Kjør-selv ferie til Focus Hotel Premium Gdansk

Norsk | NOK

Focus Hotel Premium Gdansk

Bo på moderne hotell i den spennende havnebyen, Gdansk.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Bo på moderne hotell i den spennende havnebyen Gdansk
 • Kun 20 minutter med tog fra Gdańsk flyplass
 • Hotellet har egen restaurant og bar
1.202,-
3~5 dager fra
1.099,-

Moderne hotell med badstu og fitness

Opplev Gdansk

3 dager
Fra 1.099,- / spar opp til 559,-
SPAR
4 dager
Fra 1.519,- / spar opp til 871,-
SPAR
5 dager
Fra 1.899,- / spar opp til 1.203,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 2 x 1 sandwich og 1 kaffé to go
 • 1 x velkomstdrink
Risskov Pakken

Dette er et moderne hotell med 4 stjerner som åpnet i juni 2016. Det ligger ca. 5 km fra Gdańsks velkjente gamleby, 16 minutter fra Sopot brygge og kun 20 minutter med tog fra Gdańsk flyplass. Hotellet er dermed godt tilknyttet Gdańsks mange severdigheter.  

Hotellet tilbyr  

Hotellet ligger sentralt til rette blant Gdańsks mange turistattraksjoner. Det er et svært moderne hotell som ble innredet så nylig som juni 2016. Hotellet har moderne konferanserom som rommer hele 720 km², det største av sitt slag i Gdańsk. I tillegg har hotellet egen restaurant og bar som tilbyr en rekke europeiske retter og spesialiteter.

Dere vil ha gratis tilgang til trådløst internett samt et døgnåpent helsestudio med Kettler utstyr. Hotellet har også en badstue som er tilgjengelig for gjester og et businesshjørne med printer og internettilgang. Hotellet er godt tilknyttet byens mange severdigheter og har blant annet busstopp rett utenfor inngangen. Forutenom å utforske Gdańsks mange attraksjoner, er det mulig å slappe av på hotellets veranda som befinner seg utenfor spisesalen.  

Rommene  

Hotellet har 116 rom som strekker seg over 7 etasjer. Alle rommene har moderne innredning og er utstyrt med eget bad, LCD TV og telefon.  

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 7
Dobbeltrom med eget bad. Alle rom har hårføner, TV. vannkoker, klesskap, skrivebord, aircondition og gratis WiFi. Mulighet for ekstra person i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 4
Enkeltrom med eget bad. Alle rom har hårføner, TV. vannkoker, klesskap, skrivebord, aircondition og gratis WiFi.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

775 km fra
Kiel, Tyskland
1225 km fra
Hirtshals, Danmark
1250 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

St. Mary kirke (5.6km)

I sentrum av Gdańsk og ikke langt fra hotellet ligger verdens største mursteinskirke, St. Mary. Her er det mulig å besøke utsiktsplatformen på toppen av klokketårnet som gir god utsikt over Gdańsk by. Denne kirken ble nesten totalt ødelagt av russiske styrker i 1945, men solid gjenoppbygging og vedlikehold gjør at denne vakre, gamle kirken fortsatt er vel verdt et besøk. Kirken er full av nydelige malerier, skulpturer og monumenter, og hver time kan man høre at Adam og Eva klokkene ringer.

Museum Andre Verdenskrig (5.7km)

Dette imponerende museet dekker hele 5,000 km², noe som gjør det til et av de største historiske museene i verden. Det ligger 14 meter under bakken og forteller den tragiske realiteten bak andre verdenskrigs røtter og konsekvenser, helter og ofre. Utstillingen fokuserer, naturlig nok, mye på den polske opplevelsen av denne krigen, men er likevel delt inn i 18 ulike tematiske seksjoner. I tillegg til den permanente utstillingen, har også museet viet mye gulvplass til midlertidige utstillinger.

Dwór Artusa (6.9km)

Dwór Artusa eller Artushof, er det tyske navnet for den vakre bygningen som ligger i all sin prakt like bak Neptun-fontenen. Artushof er nok den mest kjente bygningen i Gdansk. Bygget på midten av det 14. århundre og ytterligere pyntet med en fasade av Abraham van den Block i starten av det 17. århundre.

De øverste etasjene rommer et utvalg av historiske utstillinger og et ´simulacrum´ eller en simulering av hvordan den store salen så ut i sine glansdager. Den store renessanseovnen, det vakre maleriet av Slaget ved Grunwald, og de mange jaktmotivene danner en utrolig bakgrunn for et par enestående timer i selskap av praktfulle saler og nydelig kunstverk.

Under 2. verdenskrig ble Artushof ødelagt, men denne vakre bygningen ble gjenoppbygget i tro kopi ved hjelp av gamle fotografier og historiske opptegnelser.

Wielka Zbrojownia (5.4km)

Det Store Arsenal ble bygget mellom 1600-1609 i samme struktur som bymurene fra middelalderen og utgjør noe av den ypperligste renessanse-arkitekturen i Gdansk, designet av Opberghen. Arsenalet ble svært skadet under 2. verdenskrig og måtte gjenoppbygges fra grunnen av. Det er først i det siste at det har gjenvunnet sin fordums prakt. I dag er det en gang i blant åpent for kunstutstillinger og det finnes en liten kafé i første etasje, så de kaffetørste kan også få et glimt av Arsenalets interiør.

