Frankrike er turistmålet over uansett ferie.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Frankrike

Rabattkoden er nå aktiv

Frankrike

Frankrike er turistmålet over alle. Med alt fra vinreiser i Alsace, badeferie i Nice eller en storbyferie i byenes by Paris, byr Frankrike på noe for absolutt enhver smak. Hos Risskov Bilferie kan vi i tillegg til disse stedene tilby golfreiser i Bordeaux, historieturer i Normandie og vakre slottsbesøk i Le Mans.

Frankrike er et av verdens mest besøkte land og det er lett å forstå hvorfor. Landskapet rommer absolutt alt hva hjertet kan begjære, mat- og vinkulturen er verdensberømt, kulturelle tilstelninger og severdigheter sprenger de fleste guidebøker, slik kan vi fortsette... Ta med barna på familietur til Disneyland og kombiner med ett besøk i Paris. Her kan hele familien oppleve fantastiske severdigheter som Eiffeltårnet, Triumfbuen, Notre Dame, Montmartre, Sacre Coeur eller selvfølgelig bare ta en rusletur langs Champs Elysées eller Seinen.

Naturen i Frankrike veksler i henhold til region og vi kan anbefale en aktiv ferie bla. i Alperegionen eller en avslappende badeferie på Côte d'Azur. Den vakre naturen i Provence, vinområdene i Rhônedalen eller storbyen Lyon er andre herlige reisemål. Små pittoreske byer, bindingsverkshus, vingårder, slott, gamle middelaldersteder og vakre Mulhouse by er noen av de tingene du kan oppleve på en bilferie i Alsace.