Kjør-selv ferie til First Hotel Christian IV

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

First Hotel Christian IV

På First Hotel Christian IV bor dere midt i Kristianstad

Sentralt i Kristianstad
Kun et steinkast fra gågatene
Rom med mye karakter og gammeldags sjarm
 • 440 km fra Svinesundbroen
 • 430 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Parkering mot gebyr

Om hotellet

Det storslåtte First Hotel Christian IV likker i byens sentrum, kun et steinkast fra gågatene og alt byen har å by på. Den skjønne naturen i nærområdet byr også på mange muligheter for en aktiv ferie med vakre vandreturer og mange aktiviteter både til lands og til vanns.

Hotellet tilbyr

First Hotel Christian IV ligger i flere hundrede år gamle bygninger med mange fine historiske detaljer, bevart både innen- og utendørs. Før lå byens sparekasse og posthus i denne bygning.

Hotellet tilbyr en lobbybar og gratis internett. Gratis parkering er avhengig av tilgjengeligheten.

Rommene

Som gjest på First Hotel Christian IV bor du på romslige værelser med mye karaktert og gammeldags skjarm. Noen av værelsene har også stukkatur i taket. Det er mulighet for opptil to ekstra senger.

Merk at

Restauranten er åpen de fleste lørdager. Når restauranten er stengt, bli det servert enklere, varm mat i lobbybaren (åpen kl. 11.00–02.00).

Gratis parkering tilbys dersom det er plass. Hotellet har 15 plasser.

Vennligst vær klar over at hotellet er med sluttrengjøring. Det vil si at rommet ikke blir ryddet, gjort rent, skiftet håndkler eller redd under oppholdet deres.

Vis flere

Verdt å se

 • Kristianstads Golfklubb (8.5 km)

  Kristianstads Golfklubb har eksisteret siden 1924 og stiller i dag med Sveriges lengste golfsesong. Klubben har to forskjellige, førsteklasses 18-hullsbaner som utfordrer golfspillere i alle kategorier. Frister det med en forfriskning er klubbens restaurant et naturlig valg. Har dere bare behov for et lite pust i bakken er det greit å vite at dere kan bestille en kopp kaffe i kiosken.

  Kristianstads Golfklubb
  Sveriges lengste golfsesong på Kristianstads Golfklubb
 • Åhus (17.3 km)

  Åhus er en vel bevart middelalderby, hvor dere kan utforske byggrester av tidligere staselige kirker og palasser, en gammel bymur og et klosterruin. Med sin fine havnepromenade og alt fra sjarmerende caféer til velrenommerte restauranter, her i denne byen ligger målene for herlige dagsutflukter som perler på en snor. Her kan dere også besøke fabrikken som står bak Absolut Vodka og følge med på en guidet rundtur i deres besøkssenter. I jernalderen og vikingtiden var Åhus en viktig handelsby. I løpet av 1900-tallet ble stedet kjent for sitt ålefiskeri. På røkeriet kan dere kjøpe røkt ål. Har dere lyst til å delta på et skikkelig ålegilde, så bør dere legge veien om Åhus Gästis i september. Men husk å bestill bord i god tid. Gå ikke glipp av et besøk på Åhus deilige sandstrand. Ta med håndklær og badetøy og tilbring gjerne hele dagen på den fine, hvite stranden. Stranden er langgrunn, iskremselgerne er like ved, så dette er en barnevennlig strand. Utenfor sommersesongen kan dere rusle på fine turer langs stranden. Åhus vingård tilbyr guidede turer gjennom vingården. Den avsluttes med vinsmaking fra egne druer.

  Åhus
  Tilbring en lun sommerdag i det fine hvite sanden ved stranden i Åhus
 • Bakkene i naturreservatet Brösarps (42.1 km)

  Brösarps, med sine bakker, er et av de mindre naturreservatene, men er allikevel verdt et besøk. Om våren blomster anemonene før valmuene. De er imidlertid fredet, og de må derfor ikke plukkes. På sommeren er det også fint å vandre opp i høydene, se utover havet og skimte de store eplegårdene i det fjerne.

  Bakkene i naturreservatet Brösarps
  Anemoner og valmuer blomstrer om våren i Brösarps bakker. På høsten skinner de røde eplene fra grenene på de store eplegårdene.
 • Tosselilla Sommarland (66.1 km)

  Midt i det naturskjønne Österlen finner dere den perfekte rammen for en hyggelig familiedag. I Tosselilla Sommarland - Skånes største sommerland - kan dere slippe gleden løs i de mange vannskliene, og oppleve fart og spenning på to eller fire hjul.

  Tosselilla Sommarland
  Ta barn og barnebarn med på miniferie til Tosselilla Sommarland, Skånes største fornøyelsespark
 • Smålandets Elgsafari (73.1 km)

  Dra på elgsafari i Småland hvor dere bl.a. kan oppleve elger og amerikanske bisoner på nært hold. Dere kan enten kjøre rundt på egen hånd i bil eller være med på et safaritog som kjører rundt i parken. I Café Smålandet kan dere smake på pølser laget av elgkjøtt eller bestille vafler.

  Smålandets Elgsafari
  Elgsafari I Småland er et særegent nordisk fenomen. Bestill elgpølser på Café Smålandet, når dere vil ta dere en pause
Vis flere

Kart

First Hotel Christian IV
Västra Boulevarden 15 291 31 Kristianstad