Sommerferie i Sverige, bo på Gillet Hotell & Restaurang

Norsk | NOK

Gillet Hotell & Restaurang

Hotellet har en sentral beliggenhet i den gamle bydelen ved Köpingsån

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Sentral beliggenhet i Köping og med gode fasiliteter
 • Flere museer i sentrum nær hotellet
 • Kjent for sin behagelige og avslappende atmosfære
511,-
3~4 dager fra
989,-

Inkl. halvpensjon

Besøk Köping

3 dager
Kun 989,- / spar opp til 251,-
SPAR
4 dager
Kun 1.349,- / spar opp til 512,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x lettere kveldsmat
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Gillet Hotell & Restaurang er et behagelig og familiedrevet hotell, som med sin sentrale beliggenhet og komfortable interiør samt gode fasiliteter gjør det perfekt egnet til en avslappende ferie eller et billig helgeopphold for hele familien.

Hotellet tilbyr

Gillet Hotell & Restaurang er den perfekte basen, hvis turen går til Köping. Hotellpakken inkluderer halvpensjon med en herlig frokostbuffet og en hovedrett om kvelden i hotellets restaurant. Hvis det er fint vær, kan dere også nyte maten i hotellets gårdshage ved Köpingsån.


Hotellets sentrale beliggenheten i den gamle bydelen i Köping, gjør det enkelt komme seg videre til de mange opplevelsene som venter dere i den hyggelige byen. De vakre bygningene og interessante museene er en god start, og ikke langt fra hotellet ligger blant annet Apotekermuseet, Bil & Teknikkhistorisk samling og et friluftsmuseum.

På hotellet er det mulig å leie sykler, og hvis barna er med på turen, så er det også en utendørs lekeplass på hotellet.

I sommermånedene kan dere nyte solen og svømme ca. 4 km fra hotellet, og i vinterhalvåret er det også mulig å stå på ski ca. 12 km fra hotellet. Hvis golf er på ønskelisten, så ligger den nærmeste golfbanen rundt 7 km fra hotellet.
Det er gratis parkering og trådløst internett på hotellet.

Rommene

Hotellet har 29 komfortable rom, som kan reserveres som enkelt- og dobbeltrom. Dere kan også bestille dobbeltrom med én eller to ekstra senger. Alle rom har eget bad med hårføner, komfortable senger og TV. Kjæledyr er velkomne med det koster et ekstra gebyr.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

360 km fra
Strømstad, Sverige
380 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Eskilstuna (40.8km)

Eskilstuna er en by i Sörmland med omkring 70 000 innbyggere. Byen ved elven som forbinder innsjøene Hjälmaren og Mälaren, og takket være denne strategiske beliggenheten, ble det dannet et handelssenter her på 1000-tallet. Navnet Eskilstuna er fra den engelske munken og Sörmlands St. Eskil. Den sentrale Fors kirke, som er byens eldste, er fra midten av 1000-tallet.

Gå ikke glipp av Rademachersmedene som er et utendørs museum i sentrum av byen, hvor dere finner velbevarte hus fra Reinhold Rademachers smedproduksjon fra det 17. århundret. Tradisjonelt håndverk kan kjøpes i området, som kan kjøpes på stedet.

Västerås (39.1km)

Västerås ligger på nordsiden av Mälaren og er en hyggelig by med litt over 120.000 innbyggere. Ta en tur rundt i det hyggelige sentrumet og se om det kanskje finnes noen billige godbiter på utsalg som dere kan ta med hjem som minne fra turen. Det er også flere restauranter, hvor dere kan få noe å spis. Benytt muligheten til å besøke H&Ms aller første butikk, hvor moteimperiets historie startet.

Et av byens kjennetegn er Västerås Koncerthus som ble innviet i 2002 av kong Carl Gustav XVI. Hold øye med de mange interessante begivenhetene som arrangeres i konsertsalen og på Västmanlands Teater.

Vasaparken er også verd et besøk, et fint sted å slappe av i nydelige omgivelser. Er dere på utkikk etter kunst, så legg veien forbi Karlsgatan 2, som er et møtested for kunst og kultur, og hvor det også er to museer; Västerås Art Museum og Västmanland landsmuseum.

Ta med familien til Sveriges første action-bad, Kokpunkten, og få adrenaliet opp i kokepunktet. Om vinteren kan dere også stå på ski i Vedbobacken eller gå på skøyter på Mälarensjøen.

Vanntårnet Svampen (58.5km)

I Örebro kan dere se det gamle vanntårnet Svampen, som i dag er et populært utsiktspunkt. Herifra har dere en flott utsikt over byen og Närkesletten. Det er også en restaurant og en café dersom dere blir sultne.

Wadköping Open Air Museum (61.5km)

Opplev hvordan Örebro så ut i gamledager, med et besøk i Wadköping Open Air Museum. Dette fantastiske friluftsmuseet åpnet for første gang dørene på 1960-tallet og består av bondehus som ble fredet. Det kan er vanskelig å forestille seg at disse små trehusene engang i tiden var blant Örebros største bygninger. I dag blir de koselige husene brukt som verksteder, butikker og små museer. Nyt duften av ferske brød fra bakeriet, føl den hyggelige atmosfæren med en kopp kaffe på torget og opplev utstillingene i ”Cajsa Wargs Hus”. I desember forvandles Wadköping til et meget hyggelig julemarked.

Byparken i Örebro (61.3km)

Nede ved Svartån i Örebro, finner dere en av Sveriges flotteste parker, Stadsparken. Den ble anlagt helt tilbake i 1860-årene og ble i 2004 kåret til Sveriges flotteste park. Her finner dere både nydelige blomster, en rhododendronpark, lekeplasser, en hyggelig café og en stor scene som både brukes til teater og konserter, en meget hyggelig oase midt i byen.

Kalklinbanan (59.7km)

"Kalklinbanan" eller  kalklinbanen på norsk var den siste industrikabelbanen i Sverige og ble brukt frem til 2013, da deler av den ble revet. Kabelbanen gikk mellom Forsby og Köping med tre stasjoner mellom stedene; Knotberget, Malmberga og Granhammar.

Kabelbanens utsiktspunkter er markert på et kart på Kalklinbanens webside og dere kan besøke Malmberga og Västermo, mens kalkbruddet ligger i Forsby. Om sommeren er det guidede turer.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Lindesbergs Stadshotell

Møt våren til super pris

Västmanland

Super pris i Lindesberg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

680,-
Kun
699,-

Vis kort

Historiske og naturskjønne omgivelser

Les mer

Hotel Bishops Arms Köping

Inkl. dagens rett

Mälardalen

Miniferie i Köping

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kveldens rett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

356,-
Fra kun
889,-

Vis kort

Hyggelig hotell sentralt i Köping

Les mer

Clarion Collection Bolinder

Inkl. halvpensjon

Mälardalen

Utsikt over Eskilstunåen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x middagsbuffé
 • 2 x kaffe og kake på ettermidagen
 • Tilgang til relax avdelingen

207,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Sentral beliggenhet ved elven Eskilstuna

Les mer

Good Morning Örebro

Inkl. halvpensjon

Närke

Ferie i Örebro

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x kveldens rett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

188,-
Kun
969,-

Vis kort

Billig familiferie nær sentrum av Örebro

Les mer