Miniferie på First Hotel Kolding

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

First Hotel Kolding

Dra på miniferie i Kolding og bo sentralt ved Koldinghus og Slottssjøen

Nyt en avslappende miniferie i hyggelige Kolding
Stilfullt designhotell
Nær Slottssjøen
 • 700 km fra Svinesundbroen
 • 280 km fra Hirtshals
 • Hund
 • Parkering mot gebyr
 • Heis

Om hotellet

Nyt en avslappende miniferie i hyggelige Kolding. First Hotel Kolding ligger sentralt i gåavstand fra noen av byens største severdigheter: Koldinghus og Slottssjøbadet. Det stilfulle designhotellet danner rammerne for en historisk opplevelse.

Hotellet tilbyr

Det moderne First Hotel Kolding ligger sentralt i Kolding like ved Slottssjøen og er i gåavstand til Koldinghus. Hotellet er et stilrent og moderne designhotell med fokus på den rette komforten. Hotellet åpnet i 2006 og byr på gjestfrie omgivelser. Resepsjonen hjelper gjerne til med tips angående ulike opplevelser i byen eller med reservasjon ved golfbaner i området. 

Hotellets Restaurant Berg serverer deilig frokost hver dag tilberedt av gode danske råvarer. 

Det er gratis trådløst internett på hele hotellet. 

Rommene

Alle de stilrene rommene på hotellet er ikke-røykerom. De er innredet med Walter Knoll stoler, Jensen TWIN senger (2 x 90 cm) og en 28" Hugson flatskjerm-TV. Dessuten har alle eget bad og toalett, skrivebord samt kaffe- og tefasiliteter.

Merk at

Oppholdet er med sluttrengjøring, som betyr at det ikke blir redd opp eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær hentes i resepsjonen, mot et gebyr.

Vis flere

Verdt å se

 • Kolding (1.0 km)

  I Kolding er det noe for alle, enten dere er på ferie med barn eller ikke. Besøk f.eks. slottet, Koldinghus, eller nyt en dag med shopping og cafébesøk.

  Kolding
  Kolding
 • Koldinghus (1.7 km)

  Midt i sentrum av Kolding ligger Koldinghus, som ble bygget av en dansk konge i 1268 for å kunne forsvare grensen mellom Slesvig og Danmark. Kongeslottet brant i 1808 og var lenge en ruin, inntil den langvarige restaurering startet. Koldinghus har en spennende samling romansk og gotisk kirkeskulpturer samt antikk dansk billedkunst og kunsthåndverk hvor spesielt samlingen av dansk sølvkunst er uovertruffen. Garantert verd et besøk som familien ikke vil glemme med det første.

  Koldinghus
  Koldinghus er av stor historisk verdi.
 • Geografisk Have (3.0 km)

  Denne praktfulle botaniske hagen i Kolding er nesten 100 år gammel. Den kom i stand da gartneren og planteskoleeieren Aksel Olsen, i 1925 fikk en ide om å opprette en hage hvor plantene var delt inn i etter deres geografiske opprinnelse. Opp igjennom årene har hagen blitt større og større, og i dag er det et 12 hektar stort område med syv forskjellige geografiske hager slik som Sibir, Nord-Amerika og Asia og fem temahaver som bl.a. omfatter en krydder- og legeurtehage. Videre er det også tre forskjellige pene rosenhager, noen dyr og en lekeplass. I 2016 fikk hagen, som den første i Skandinavia, den prestisjefylte internasjonale prisen ”Award of Garden Excellence”.

  Geografisk Have
  Kolding Miniby ligger midt i hagen.
 • Kolding miniby (3.1 km)

  Kolding miniby ligger i Geografisk Have og er en gjenvinning av Kolding slik byen så ut i årene 1860-1870 i en skala 1:10. Kolding Miniby er kjent for sin rikholdige utsmykning av husene og alle de små menneskene og dyrene. Finn et billig helgeopphold for 2 eller ta med hele familien på en tur til Sør-Danmark og Kolding miniby i Kolding.

  Kolding miniby
  Kolding miniby viser hvordan Kolding så ut ca. anno 1870.
 • Museet Trapholt (4.8 km)

  Museet Trapholt er Danmarks eneste museum hvor dere kan oppleve både billedkunst, kunsthåndverk, design og møbeldesign. Spesialutstillingene byr alltid på nye og spennende opplevelser med internasjonale og danske kunstnere og designere. Museet har en fin samling moderne billedkunst og rommer dessuten Danmarks største samling av stoler fra det 20. århundret samt Arne Jacobsens unike sommerhus.

  Museet Trapholt
  Museet Trapholt
 • Lillebælt (22.5 km)

  Ta en tur til Lillebælt og opplev den flotte naturen i området og broene som forbinder Jylland med Fyn. Her han dere ta en tur med båten, sykle, fiske, dykke eller gå turer langs vannet.

