Frankrike er turistmålet over uansett ferie.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Frankrike

Rabattkoden er nå aktiv

Frankrike

Mange sier at Frankrike er verdens vakreste land med vinmarker på slettene i nordvest, Provence i sør og fjellkjedene i sørvest og sørøst i landet. Så er det Paris - med runde cafebord vendt ut mot travle bygater, et arnested for nye ideer innen kunst- og kultur. Også i dag.

Hva med kjør-selv-ferie til Frankrike i år? Opplev fjellandsbyer på veien, dramatiske landemerker og frodige vinmarker, det gode liv med varme, tørre somre i Provence, vestkystens strender og store bølger, og på vei ned - en natt eller to i Paris.

Opplev legendariske Le musée de la Vigne et du Vin i Le Mesnil-sur-Oger og smak på familiens selvproduserte Champagne, dra på biltur langs Route des Vins d’Alsace eller bli med på topptur i kabelbil opp fjellsiden til Chamonix’ Aiguille du Midi. På toppen har dere utsikt over Alpene til Frankrike, Sveits og Italia.

Frankrike er estetisk vakkert på så mange måter. Verdens største eksportør av vin tar, for eksempel, servering av leskende drikke svært seriøst. Det er ofte en hel liten seanse i seg selv; karaffel og tilhørende glass med isbiter servert på et lite fat med serviett og skål med oliven. Tres chic!

Når det kommer til stykke - noe av det aller beste ved Frankrike er Middelhavet. Noe mer trengs egentlig ikke, for alt foregår her ved det vakre blå havet.