Kjør-selv ferie til Focus Hotel Premium Gdansk

Norsk | NOK

Focus Hotel Premium Gdansk

Bo på moderne hotell i den spennende havnebyen, Gdansk.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Bo på moderne hotell i den spennende havnebyen Gdansk
 • Kun 20 minutter med tog fra Gdańsk flyplass
 • Hotellet har egen restaurant og bar
1.202,-
3~5 dager fra
1.099,-

Moderne hotell med badstu og fitness

Opplev Gdansk

3 dager
Fra 1.099,- / spar opp til 559,-
SPAR
4 dager
Fra 1.519,- / spar opp til 871,-
SPAR
5 dager
Fra 1.899,- / spar opp til 1.203,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 2 x 1 sandwich og 1 kaffé to go
 • 1 x velkomstdrink
Risskov Pakken

Dette er et moderne hotell med 4 stjerner som åpnet i juni 2016. Det ligger ca. 5 km fra Gdańsks velkjente gamleby, 16 minutter fra Sopot brygge og kun 20 minutter med tog fra Gdańsk flyplass. Hotellet er dermed godt tilknyttet Gdańsks mange severdigheter.  

Hotellet tilbyr  

Hotellet ligger sentralt til rette blant Gdańsks mange turistattraksjoner. Det er et svært moderne hotell som ble innredet så nylig som juni 2016. Hotellet har moderne konferanserom som rommer hele 720 km², det største av sitt slag i Gdańsk. I tillegg har hotellet egen restaurant og bar som tilbyr en rekke europeiske retter og spesialiteter.

Dere vil ha gratis tilgang til trådløst internett samt et døgnåpent helsestudio med Kettler utstyr. Hotellet har også en badstue som er tilgjengelig for gjester og et businesshjørne med printer og internettilgang. Hotellet er godt tilknyttet byens mange severdigheter og har blant annet busstopp rett utenfor inngangen. Forutenom å utforske Gdańsks mange attraksjoner, er det mulig å slappe av på hotellets veranda som befinner seg utenfor spisesalen.  

Rommene  

Hotellet har 116 rom som strekker seg over 7 etasjer. Alle rommene har moderne innredning og er utstyrt med eget bad, LCD TV og telefon.  

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 4
Enkeltrom med eget bad. Alle rom har hårføner, TV. vannkoker, klesskap, skrivebord, aircondition og gratis WiFi.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 7
Dobbeltrom med eget bad. Alle rom har hårføner, TV. vannkoker, klesskap, skrivebord, aircondition og gratis WiFi. Mulighet for ekstra person i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

775 km fra
Kiel, Tyskland
1225 km fra
Hirtshals, Danmark
1250 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

St. Mary kirke (5.6km)

I sentrum av Gdańsk og ikke langt fra hotellet ligger verdens største mursteinskirke, St. Mary. Her er det mulig å besøke utsiktsplatformen på toppen av klokketårnet som gir god utsikt over Gdańsk by. Denne kirken ble nesten totalt ødelagt av russiske styrker i 1945, men solid gjenoppbygging og vedlikehold gjør at denne vakre, gamle kirken fortsatt er vel verdt et besøk. Kirken er full av nydelige malerier, skulpturer og monumenter, og hver time kan man høre at Adam og Eva klokkene ringer.

Museum Andre Verdenskrig (5.7km)

Dette imponerende museet dekker hele 5,000 km², noe som gjør det til et av de største historiske museene i verden. Det ligger 14 meter under bakken og forteller den tragiske realiteten bak andre verdenskrigs røtter og konsekvenser, helter og ofre. Utstillingen fokuserer, naturlig nok, mye på den polske opplevelsen av denne krigen, men er likevel delt inn i 18 ulike tematiske seksjoner. I tillegg til den permanente utstillingen, har også museet viet mye gulvplass til midlertidige utstillinger.

Dwór Artusa (6.9km)

Dwór Artusa eller Artushof, er det tyske navnet for den vakre bygningen som ligger i all sin prakt like bak Neptun-fontenen. Artushof er nok den mest kjente bygningen i Gdansk. Bygget på midten av det 14. århundre og ytterligere pyntet med en fasade av Abraham van den Block i starten av det 17. århundre.

De øverste etasjene rommer et utvalg av historiske utstillinger og et ´simulacrum´ eller en simulering av hvordan den store salen så ut i sine glansdager. Den store renessanseovnen, det vakre maleriet av Slaget ved Grunwald, og de mange jaktmotivene danner en utrolig bakgrunn for et par enestående timer i selskap av praktfulle saler og nydelig kunstverk.

Under 2. verdenskrig ble Artushof ødelagt, men denne vakre bygningen ble gjenoppbygget i tro kopi ved hjelp av gamle fotografier og historiske opptegnelser.

Wielka Zbrojownia (5.4km)

Det Store Arsenal ble bygget mellom 1600-1609 i samme struktur som bymurene fra middelalderen og utgjør noe av den ypperligste renessanse-arkitekturen i Gdansk, designet av Opberghen. Arsenalet ble svært skadet under 2. verdenskrig og måtte gjenoppbygges fra grunnen av. Det er først i det siste at det har gjenvunnet sin fordums prakt. I dag er det en gang i blant åpent for kunstutstillinger og det finnes en liten kafé i første etasje, så de kaffetørste kan også få et glimt av Arsenalets interiør.