Det europeiske Solidaritets Museum (5.4km)

BHP Hal Gdansk skipsverft er stedet hvor solidaritetsbevegelsen startet. Det var her de første streikene mot Polens kommuninststyre ble innledet. I 1980 hadde Solidaritet sitt hovedkvarter her og det var også her at August-avtalen mellom kommuniststyret i Polen og Solidaritet ble underskrevet. Avtalen åpnet opp for streikere og uavhengige fagforeninger og deretter den politiske frihetsbølgen, samt demokratiet med den kjente Lech Walesa.

Besøk dette spennende museet og hør de imponerende historiene om streikerne på skipsverftet i Gdansk og Solidaritetsbevegelsen i Polen.

Rådhuset i Gdansk (6.9km)

Det historiske rådhuset i Gdansk er en imponerende bygning, bygget i gotisk renessanse-stil, og med en plassering på den vakre Kongeveien og en imponerende høyde, skiller denne kirken seg ut. Den ligger på Kongeveien som er tett på torget. Det er faktisk to klokker i tårnet samt et solur, som stammer fra det 16. århundre, med skriften "Skyggen er vår dag".

Havnekranen (6.6km)

Havnekranen er en av mange bygningene som symboliserer Gdansk, men som også vitner om byens storhetstid som handelssentrum. Kranen nevnes for første gang i 1376, men brant ned i 1442, og ble så gjenoppbygget i 1444 og har beholdt sitt utseende siden den gang. Den ble blant annet brukt til å sette master på skip og det var på et tidspunkt den største kranen i verden med en løftekapasitet på 4 tonn opp til 11 meter. Den var i bruk inntil midten av det 19. århundre og ble ødelagt i 1945 under kampene om Gdańsk. Etter krigen ble den gjenoppbygget og donert til det Maritime Museum. Der finnes en permanent utstilling om dens virke mellom det 16. og 18. århundre, en klar vinner for alle aldersgrupper.

Hewelianum Senteret (4.5km)

I hjertet av Gdańsk ligger Hewelianum Senteret som fungerer som et vitensenter og ligger i en gammel bunker fra Napoleons tid. Stedet er et flott sted for barna til å undersøke og gå på oppdagelsesferd i fysikkens, astronomiens, historiens og biologiens hemmeligheter. Her finnes det flere interaktive utstillinger som kan hjelpe dere med å forstå forskjellige ting som foregår i universet på en pedagogisk og underholdende måte.

Ta med barna på en morsom og lærerik dag på Hewelianum Senteret.

Museet i Sopot (8.9km)

Sopot-museet har en liten utstilling i det store huset, som engang hørte til Claaszen-familien. Museet har en del bilder og postkort som viser byens historie og familien Claaszen. I andre etasje er det skiftende utstillinger.

Museet Sopot ligger få meter fra stranden, i et meget attraktivt turistområde, og det er et sted som ofte er besøkt av innbyggerne i Sopot og turister. I bygningen finnes det også en heis for funksjonshemmede.

Wisłoujście-festningen (9.7km)

Gdansk har vært en sentral handelsby i mange århundrer, og Wisłoujście-festningen er et glimrende eksempel på hvor godt beskyttet byen var allerede i det 15. århundre. Det var herfra flåten seilte ut i 1627 og slo svenskene i slaget ved Oliwa. Som den skarpe observatør vil oppdage er festningen bygget i forskjellige stilarter, etter flere reparasjoner det har vært nødvendig å foreta etter ødeleggende kriger.

Sørg for å avlegge denne interessante festningen et besøk.

Sopot (8.3km)

Hvis dere leter etter litt kontrast fra bylivet, finner dere dette i Sopot, som ligger opp mot Gdansk, og er en nostalgisk, men moderne badeby. Denne spa-byen brukes primært til rekreasjon og fritid. Rundt en halv kilometer lang, er Sopots hovedattraksjon trebroen, hvor båtene til Gdyna og Gdansk legger til. Utover barer og kaféer er Waldoper verdt å besøke. Dette er en utendørs scene for operaforestillinger i den idylliske naturen og om sommeren brukes den som en utendørs kino.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Podewils

Inkl. 3-retters meny

Det nordlige Polen

Slottsferie i Polen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • Gratis internett
 • Adgang til privat strand

149,-
Fra kun
669,-

Vis kort

Unikt slottshotel i Polen

Les mer

Król Plaza Spa

Wellnessopphold ved Østersjøen

Det nordlige Polen

Wellness ved havet

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x lunsj
 • 2 x middagsbuffé
 • 1 x velkomstdrink

554,-
Fra kun
579,-

Vis kort

Spa-hotell ved Østersjøkysten

Les mer

Hotel Delfin

7. natt er gratis

Det nordlige Polen

Opplev Østersjøen

Wild Offer - 8 dager inkl.
 • 7 x overnattinger
 • 7 x frokost
 • 7 x lunsjbuffé
 • 7 x middagsbuffé/meny
 • Tilgang til velvære-avdeling

1.240,-
Fra kun
2.919,-

Vis kort

Ferie ved Østersjøkysten

Les mer

Focus Hotel Gdansk

Opphold med frokostbuffé

Det nordlige Polen

Historiske Gdanks

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 1 sandwich og 1 kaffé to go
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vann, kaffé & te på rommet

624,-
Fra kun
739,-

Vis kort

Opplevelser i Gdansk

Les mer

Focus Hotel Premium Sopot

Inkludert halvpensjon, sandwich og kaffe

Det nordlige Polen

Ferie nær Gdansk

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x 1 sandwich og 1 kaffé to go
 • 1 x velkomstdrink

1.074,-
Fra kun
1.269,-

Vis kort

Badeferie ved vakre sandstrender i Sopot

Les mer