Bilferie til Focus Hotel Gdansk

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Focus Hotel Gdansk

Dra på miniferie til den spennende havnebyen, Gdansk

Ikke langt fra byens sentrum
Nær mange spennende opplevelser i Gdańsk
Hotellet har badstue og treningssenter
 • 1.000 km fra Svinesundbroen
 • 1.250 km fra Hirtshals
 • 800 km fra Kiel, Tyskland
 • Resepsjonen er åpen 24/7
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Treningsrom

Om hotellet

Det 3-stjerners Focus Hotel Gdańsk ligger ikke langt fra byens sentrum og er et lite hotell med et stort hjerte. Hotellet er lett å finne ved hovedvei 7, som fører videre til Warszawa. Derfor befinner hotellet seg tett på mange spennende opplevelser i Gdańsk.

Hotellet tilbyr

Hotellet har sin egen restaurant, hvor det serveres både lokale og internasjonale retter. Hotellet kan også by på badstue og et treningssenter med treningsmaskiner. Det er selvfølgelig gratis WiFi på hotellet, og det er også parkering, som koster et mindre gebyr per natt. Skulle der være bruk for en printer, finnes det også et lite forretningshjørne med printer og WiFi.

{{img-6182}

Rommene

Hotellets 99 rom er alle utstyrt med eget bad, toalett og hårføner. Det finnes også en LCD-tv, et skrivebord å jobbe på, samt kaffe- og tefasiliteter. 

Merk at

Dere kan ta en sandwich og en coffee to go ved utgangen av restauranten etter frokost hver dag.

Vis flere

Verdt å se

 • Museum Andre Verdenskrig (4.7 km)

  Dette imponerende museet dekker hele 5,000 km², noe som gjør det til et av de største historiske museene i verden. Det ligger 14 meter under bakken og forteller den tragiske realiteten bak andre verdenskrigs røtter og konsekvenser, helter og ofre. Utstillingen fokuserer, naturlig nok, mye på den polske opplevelsen av denne krigen, men er likevel delt inn i 18 ulike tematiske seksjoner. I tillegg til den permanente utstillingen, har også museet viet mye gulvplass til midlertidige utstillinger.

  Museum Andre Verdenskrig
  Museet for andre verdenskrig i Gdansk ligger hele 14 meter under bakken
 • Dwór Artusa (4.1 km)

  Dwór Artusa eller Artushof, er det tyske navnet for den vakre bygningen som ligger i all sin prakt like bak Neptun-fontenen. Artushof er nok den mest kjente bygningen i Gdansk. Bygget på midten av det 14. århundre og ytterligere pyntet med en fasade av Abraham van den Block i starten av det 17. århundre. De øverste etasjene rommer et utvalg av historiske utstillinger og et ´simulacrum´ eller en simulering av hvordan den store salen så ut i sine glansdager. Den store renessanseovnen, det vakre maleriet av Slaget ved Grunwald, og de mange jaktmotivene danner en utrolig bakgrunn for et par enestående timer i selskap av praktfulle saler og nydelig kunstverk. Under 2. verdenskrig ble Artushof ødelagt, men denne vakre bygningen ble gjenoppbygget i tro kopi ved hjelp av gamle fotografier og historiske opptegnelser.

  Dwór Artusa
  Artushof
 • Wielka Zbrojownia (3.8 km)

  Det Store Arsenal ble bygget mellom 1600-1609 i samme struktur som bymurene fra middelalderen og utgjør noe av den ypperligste renessanse-arkitekturen i Gdansk, designet av Opberghen. Arsenalet ble svært skadet under 2. verdenskrig og måtte gjenoppbygges fra grunnen av. Det er først i det siste at det har gjenvunnet sin fordums prakt. I dag er det en gang i blant åpent for kunstutstillinger og det finnes en liten kafé i første etasje, så de kaffetørste kan også få et glimt av Arsenalets interiør.

  Wielka Zbrojownia
  Det store våpenarsenal
 • Det europeiske Solidaritets Museum (5.3 km)

  BHP Hal Gdansk skipsverft er stedet hvor solidaritetsbevegelsen startet. Det var her de første streikene mot Polens kommuninststyre ble innledet. I 1980 hadde Solidaritet sitt hovedkvarter her og det var også her at August-avtalen mellom kommuniststyret i Polen og Solidaritet ble underskrevet. Avtalen åpnet opp for streikere og uavhengige fagforeninger og deretter den politiske frihetsbølgen, samt demokratiet med den kjente Lech Walesa. Besøk dette spennende museet og hør de imponerende historiene om streikerne på skipsverftet i Gdansk og Solidaritetsbevegelsen i Polen.

