Miniferie i Norge på Fleischer's Hotel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Fleischer's Hotel

Dra på ferie i sjelfulle rammer, med praktfulle opplevelser året rundt

Historisk hotell med vakker beliggenhet
Store naturopplevelser hele året
Velvære, god mat og ekte kos
 • Resepsjonen er åpen 24/7
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs svømmebasseng
 • Boblebad

Om hotellet

”Man har ikke opplevd Voss, før man har overnattet på Fleischer’s Hotel”. Slik høres hotellets motto ut, og som bygdens eldste hotell med mer enn 155 års erfaring, vet de hva de snakker om. Dra på et rimelig opphold på dette historiske hotellet i Norge, og opplev en herlig ferie full av sjelfull stemning, velvære, god mat og fantastiske naturopplevelser hele året rundt.

Hotellet tilbyr

Fleischer’s Hotel ligger rett ut mot sjøen Vangsvatnet i den norske bygden Voss, som ligger i området mellom Norges to største fjorder, Sognefjorden og Hardangerfjorden. Voss ligger ca. 1,5 timers kjøretur fra Bergen, og er en vakker og spennende bygd, hvor det uansett årstid er massevis å oppleve.

Om vinteren er hotellet helt perfekt for en skiferie, med få meter til skiheisene og ikke bare ett, men to alpinsentre innenfor kort avstand. Og om sommeren har dere et alletiders utgangspunkt for en miniferie med shopping og sightseeing i Voss, eller en aktiv ferie med fantastiske utflukter i fjellene og rundt fjordene, enten dere vil på gå- eller sykkeltur.

I juli 2019 åpnet en helt ny gondolbane, som ligger i kort avstand fra hotellet og tar dere opp i 820 meters høyde over havets overflate, noe som er en helt opplagt opplevelse både sommer og vinter.

Fleischer’s Hotel er et historisk hotell med mer enn 150 års erfaring. Det er det eldste hotellet i Voss og samtidig Norges eldste skihotell, med tradisjoner helt tilbake til 1835. Hotellet har naturligvis blitt modernisert siden den gang, men den mangeårige historien er ikke til å ta feil av.

Under oppholdet kan dere skjemme dere bort i hotellets velværeavdeling som byr på innendørs svømmebasseng, et barnebasseng, boblebad, badstuer og et lite treningsrom.

I hotellets hovedetasje er det innredet et lekerom hvor barna kan spille spill og kose seg.

Hotellets restaurant, med navnet ’Magdalene’, tilbyr retter tilberedt med råvarer fra lokale produsenter. Det er også i Restaurant Magdalene at hotellets frokostbuffé serveres.

Hotellet har også sin egen à la carte restaurant, Seckman, oppkalt etter familiens stamfar, som kom til Voss fra Danmark allerede i 1750.

Den hyggelige baren ’Fredrik’s Bar’, er oppkalt etter hotellets grunnlegger, Fredrik Fleischer, og tilbyr et godt utvalg av forfriskninger. Baren huser også med jevne mellomrom hyggelig pianounderholdning.

Fra hotellets terrasse har dere en flott utsikt over sjøen, Vangsvatnet, og de omkringliggende fjellene.

Det tilbys gratis parkering og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rom og leiligheter

Rommene på selve hotellet er flotte og klassiske, og rommer en historisk atmosfære. Det er både enkeltrom, dobbeltrom, og familierom som ligger mange forskjellige steder i bygningen. Alle rommene på Fleischer’s Hotel er innredet med privat bad med dusj, og utstyrt med flatskjerm-TV. Noen av rommene har balkong og en flott utsikt over sjøen og fjellene. Det er mulig å be om opptil to ekstra oppredninger på dobbeltrommene.

Dere kan også velge å bo i en av de flott innredede leilighetene på Fleischer’s Motel, som kun ligger 100 meter fra hotellet. Motellet huser i alt 30 leiligheter med plass til enten 2-3 eller 4-5 personer. Alle leilighetene ble pusset opp i 2016, og er innredet med privat bad og utstyrt med et lite kjøkken og flatskjerm-TV. Utover dette er det privat terrasse eller altan med en flott utsikt over sjøen. Hver leilighet har sin egen parkeringsplass like utenfor.

