Kjør-selv ferie til First Hotel Statt

Norsk | NOK

First Hotel Statt Karlskrona

Bo på luksuriøse First Hotel Statt og opplev Karlskronas skjærgård

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Opplev Karlskronas skjærgård
 • Et av Sveriges vakreste hotell fra det forrige århundre
 • Engelsk pub på hotellet
13.309,-
3~6 dager fra
849,-

Opplev Blekingens skjærgård

Sentralt i Karlskrona

3 dager
Kun 849,- / spar opp til 691,-
Nedsatt
4 dager
Kun 1.259,- / spar opp til 1.051,-
Nedsatt
5 dager
Kun 1.679,- / spar opp til 1.401,-
SPAR
6 dager
Kun 2.089,- / spar opp til 13.310,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x Sandwich om kvelden med et glass vin
 • Tilgang til badstu og relax avdelingen
 • Gratis internett
Risskov Pakken

First Hotel Statt er et flott hotell fra forrige århundreskifte hvor dere kan nyte et opphold i en pen bygning med vakker innretning. Skjærgården med all dens skjønnhet ligger like rundt hjørnet, og i Karlskrona kan dere oppleve ren avslapping i den hyggelige lille byen med masser av forskjellige aktiviteter for både natur- og kulturelskere.

Hotellet

First Hotel Statt er sentralt beliggende i Karlskrona og er et av Sveriges vakreste hotell fra forrige århundreskifte. Innredningen i resepsjonen og lobbyen samt selve hotellbygningen er i en eldre, romantisk stil. Hotellet huser dessuten Karlskronas engelske pub "The Fox and Anchor", som byr på á la carte meny, klassiske pubretter og deilige pizzaer. Pubben tilbyr et bredt utvalg av øl og whisky, som det bør være på en god pub. På nattklubben "Statt" kan dere danse til tidlig morgen og prøve de mange forskjellige drinkene.

Rommene

Rommene er moderne, men den gamle sjarmen vedlikeholdes. Hotellets standardrom har alle eget bad/toalett, TV og gratis trådløst Internett. Rommene har tregulv og er enkelt men behagelig innrettet.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

525 km fra
Strømstad, Sverige
550 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Höglands Park (0.7km)

Dersom dere vil ut og gå i byens gater, så legg turen forbi Höglands Park. Parken var engang et stort sumpområde, men i dag er det et pusterom og byens største park med høye trær og mye gress.

Marinmuseum Karlskrona (0.8km)

Marinmuseum Karlskrona er et spennende sjøfartsmuseum fylt med opplevelser for både voksne og barn. Museet har mange aktiviteter for barn, slik som Sjømannsverkstedet, Søndagsskolen, Skipssimulator og ikke minst skipshunden Pricken, som gjemmer seg rundt omkring på museet.

For de litt eldre besøkende, så er det utstillinger med alt fra gallionsfigurer til ubåter. Sjøfartsmuseet har også et arkiv, som huser alt som ikke vises på utstillingene. Totalt har museet mer enn 55.000 gjenstander, 20.000 tegninger, 250 meter med arkivdokumenter, 500.000 bilder og omkring 20.000 bøker, som handler om flåtens historie og utvikling gjennom århundrer.

Blekinge Museum (0.9km)

Blekinge Museum ligger ved Fisketorget hvor ferjene legger til. Finn en billig kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie og opplev Blekinge og dets mange severdigheter. Det spennende Blekinge Museum viser Karlskronas betydning som kystby og Blekinges historie og har flere mobile utstillinger. I Grevagården vises ”I 1700-tallets Blekinge”. Museet har også en lekeplass for barna, en hyggelig kafé og en flott barokkhage.

Björkholmen (1.4km)

Opplev den svenske historien i Björkholmen, Karlskrona på en kjør-selv ferie med hele familien. Her er gatene smale og husene ikke så flott utsmykket, for dette var nemlig det gamle arbeiderkvarteret. Dersom dere går rundt i gatene på Björkholmen, kan dere oppleve noen av de gamle hyttene fra 1700- og 1800-tallet. De er velbevarte og står direkte på klippene, men de står i sterk kontrast til de flotte bygningene i sentrum av Karlskrona. Finn et billig hotellopphold og barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie, så er det lagt opp til en ekte kjør-selv familieferie.

