Kjør-selv ferie til First Hotel Olofström

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

First Hotel Olofström

Besøk det hyggelige Olofström bare 150 km fra Malmö og Helsingborg

Flotte naturopplevelser i Sør-Sverige
Bare 150 km fra Malmö og Helsingborg
Restauranten tilbyr svensk mat med en internasjonal vri
 • 440 km fra Svinesundbroen
 • 430 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Badstu
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

I det vestlige Blekinge, ikke langt fra Skåne, ligger den lille byen Olofström hvor dere finner First Hotel Olofström. Hotellet ligger like ved siden av den vakre Aniaraparken.

Hotellet

Det moderne First Hotel Olofström tilbyr ikke bare fine dobbeltrom, men har også en flott restaurant, Snapphanen, som serverer svenske retter med en internasjonal vri. Restauranten er en spesiell opplevelse fordi det er laget som et romskip, inspirert av boken Aniara skrevet av forfatteren Harry Martinson. Om sommeren grilles det dessuten på terrassen. Det er også mulig å få lette retter fra restaurantens barnemeny. Hotellets store koldtbord om morgenen omfatter egg og bacon, forskjellige slags brød, mange slags pålegg og frisktrukket, duftende kaffe. I restauranten kan dere nyte det eller de måltidene som er inkludert i de forskjellige hotellpakkene, med eller uten middag. Fra hotellets Timell Sauna ved Holjefloden i det sentrale Olofström har dere utsikt over elven. Dessuten finnes en stor treterrasse og omkledningsrom. Det er fri adgang til badstuen, og dessuten har hotellet et lekerom for de minste. Parkering er gratis.

Rommene

Alle de moderne rommene er innrettet i lyse farger og har boblebad/bad, toalett, TV, telefon, gratis trådløst internett og mulighet for en ekstra seng. På noen rom er det plass til to ekstra senger.

Merk at

Barn som bor gratis i foreldres seng eller i ekstraseng får kun frokost (ikke middag).

Vennligst vær klar over at hotellet er med sluttrengjøring. Det vil si at rommet ikke blir ryddet, gjort rent, skiftet håndkler eller redd under oppholdet deres.

Vis flere

Verdt å se

 • Kronofiske Harasjömåla (7.4 km)

  Besøk Kronofiske Harasjömåla, som er lett tilgengelig og familievennlig, hvor dere kan kjøpe et fiskekort og fiske etter hovedsakelig ørret og regnbueørret, men også en del hvitfisk.

  Kronofiske Harasjömåla
  Pakk fiskestanga og dra til familievennlige Kronofiske Harasjömåla i Blekinge
 • Golf i Olofström og omegn (11.4 km)

  Golfspillere finner flere golfbaner i nærheten av Olofström, f.eks. Boa Olofströms Golfklub, Karlshamns Golfklub og Östra Göinge. På samme måte som i Skåne, er det golfsesong nesten hele året i Blekinge.

  Golf i Olofström og omegn
  Golf hele året i Olofström og omegn med et stort utvalg av golfklubber i nærheten
 • Blekinge (27.2 km)

  Blekinge er kjent langt utenfor Sveriges grenser for sitt laksefiske og sin fantastiske skjærgård. Området omfatter de skjønne kystbyene Ronneby, Karlshamn og Karlskrona og her finner dere noe for enhver smak, med alt fra shopping og spa til fiske og god gammeldags sightseeing. Karlskrona er f.eks. verdt et besøk, da den tidligere festningsbyen siden 1998 har vært på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Merk at et fiskekort er påbudt hvis dere ønsker å fiske i og rundt Blekinge.

  Blekinge
  Blekinge er kjent for sitt laksefiske, men har mye mer å by på.
 • Kreativum vitenskapssenter (29.0 km)

  Dersom dere reiser med barn, kan dere besøke morsomme Kreativum, som er et vitenskapssenter med 150 forskjellige oppdagelsesstasjoner. Selv voksne fascineres enkelt av vitenskapssentret, og her er også en kino med natur- og astronomifilmer i breddeformat.

  Kreativum vitenskapssenter
  Vitenskapssenteret Kreativum har 150 forskjellige interaktive stasjoner for barn og voksne, og ligger i Karlshamn i Sør-Sverige
 • Karlshamns Museum (30.7 km)

  På Karlshamns Museum, kan dere lære om produksjonen og historien bak den lokale klassiske punsjen. Museet er innredet i Smithska Hus. Smith var produsenten av punsjen og skapte navnet og logoen som fortsatt pryder flaskene.

  Karlshamns Museum
  Lær med om den kulturhistoriske punsjen på Karlshamns Museum
 • Karlshamn (30.5 km)

  Karlshamn ligger ved elven Mieåns utløp i Østersjøen. Byen er fra 1600-tallet med den vakre skjærgården utenfor. Her er det fint å bade i sommersesongen. Det er mange muligheter for kano- og kajakkturer både på elven og i skjærgården. Det er rutebåter i skjærgården året rundt, men med redusert drift i vintermånedene. Når isen har lagt seg på vinterstid er det vinteraktiviteter som trekker i Karlshamn og mange drar ned til havna for å gå på skøyter.

  Karlshamn
  Karlshamn med den vakre skjærgården i Østersjøen
 • Bäckaskogs Slott (33.0 km)

  Det er mange muligheter for en kjør-selv ferie i Sverige og en herlig familieferie. Risskov Bilferie har et stort utvalg av weekendopphold og familievennlige reiser, så hvorfor ikke sette seg bak rattet og dra på en billig miniferie og blant annet oppleve Bäckaskogs Slott, som ligger nydelig til mellom Iövsøen og Oppmannasøen og er et meget populært sted. Dere kan komme inn på slottet som også har en god restaurant.

  Bäckaskogs Slott
  Besøk det vakre Bäckaskogs Slott.
 • Älmhult (47.9 km)

  IKEA ble grunnlagt av Ingvar Kamprad som et postordrefirma i lille Älmhult år 1953. Det første IKEA-varehuset åpnet her i 1958. I dag besøker over en million kunder denne filialen hvert år. Visste du forresten at IKEA står for Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd? Agunnaryd var gården og stedet hvor Kamprad vokste opp. Her finns det et IKEA-museum hvor dere kan lære om IKEAs utvikling.

  Älmhult
  Verdens første IKEA butikk
 • Kristianstad (50.6 km)

  Kristianstad er et hyggelig sted å handle, og her kan dere også finne små caféer og butikker med kunst fra Skåne. Dessuten kan dere besøke filmmuseet, hvor de har interessante utstillinger. Byen ble grunnlagt i 1614 av den danske kongen Christian 4., det var da en festningsby og skulle være Skånes bolverk mot Sverige. I 1612 hadde svenske tropper ødelagt den viktige handelsbyen Væ i det nordøstlige Skåne. Christian 4. oppfordret innbyggerne i Væ til å flytte til den nye byen Kristianstad. Kristianstad har fremdeles grunnleggeren Christian 4.s monogram, et 4-tall i et kronet C, i byvåpenet sitt og anvender det i stor grad på lysstolper og andre kommunale installasjoner. Det er den eneste kjente byen i verden med et monogram fra en utenlandsk konge i byvåpenet sitt.

  Kristianstad
  Trinity Kirke er en av de eldste og største bygningene i Kristianstad
Vis flere

Kart

First Hotel Olofström
Ågatan 3 293 34 Olofström