulig å leie sykler ved henvendelse i resepsjonen.

Hvis dere er på ferie med barn finner dere en minigolfbane på hotellet og en stor lekeplass rett i nærheten. Barna vil også elske å dra en tur til Stellas Lekland, Arena Skövde, Dalénium Science Center i Stenstorp eller Balthazar Science Center i Skövde. Om vinteren er det dessuten gode muligheder for å kjøre kjelke og stå på skøyter.

En annen severdighet som det er vel verdt å besøke, er den nærliggende byen Skara. Her er det noe for hele fmailien med en rik byhistorie og ikke minst Skara Sommerland.

Det tilbys gratis parkering og ladestasjoner til elbiler og under oppholdet har dere gratis adgang til trådløst internett.

Rommene

First Hotel Billingehus har 241 komfortable rom, hvorav cirka halvparen tilbyr en fantastisk utsikt over Skövde.

Det finnes enkeltrom, dobbeltrom og dobbeltrom med en ekstra seng.

Alle rommene har en varm og innbydende atmosfære og tilbyr eget bad, komfortable senger, hårføner, telefon og TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

220 km fra
Strømstad, Sverige
240 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Skövde (3.1km)

Skövde ligger mellom Vänern og Vättern og byr på et bredt utvalg av opplevelser for alle besøkende uansett alder og interesser. Oppe på fjellet Billingen møtes dere med et hav av utallige aktiviteter med alt fra hyggelige gåturer gjennom skogen til skiløyper. 

Skara (28.3km)

Småbyen Skara med sine 11 000 innbyggere er en av Sveriges eldste byer og regnes for en av aller vakreste her i den nordlige delen av landskapet Västergötland, mellom Vänern og Vätter. Det er det god stemning blant vakre bygninger i Skara. Flere av Sveriges mest kjente arkitekter fra 1800- og 1900-tallet har vært med å forme denne byen med: Vattentornet av Ernst Torulf, ombyggingen av en av svenskenes største domkirker av Ivar Tengbom og jernbanestasjonen av Ragar Östberg.

Skara Sommarland (22.4km)

Velkommen til Skara Sommarland, Skandinavias største friluftsbad med tivoli og gokartbane. Skara Sommarland har mange vannrutsjebaner og flere bassengområder. Fornøyelsesparken har alt fra rolige til fartsfylte attraksjoner og rutsjebaner. Parken har også lekeplasser og sommeraktiviteter egnet for barn i alle aldre.

Västergötlands Museum (28.9km)

Hvis dere tar turen til Skara er det verdt å få med seg et besøk til Västergötlands Museum. Her kan dere lære mer om folk og liv i området gjennom historien. Like ved museet ligger ellers et friluftsmuseum ved navn Forbyn. Det består av rundt 30 bygninger som ble flyttet hit fra andre steder i Västergötland og tegner et bilde av hvordan det gamle bondesamfunnet fungerte.

Hestevognstur gjennom Grevbäcks natur (29.1km)

Ønsker dere en unik opplevelse og en idé om, hvordan tingene var engang i tiden, så kan dere ta en tur med hest og vogn. Opplev naturen og det flotte landskapet fra hestevognen og lyden av hover.

Hjo (33.1km)

Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Sverige i eget tempo og med hele familien. Besøg den smukke by Hjo, som er en idyllisk lille by der ligger ud til stranden ved søen Vättern. Der er flere velbevarede, maleriske træhuse, smukke træbroer og gangbroer ved siden af ​​søen og Hjo har også vundet flere internationale priser for bevarelsen af ​​byens oprindelige træbygninger. Så hvorfor ikke nyde en kop kaffe i et hyggeligt miljø fra århundredeskiftet. Er vejret godt, så er det tilladt at medbringe en picnickurv og være en del af de fredelige omgivelser i byens park eller ved den smukke sø Vättern. I byens kulturdistrikt er der udstillinger året rundt, både faste og løbende udstillinger med kunst, fotografi, kunsthåndværk og design. Der er gratis adgang, og det er bestemt et besøg værd. I Hjo er det også muligt at fiske og tage på vandrerture, cykle eller hvad med en 'ørredsafari'. Der er flere vandre- og pilgrimsruter, lange cykelruter og også mountainbike-stier. Bæversafari og hundeslæde er andre eksempler på eventyr som venter i Hjo. Den kendte svenske designer Estrid Ericson, voksede op i Hjo, hvor hendes far var kældermester på Spa Hotel.

Vättern (169.3km)

Miniferie med egen bil ved Vättern som er Sveriges andre største sjø og Europas sjette største. Sjøen er kjent for sitt veldig klare vann, som faktisk forsørger mange av områdets kommuner med rent vann. På grunn av sin størrelse grenser sjøen til flere landskap og steder som Hjo, Karlsborg, Gränna og Jönköping, som alle er steder vel verdt et besøk på en kjør-selv ferie nær sjøen. Det finnes også mange strender ved Vättern, men det kan noen steder være kaldt i vannet. Her kan dere også fiske, vandre, sykle eller hvorfor ikke prøve dere på ørretsafari. Det finnes også flere vandre og pilgrimsstier, gode sykkelstier og til og med mountainbikesstier i området rundt sjøen. Hos Risskov Bilsemester finner dere billige hotell ved flere av stedene rundt sjøen. 

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Best Western Plus Jula Hotell

Inkl. halvpensjon

Vestre Götaland

Kunst og stil i Skara

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kveldens rett
 • Gratis tilgang til trening og avslapping
 • Gratis internett og parkering

421,-
Fra kun
1.029,-

Vis kort

4-stjerners opphold i historiske Skara

Les mer

Hotel Bellevue Hjo

Inkl. dagens rett

Vättern

Ved standen av Vättern

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnattinger
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

140,-
Kun
759,-

Vis kort

Hjo – trebyen ved Vättern

Les mer

Kurorten Mösseberg

Opphold i Parkvilla Annex

Vestre Götaland

Historisk spahotel i naturskjønt område

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x Adgang til Spa
 • Badekåpe og tøfler på rommet
 • Gratis internett og parkering

808,-
Fra kun
1.589,-

Vis kort

Historisk spahotell nær naturen

Les mer

Karstorp Säteri

Opphold med frokostbuffé

Vestre Götaland

Historisk miljø

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frukostbuffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Tilgang til sauna og fitness

181,-
Fra kun
759,-

Vis kort

Det perfekte stedet for en aktiv ferie

Les mer