Verdt å se

 • Magiske kvite grotter (39.9 km)

  Bak ei enkel tredør skjuler det seg et nettverk av forlatte gruveganger i et helt spesielt fjell, 6 km fra kaia i Gudvangen på Vestlandet. Her ligger Magiske kvite grotter. Det er store mengder av bergarten anortositt inne i disse gruvegangen, og de blir ekstra rene og hvite i fargen når det drypper regnvann.

  Kjenn stillheten senke seg på vandring gjennom den 350 meter lange labyrinten. Se fakler brenne gjennom gangene, bare sporadisk avbrutt av lyskastere og Griegs symfonier.

  Magiske kvite grotter kan besøkes, i perioden mai til september, i grupper på 20 personer eller mer. I den store hallen serveres forfriskninger rundt benker med sitteunderlag av reinsdyrskinn.

  Merk at Magiske kvite grotter ligger lettvint til i bil langs E16 på vei til eller fra Stalheim, Gudvangen og Flåm.

  Magiske kvite grotter
  Magiske kvite grotter
 • Eidfjord (52.4 km)

  Store, mektige naturopplevelser venter i den vesle bygda Eidfjord i Hordaland. Bare to timer fra Bergen i bil, det lar seg gjennomføre å besøke Eidfjord dersom dere søker en romantisk langhelg av de sjeldne. Naturen er så nær her i Eidfjord med gangavstand til Hardangerjøkulen, den sjette største isbreen i Norge, vandreturer over Hardangervidda, padle havkajakk og fiske i Hardangerfjorden, dagstur til Vøringsfossen, den kanskje mest kjente fossen vi har i Norge, blant annet. Eidfjord har et navn langt utenfor Norges grenser, her passerer store cruiseskip med passasjerer fra hele verden. De fotograferer fjell, fjord og små fjellgårder som de passerer på turen. Hvis dere legger turen til Eidfjord, burde dere også dra til Kjeåsen. Det er en fjellgård med to bruk, som ligger 530 stupbratte meter over over Simadalsfjorden. På gården har det bodd folk siden 1600-tallet, og den ikoniske gården kan besøkes om sommeren.

  Eidfjord
  Den vesle bygda Eidfjord ligger to timer i bil fra Bergen sentrum, og har gangavstand til Hardangerjøkulen
 • Galleri N. Bergslien (51.8 km)

  Nils Bergslien er en norsk kunstner kjent for folkelivsskildringer og motiver fra eventyr og sagn i nasjonalromantiske stil. Han kom fra Vossevangen og slo seg ned i Eidfjord i 1880. I Eidfjord er det i dag et museum dedikert til Bergslien. Stikk gjerne innom Quality Hotel Vøringfoss hvor den unike samlingen er utstilt.

  Galleri N. Bergslien
  Utsnitt fra «Kven er størst måtru» (ukjent dato) av Nils Bergslien, som også stod bak det ikoniske maleriet «Birkebeinerne» (1869).
 • Kajakkpadling i Øvre Eidfjord (58.9 km)

  Hva med å gli ut på fjorden en vindstille ettermiddag i kajakk, trekke inn den friske lufta å bare være til? Det er kanskje en klisje, men passer likevel helt ypperlig i denne sammenheng. Få steder kan nemlig tilby like mektige padleopplevelser som Eidfjord. I Øvre Eidfjord arrangeres det padlekurs for nybegynnere Dere kan høre med hotellet der dere bor og de vil formidle hvem dere bør ta kontakt med for å hive dere med på denne opplevelsen.

  Kajakkpadling i Øvre Eidfjord
  Padling i Hardangerfjorden
 • Fjordtur på Nærøyfjorden (60.2 km)

  Hva med å legge dagen til en fjordtur på Nærøyfjorden? Dette sies å være den vakreste og villeste av sidearmene til Sognefjorden. Fjorden ble oppført på UNESCOs verdensarvliste i 2005 og dere kan se det hele for dere selv hvis dere blir med på båtcruise, som legger fra kai i Flåm og Gudvangen hver dag hele året rundt.

  Fjordtur på Nærøyfjorden
  Nærøyfjorden sies å være den vakreste og villeste av sidearmene til Sognefjorden
Vis flere

Kart

Fleischer's Hotel
Fleischer´s Hotel Evangervegen 13 5704 Voss

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 5~14.99 år i ekstraseng 50% rabat