Flåtebasen og Drottningskärs Kastel (8.8km)

Et av de absolutte store høydepunktene i Karlskrona er den historiske flåtebasen. I 1998 ble Karlskrona oppført på UNESCOs verdensarvliste med flåtebasen samt Drottningskärs Kastel og byens flotte sentrum. Dere kan høre nærmere om guidede turer i området på byens turistkontor.

Barnas Gård (9.9km)

Dersom dere har med barn, er det en god idé å besøke Barnas Gård. Her kan de hoppe rundt i høystakker, klappe dyr, ri på ponnier og kjøre på traktorbane. Ved siden av gården, ligger et badeland, hvor alle kan kose seg i forskjellige svømmebassenger og vannsklier. Badelandet er åpent fra mai til september. Finn et last minute hotell hos Risskov Bilferie og nyt en familieferie i Blekinge, som egner seg både til en sommerferie eller vinterferie med hele familien.

Ronneby skærgård (29km)

Ronneby skjærgård består av mange små øyer. Den største av dem, Karon, er et naturreservat med en nydelig badeplass. Om sommeren går det ferge til øyen fra Ekenäs. Også Listerby skjærgård er et naturreservat, hvor dere bl.a. finner en flott eikeskog.

Ronneby & Brunnsparken (28.2km)

I den lille kurbyen Ronneby, bør dere ikke gå glipp av kulturkvarteret Bergslagen med de gamle husene fra 1700-tallet og de små gatene i området omkring Heliga Korsets Kyrka, Möllebacksgårds Museum, Galleriet Massmanskagården og Kulturcentrum er også steder som er verd å besøke. Utenfor Ronneby havn finner dere bl.a. en barnevennlig strand og et sted man kan leie båter.

Ikke langt fra Ronneby kan dere også oppleve den kulturelle rundturen «Blekinges Perle», hvor kunstnere og håndverkere åpner dørene ved sine verksteder, og lar dere følge med på når de arbeider. Et andet område nær Ronneby som dere bør besøke, er Bräkne-Hoby-området som byr på masse flott natur og spennende aktiviteter.

Karlshamn (56km)

Karlshamn ligger ved elven Mieåns utløp i Østersjøen. Byen er fra 1600-tallet med den vakre skjærgården utenfor. Her er det fint å bade i sommersesongen. Det er mange muligheter for kano- og kajakkturer både på elven og i skjærgården. Det er rutebåter i skjærgården året rundt, men med redusert drift i vintermånedene. Når isen har lagt seg på vinterstid er det vinteraktiviteter som trekker i Karlshamn og mange drar ned til havna for å gå på skøyter.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Ronneby Brunn Hotel

Luksuriøst spahotell i Sør-Sverige

Blekinge

Velvære i Sverige

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kveldens rett
 • 2 x Adgang til Spa
 • Gratis internett og parkering

397,-
Kun
1.539,-

Vis kort

Dra nytte av den lave svenske kronen!

Les mer

Hotel Carlshamn

Opplev Blekinge

Blekinge

Sentralt i Karlshamn

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Adgang til sauna
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

444,-
Fra kun
939,-

Vis kort

Gå på oppdagelse i Blekinge og Karlshamn

Les mer

First Hotel Olofström

Naturopplevelser i Blekinge

Blekinge

Besøk Olofström

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kveldens rett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

699,-
Fra kun
939,-

Vis kort

Flotte naturopplevelser i Sør-Sverige

Les mer

Best Western Hotel Karlshamn

Nybygget SPA-avdeling

Blekinge

SPA-pakken i Karlshamn

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Adgang til Spa
 • Gratis internett og parkering
 • Tilgang til gymmen

1.036,-
Kun
1.629,-

Vis kort

Familieeid hotell med trivlig restaurant

Les mer