Risskov Bilferie har Norges beste priser på hotell og hotellpakker

OK

Frankrike

Turistområder

» Alsace

» Normandie

Regioner

» Paris

» Nord Frankrike

» Nordøstre Frankrike

Filtrer søkeresultatet

Enkeltrom
Familierom
Camping
Hotell med røykerom
Gratis parkering
Hund tillatt
Hotell med en overnatting
Heis på hotellet
Internett på hotellet
Treningsrom på hotellet
Wellness- og SPA-fasiliteter
Innendørs svømmebasseng
Utendørs svømmebasseng
Restaurant
Ved stranden
Nær sentrum
Nær vannet
Nær skiområdet
Ferieleiligheter
Kun morgenmad
Ophold med middag
All inclusive

Frankrike

Frankrike

Frankrike er turistmålet over alle. Med alt fra vinreiser i Alsace, badeferie i Nice eller en storbyferie i byenes by Paris, byr Frankrike på noe for absolutt enhver smak. Hos Risskov Bilferie kan vi i tillegg til disse stedene tilby golfreiser i Bordeaux, historieturer i Normandie og vakre slottsbesøk i Le Mans.

Frankrike er et av verdens mest besøkte land og det er lett å forstå hvorfor. Landskapet rommer absolutt alt hva hjertet kan begjære, mat- og vinkulturen er verdensberømt, kulturelle tilstelninger og severdigheter sprenger de fleste guidebøker, slik kan vi fortsette... Ta med barna på familietur til Disneyland og kombiner med ett besøk i Paris. Her kan hele familien oppleve fantastiske severdigheter som Eiffeltårnet, Triumfbuen, Notre Dame, Montmartre, Sacre Coeur eller selvfølgelig bare ta en rusletur langs Champs Elysées eller Seinen.

Naturen i Frankrike veksler i henhold til region og vi kan anbefale en aktiv ferie bla. i Alperegionen eller en avslappende badeferie på Côte d'Azur. Den vakre naturen i Provence, vinområdene i Rhônedalen eller storbyen Lyon er andre herlige reisemål. Små pittoreske byer, bindingsverkshus, vingårder, slott, gamle middelaldersteder og vakre Mulhouse by er noen av de tingene du kan oppleve på en bilferie i Alsace.

Klikk her for å lese mer....
1