  Det europeiske Solidaritets Museum
  Gdansk Skipsverft ble gjenstand for verdens oppmerksomhet i 1980
 • Museet i Sopot (15.7 km)

  Sopot-museet har en liten utstilling i det store huset, som engang hørte til Claaszen-familien. Museet har en del bilder og postkort som viser byens historie og familien Claaszen. I andre etasje er det skiftende utstillinger. Museet Sopot ligger få meter fra stranden, i et meget attraktivt turistområde, og det er et sted som ofte er besøkt av innbyggerne i Sopot og turister. I bygningen finnes det også en heis for funksjonshemmede.

  Museet i Sopot
  Sopot-museet tilhørte Claaszen-familien
 • Rådhuset i Gdansk (4.2 km)

  Det historiske rådhuset i Gdansk er en imponerende bygning, bygget i gotisk renessanse-stil, og med en plassering på den vakre Kongeveien og en imponerende høyde, skiller denne kirken seg ut. Den ligger på Kongeveien som er tett på torget. Det er faktisk to klokker i tårnet samt et solur, som stammer fra det 16. århundre, med skriften "Skyggen er vår dag".

  Rådhuset i Gdansk
  Rådhuset i Gdansk
 • Havnekranen (4.3 km)

  Havnekranen er en av mange bygningene som symboliserer Gdansk, men som også vitner om byens storhetstid som handelssentrum. Kranen nevnes for første gang i 1376, men brant ned i 1442, og ble så gjenoppbygget i 1444 og har beholdt sitt utseende siden den gang. Den ble blant annet brukt til å sette master på skip og det var på et tidspunkt den største kranen i verden med en løftekapasitet på 4 tonn opp til 11 meter. Den var i bruk inntil midten av det 19. århundre og ble ødelagt i 1945 under kampene om Gdańsk. Etter krigen ble den gjenoppbygget og donert til det Maritime Museum. Der finnes en permanent utstilling om dens virke mellom det 16. og 18. århundre, en klar vinner for alle aldersgrupper.

  Havnekranen
  Den gamle kranen sto ferdig bygget i 1444
 • Hewelianum Senteret (4.2 km)

  I hjertet av Gdańsk ligger Hewelianum Senteret som fungerer som et vitensenter og ligger i en gammel bunker fra Napoleons tid. Stedet er et flott sted for barna til å undersøke og gå på oppdagelsesferd i fysikkens, astronomiens, historiens og biologiens hemmeligheter. Her finnes det flere interaktive utstillinger som kan hjelpe dere med å forstå forskjellige ting som foregår i universet på en pedagogisk og underholdende måte. Ta med barna på en morsom og lærerik dag på Hewelianum Senteret.

  Hewelianum Senteret
  Gå på oppdagelsesferd i Hewelianum Senteret
 • Wisłoujście-festningen (6.7 km)

  Gdansk har vært en sentral handelsby i mange århundrer, og Wisłoujście-festningen er et glimrende eksempel på hvor godt beskyttet byen var allerede i det 15. århundre. Det var herfra flåten seilte ut i 1627 og slo svenskene i slaget ved Oliwa. Som den skarpe observatør vil oppdage er festningen bygget i forskjellige stilarter, etter flere reparasjoner det har vært nødvendig å foreta etter ødeleggende kriger. Sørg for å avlegge denne interessante festningen et besøk.

  Wisłoujście-festningen
  Wisłoujście-festningen beskyttet Gdansk
 • St. Mary kirke (4.0 km)

  I sentrum av Gdańsk og ikke langt fra hotellet ligger verdens største mursteinskirke, St. Mary. Her er det mulig å besøke utsiktsplatformen på toppen av klokketårnet som gir god utsikt over Gdańsk by. Denne kirken ble nesten totalt ødelagt av russiske styrker i 1945, men solid gjenoppbygging og vedlikehold gjør at denne vakre, gamle kirken fortsatt er vel verdt et besøk. Kirken er full av nydelige malerier, skulpturer og monumenter, og hver time kan man høre at Adam og Eva klokkene ringer.

  St. Mary kirke
  Verdens største mursteinskirke heter St. Mary og ligger i Gdańsk.
Vis flere

Kart

Focus Hotel Gdansk
Focus Hotel Gdansk Ul.Elblaska 80-001 Gdańsk

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~18.99 år i ekstraseng 100% rabat