Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Paris

Rabattkoden er nå aktiv

Paris

Det gjelder ikke bare om våren. Paris en av Europas aller vakreste byer uansett årstid. Hva med langhelg eller miniferie i Paris, eller et par overnattinger i den franske hovedstaden på vei nedover i Europa i bil til sommerferien?

Risskov Bilferie har gode avtaler med flere hoteller i Paris og tilbyr overnatting, også sentralt, til en fin pris.

I Paris ligger flere av Europas legendariske kunstmuseer (Louvre, blant annet), restauranter (Le Grand Véfour er også byens eldste restaurant), utallige gallerier og dramatiske landemerker (ikke bare Eiffeltårnet). Det behøver ikke koste stort å kombinere disse opplevelser med et måltid på restaurant. Et steinkast unna de fleste, litt unna de store boulevardene, finnes det nemlig mange hyggelige og rimeligere serveringssteder.

Dere kan, for eksempel, ta frokosten på en fortauskafe i atmosfæriske Marais, også kalt det jødiske kvarteret. Her er fint å bare sitte å se folk rusle forbi mens dere nipper til en cappuccino eller unner dere en karaffel med fransk vin (for vinkartet er som regel fransk, det også). Videre kan dere rusle opp til Montmartre til byens tak og bestille en lunsj. Eller gjør spaserturen kortere og ha piknik ved Seinen.