Det europeiske Solidaritets Museum (5.4km)

BHP Hal Gdansk skipsverft er stedet hvor solidaritetsbevegelsen startet. Det var her de første streikene mot Polens kommuninststyre ble innledet. I 1980 hadde Solidaritet sitt hovedkvarter her og det var også her at August-avtalen mellom kommuniststyret i Polen og Solidaritet ble underskrevet. Avtalen åpnet opp for streikere og uavhengige fagforeninger og deretter den politiske frihetsbølgen, samt demokratiet med den kjente Lech Walesa.

Besøk dette spennende museet og hør de imponerende historiene om streikerne på skipsverftet i Gdansk og Solidaritetsbevegelsen i Polen.

Rådhuset i Gdansk (6.9km)

Det historiske rådhuset i Gdansk er en imponerende bygning, bygget i gotisk renessanse-stil, og med en plassering på den vakre Kongeveien og en imponerende høyde, skiller denne kirken seg ut. Den ligger på Kongeveien som er tett på torget. Det er faktisk to klokker i tårnet samt et solur, som stammer fra det 16. århundre, med skriften "Skyggen er vår dag".

Havnekranen (6.6km)

Havnekranen er en av mange bygningene som symboliserer Gdansk, men som også vitner om byens storhetstid som handelssentrum. Kranen nevnes for første gang i 1376, men brant ned i 1442, og ble så gjenoppbygget i 1444 og har beholdt sitt utseende siden den gang. Den ble blant annet brukt til å sette master på skip og det var på et tidspunkt den største kranen i verden med en løftekapasitet på 4 tonn opp til 11 meter. Den var i bruk inntil midten av det 19. århundre og ble ødelagt i 1945 under kampene om Gdańsk. Etter krigen ble den gjenoppbygget og donert til det Maritime Museum. Der finnes en permanent utstilling om dens virke mellom det 16. og 18. århundre, en klar vinner for alle aldersgrupper.

Hewelianum Senteret (4.5km)

I hjertet av Gdańsk ligger Hewelianum Senteret som fungerer som et vitensenter og ligger i en gammel bunker fra Napoleons tid. Stedet er et flott sted for barna til å undersøke og gå på oppdagelsesferd i fysikkens, astronomiens, historiens og biologiens hemmeligheter. Her finnes det flere interaktive utstillinger som kan hjelpe dere med å forstå forskjellige ting som foregår i universet på en pedagogisk og underholdende måte.

Ta med barna på en morsom og lærerik dag på Hewelianum Senteret.

Wisłoujście-festningen (9.7km)

Gdansk har vært en sentral handelsby i mange århundrer, og Wisłoujście-festningen er et glimrende eksempel på hvor godt beskyttet byen var allerede i det 15. århundre. Det var herfra flåten seilte ut i 1627 og slo svenskene i slaget ved Oliwa. Som den skarpe observatør vil oppdage er festningen bygget i forskjellige stilarter, etter flere reparasjoner det har vært nødvendig å foreta etter ødeleggende kriger.

Sørg for å avlegge denne interessante festningen et besøk.

Sopot (8.3km)

Hvis dere leter etter litt kontrast fra bylivet, finner dere dette i Sopot, som ligger opp mot Gdansk, og er en nostalgisk, men moderne badeby. Denne spa-byen brukes primært til rekreasjon og fritid. Rundt en halv kilometer lang, er Sopots hovedattraksjon trebroen, hvor båtene til Gdyna og Gdansk legger til. Utover barer og kaféer er Waldoper verdt å besøke. Dette er en utendørs scene for operaforestillinger i den idylliske naturen og om sommeren brukes den som en utendørs kino.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Andre hoteller i nærheten

First Hotel Witt

Opplev Öland & Kalmar

Småland

Super tilbud i Kalmar

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett
 • 2 x Sandwich om kvelden med et glass vin

389,-
Fra kun
939,-

Vis kort

Opplev en av Sveriges eldste byer

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~12.99 år i foreldrenes seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra seng 221.2987012987kr per natt

Ronneby Brunn Hotel

Inkl. halvpensjon

Blekinge

Sommer på Ronneby Brunn

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kveldens rett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

779,-
Kun
1.489,-

Vis kort

Dra nytte av den lave svenske kronen!

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom
 • Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabatt
 • Barn 0~11.99 år i ekstra seng 50% rabatt

Hotel Siemsens Gaard

Opplev Solskinnsjøen

Bornholm

Ferie på Bornholm

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 1 fl. musserende på rommet
 • Blomst på rommet
 • Gratis internett og parkering

606,-
Kun
2.199,-

Vis kort

Fantastisk beliggenhet ved Svaneke Havn

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom
 • Barn 0~1.99 år i foreldrenes seng 100% rabatt
 • Barn 2~10.99 år i ekstra seng 60% rabatt
 • Barn 11~99.99 år i ekstra seng 30% rabatt