Bilferie i Danmark til Foldens Hotel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Foldens Hotel Skagen

Besøk Skagen, Det hvite fyr, Østerby, Grenen og Den Tilsandede kirken

Deilig beliggenhet midt i Skagen sentrum
Besøk Det hvite fyr, Østerby og Grenen
Flere av rommene har himmelseng
  • 340 km fra Svinesundbroen
  • 50 km fra Hirtshals
  • Restaurant
  • Hund
  • Parkering mot gebyr
  • Gratis internett

Om hotellet

Foldens Hotel & Café ligger midt i Skagen sentrum. En gåtur gjennom denne vakre byen til de nærliggende strendene eller Skagens severdigheter, kan gjennomføres på kun 15 minutter.

Hotellet tilbyr

Foldens Hotel & Café ligger i Skagen sentrum. En rolig spasertur gjennom den vakre byen til strendene i området eller Skagens severdigheter tar bare 15 minutter. Foldens Hotel ligger svært sentralt i et område hvor lokalbefolkningen og besøkende møtes i hyggelige omgivelser. I tillegg har hotellet en koselig restaurant, en rimelig Café med utsikt over gågaten, hvor dere kan følge med på livet. I det populære Viseværtshuset spilles det hver helg levende musikk (om sommeren hver dag). Det er parkering på hotellet.

Rommene

Hotellet tilbyr 50 koselige rom, hvert med sin egen sjarm. Flere av rommene er fullstendig renovert med himmelseng. Hotellet har også gratis internett.

Merk at

Oppholdet er med sluttrengjøring, som betyr at det ikke blir redd opp, gjort rent eller skiftet håndklær i løpet av oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot et gebyr.

Parkeringsavgiften er på 50 DKK/dag fra 1. mai til 30. september

Vis flere

Verdt å se

Vis flere

Kart

Foldens Hotel Skagen
Sct. Laurentii Vej 41 9900 Skagen

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~3.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 4~12.99 år i ekstraseng 50% rabat