Bilferie i Danmark til Foldens Hotel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Foldens Hotel Skagen

Besøk Skagen, Det hvite fyr, Østerby, Grenen og Den Tilsandede kirken

Deilig beliggenhet midt i Skagen sentrum
Besøk Det hvite fyr, Østerby og Grenen
Flere av rommene har himmelseng
 • 340 km fra Svinesundbroen
 • 50 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Hund
 • Parkering mot gebyr
 • Gratis internett

Om hotellet

Foldens Hotel & Café ligger midt i Skagen sentrum. En gåtur gjennom denne vakre byen til de nærliggende strendene eller Skagens severdigheter, kan gjennomføres på kun 15 minutter.

Hotellet tilbyr

Foldens Hotel & Café ligger i Skagen sentrum. En rolig spasertur gjennom den vakre byen til strendene i området eller Skagens severdigheter tar bare 15 minutter. Foldens Hotel ligger svært sentralt i et område hvor lokalbefolkningen og besøkende møtes i hyggelige omgivelser. I tillegg har hotellet en koselig restaurant, en rimelig Café med utsikt over gågaten, hvor dere kan følge med på livet. I det populære Viseværtshuset spilles det hver helg levende musikk (om sommeren hver dag). Det er parkering på hotellet.

Rommene

Hotellet tilbyr 50 koselige rom, hvert med sin egen sjarm. Flere av rommene er fullstendig renovert med himmelseng. Hotellet har også gratis internett.

Merk at

Oppholdet er med sluttrengjøring, som betyr at det ikke blir redd opp, gjort rent eller skiftet håndklær i løpet av oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot et gebyr.

Parkeringsavgiften er på 50 DKK/dag fra 1. mai til 30. september

Vis flere

Verdt å se

 • Skagens Museum (0.6 km)

  Skagens Museum ligger i det nordlige Jylland og utstiller en helt unik samling av verk fra Skagensmalerne, hvor navn som Anna og Michael Ancher, Marie og P.S. Krøyer, Laurits Tuxen, Viggo Johansen og Holger Drachmann pryder veggene. I 2014 ble samlingen utvidet med fusjonen av Anchers og Drachmanns hjem, som fortsatt står som de gjorde den gang. Opplev på nært hold de spennende kunstnerhjemmene, og hvordan hverdagen til disse usedvanlige danske kunstnere var.

  Skagens Museum
  Se de flotte maleriene på Skagens Museum
 • Den tilsandede kirken (5.2 km)

  Den tilsandede kirken, eller St. Laurentii kirke, ble bygget på 1300-tallet med rød murstein. Kirketårnet, bygget på 1400-tallet og renovert på 1700-tallet, er i dag den eneste synlige delen av kirken. Sandflykten, som begynte på 1500-tallet hindret folk fra å komme seg til kirken, som stengte i år 1795 med tillatelse fra Danmarks daværende konge Christian VII. Sanden har nå begravd alt utenom tårnet, som er blitt til en turistattraksjon.

  Den tilsandede kirken
  Den tilsandede kirken ligger på vei til Skagen.
 • Råbjerg Mile, Nord-Europas største sanddyne. (16.8 km)

  Sanddynen er 2 kilometer lang og 1 kilometer bred. Den inneholder 3,5 millioner m3 sand, og er opptil 40 meter høy. Hvert år flytter sanddynen seg 15 meter mot nord-øst. Nyt en gåtur til toppen av sanddynen, hvor en vakker utsikt venter.

  Råbjerg Mile, Nord-Europas største sanddyne.
  På Råbjerg Mile kan dere med egne øyne se naturens krefter i spill.
 • Ørnereservat (26.0 km)

  Finn en aktiv ferie hos Risskov Bilferie og opplev naturen og dens beboere med Risskov Bilferie. Besøk fantastiske Eagle World; Ørnenes nasjonalpark i Bindslev. Her får dere en opplevelse for livet i selskap med ca. 100 ørner og falker. Reservatet ble etablert i 1980 av den nu avdøde polske forfatter og naturfotografen, Frank Wenzel som brukte mer enn 55 år av livet sitt på å studere og fotografere rovfugler. Finn en miniferie eller et billig helgeopphold og opplev de vakre rovfuglene i deres eget habitat.

  Ørnereservat
  Ørnereservatet har ca. 100 ørner og falker, opplev rovfuglene på kloss hold!
 • Nordsøen Oceanarium (49.0 km)

  Besøk Nordsøen Oceanarium i Hirtshals som kan by på et spennende eventyr under havets overflate. 70 akvarier og mer enn 6500 fisk og andre sjødyr giver gode muligheter for å bruke en hel dag i Nordeuropas største akvarium. Lek og læring er i fokus for alle aldre.

  Nordsøen Oceanarium
  Nordsøen Oceanarium
 • Palmestranden (39.4 km)

  Om sommeren er Palmestranden ved Ålbæk Bukt det perfekte stedet å være dersom været er bra. Den 500 meter lange badestranden er nydelig dekorert med palmer som gir gjestene en ekte sørlandsk følelse. Her finnes det også strandvolleyball og strandfotball samt muligheter for å spille boccia.

  Palmestranden
  Opplev den vakre Palmestranden gjennom Risskov Bilferie
 • The Reef (41.1 km)

  Når været er dårlig og en tur til Palmestranden ikke duger, så kan man besøke det store tropiske badelandet Scandic The Reef. The Reef tilbyr en ganske spesiell badeopplevelse med sitt karibiske regnskogsklima, med palmer, klipper og klart blått vann. Der finnes et bølgebasseng, undervanns-skattejakt, vannsklier, fosser, et spaområde og mye mer. The Reef er gøy for folk i alle aldre, og ungene vil elske det.

  The Reef
  Lyn, torden og lys i forskjellige farger er en del av opplevelsen ved The Reef.
Vis flere

Kart

Foldens Hotel Skagen
Sct. Laurentii Vej 41 9900 Skagen

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~3.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 4~12.99 år i ekstraseng 50% rabat