  Lillebælt
  Lillebælt
 • Hindsgavl Dyrehage (23.6 km)

  Dette herregårdslandskapet i Middelfart stammer fra helt tilbake til 1200-tallet. Her kan dere utforske den flotte naturen med åpne sletter, enger, bratte skrenter og gamle bøkeskoger. Dyrehagens store bestand av kronhjort og dådyr kan oppleves på turen rundt på Hindsgavl-halvøyen. Hindsgavl Dyrehage er perfekt for spaserturer i den fynske naturen, så hvis dere vil på ferie i Danmark og liker turer og aktive ferier i vakker natur, så kan dere bestille deres neste kjør-selv ferie allerede nå.

  Hindsgavl Dyrehage
  På en miniferie ved Hindsgavl Dyrehage, kan dere se kronhjorter og dådyr, og vandre rundt i den flotte naturen.
 • Fredericia (25.5 km)

  Fredericia ligger midt i trekantsområdet og ble grunnlagt som en militær festning, noe dere fortsatt kan legge merke til når dere besøker byen i dag. Byens gater ler rette på kryss og tvers og Fredericias sentrum er omkranset av en av Nord-Europas best bevarte vollgraver fra 1600-tallet. Finn barnevennlige hotell i nærheten og planlegg en sommerferie eller vinterferie i Fredericia på en kjør-selv ferie med Risskov Bilferie.

  Fredericia
  Fredericia ble grunnlagt som en militær festning.
 • Vejle (26.4 km)

  Vejle er en av de nærmeste større byene og ligger ca. 29 km med bil fra hotellet. En av de mest interessante severdighetene i Vejle er Bindeballe Købmandsgård, som både huser et museum og en spennende butikk. Besøk også Kulturmuseet i Spinderihallerne, som viser forskjellige utstillinger om Vejles historie. Det er mulig å ta en virtuell tur rundt i Vejle under renessansetiden og man kan også se en spennende film om tekstilindustrien som var med på å gjøre Vejle kjent. Jernalderutstillingen er interessant med hundredevis av gjenstander samt et leketøysmuseum. Er barna med på turen, kan en tur i Spinderiet anbefales. Videre kan dere besøke Økolariet som ligger ved Dæmningen og er et slaraffenland for de minste. Det finnes en flere faste utstillinger om natur og miljø. Gjennom arrangementer kan de besøkende lære om naturen og klimaet som omgir oss. Hvert år besøkes Økolariet av mer enn 55.000 barn. Det finnes også guidede turer som de voksne kan være med på.

  Vejle
  Vejlefjordbroen gjør det enkelt å komme seg rundt i Vejle.
 • Fjordenhus (29.6 km)

  I juni 2018 fikk Vejle et helt nytt og ganske spesielt kjennetegn. Den verdensberømte dansk-islandske kunstneren Olafur Eliasson, står bak Fjordenhus som er en helt unik bygning som ligger på Vejles havnefront. Kunstverket er spekket med detaljer og utradisjonelle vinkler og naturen går inn i selve strukturen.

  Den 9.000 kvadratmeter store bygningen reiser seg 28 meter opp fra havnebassenget og består av fire sammenhengende sylindere som skaper en forbindelse mellom fjorden og byen. Bygningen er laget slik at det er mulig at seile gjennom den i kajak og oppleve en helt spesiell vinkel. Øverst på bygningen er det planter og solcellepanel og om natten lyses den opp innenfra og ligner mest på et fyrtårn i mørket.

  Bygningens vegger og murer består av tusenvis av smale, rektangulære mursteiner. Mellom dem er muret inn flere blå og grønne steiner. Spesielt de grønne steinene preger bygningens nedre del rundt fjorden, mens de blå blir flere og flere ettersom som bygningen reiser seg opp mot himmelen. Og dette er bare et eksempel på hvordan naturen er tatt med inn i strukturen. Et annet eksempel er en skulptur som gradvis avsløres og skjules av tidevannet

  Derfor er det altså snakk om et ganske unikt byggverk hvor kunst og arkitektur kommer sammen i skjønn harmoni med den omkringliggende naturen.

  Første etasje er åpen for offentligheten alle dager mellom kl. 07.00 og 24.00 og det arrangeres løpende guidede turer hvor dere kan få et innblikk i kunstnerens tanker og idéer bak utformingen av bygningen og de forskjellige kunstverkene som den huser. 

  Fjordenhus
  Opplev med egne øyne det helt unike Fjordenhus med en miniferie i nærheten av Vejle
Vis flere

Kart

First Hotel Kolding
Banegårdspladsen 7 6000 Kolding