Kjør-selv ferie i Alsace til lave priser

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Alsace

Rabattkoden er nå aktiv

Alsace

Den nordøstlige franske regionen Alsace er et av de mest populære reisemålene i Frankrike. Populariteten skyldes ikke minst de lokalt produserte hvitvinene, fjellkjeden "les Vosges" og shopping-byen Strasbourg. Alsace er et paradis for mat- og vinelskere med de lokalt produserte spesialitetene. Så husk å ta med deg matlysten!

Byene Strasbourg og Colmar lokker med utstillinger av Alsaces berømte kunstnere. I smågater ligger små lekre delikatesseforretninger som tilbyr ost, sjokolade, marmelade og honning. Følg vinruten som byr på essensen av Alsace. Ruten går gjennom små landsbyer med brosteinsbelagte gater og blomsterkasser hengende ut av vinduene. Mellom landsbyene sees vinrankene med de skjønne grønne åsene i bakgrunnen.

Gå ikke glipp av middelalderbyen Obernai som har flere godt bevarte bygninger fra Middelalderen. Bykjernen byr på gamle fabelaktige murer, bindingsverkshus, brostensbelagte gater og et klokketårn fra 1400-tallet. Obernai kan være stolt av sine to restauranter med Michelin-stjerner, tildelt mye på grunn av kjøkkenets raffinerte nytenkning.