Miniferie på Gut Bachseitenhof

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Pension Gut Bachseitenhof

Landlig gjestehus i vakre Salzburg

 • 1.675 km fra Svinesundbroen
 • 1.525 km fra Hirtshals
 • 1.100 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Mulighet for sykkelleie
 • Hund

Om hotellet

Dere kan se frem til en ferie i det herlige Salzburg i Østerrike på det koselige Gjestehus Gut Bachseitenhof. Hotellet ligger i fantastisk natur og innbyr til en landlig ferie blant husdyr, fjell, og grønne enger eller snødekte skibakker.

Gjestehuset tilbyr

Om vinteren er området rundt Hotel Gut Bachseitenhof et paradis for skiløpere, og om sommeren et paradis for turgåere. Om vinteren er det gratis skibuss til skiheisene.

Etter en deilig dag i naturen kan dere dra tilbake til gjestehuset og slappe av i badstuen eller baren. Til frokost server gjestehus en rikholdig frokost, som sikrer dere en god start på dagen. Om kvelden venter en 3-retters meny, som kokken tilbereder av ferske råvarer. Når det er fisk på menyen, kommer den fra egen fiskedam. Gut Bachseitenhof har en terrasse hvor dere kan nyte omgivelsene og grille hvis været tillater det. Selvfølgelig byr gjestehuset alltid på en hjemmelaget velkomstsnaps. 

Gjestehuset har gårdsdyr, som er en sikker hit blant de minste. Her er det både katter, kaniner og hester, og dere er hjertelig velkommen til å gi en ekstra hånd om dere ønsker det. Bare 30 meter fra gjestehus ligger det en fiskedam, som du kan bade i. For de lekelystne er det en trestubbe hvor man kan kjempe om hvem som er best til å slå inn spiker.

Rommene

Alle de komfortable rommene på gjestehus har egen altan, bad og toalett. I tillegg er det tv og gratis trådløst internett på alle rom.

Merk at

Vennligst merk: Frem til omtrent 11/10-19 vil hotelet være under renovasjon for å utføre noen uventede reparasjoner. Arbeidet vil foregå mellom klokken 08.00 - 17.00 og de ansatte beklager støyen dette kan medføre.

Oppholdet inkluderer et Salzburger Sportwelt Card, som gir rabatt på severdigheter i området.

Turistskatt på 1,15 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Det er obligatorisk med snøkjettinger i området om vinteren.

Oppholdet er med sluttrengjøring, noe som innebærer at det ikke blir gjort rent, redd senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot avgift.

Vis flere

Verdt å se

 • Golfclub Radstadt (5.8 km)

  Golfclub Radstadt er omgitt av en storslått natur og med en utrolig panoramautsikt. På den ene siden troner Radstädter Tauern med sine topper, og på den andre siden ligger Dachstein. Med utsikt til middelalderbyen ligger det en super 18-hulls mesterskapsbane med spennende utfordringer. Prøv den flotte fjellgolfbanen og den berømte ´Birdie Jet´n mellom det 11. og 12. hullet.

  Golfclub Radstadt
  Golfclub Radstadt har 18 hull
 • Herme Amadé Spa (12.8 km)

  Therme Amadé Spa er et 30.000 kvadratmeter stort vannland med spa og wellness, omgitt av Altenmarkts alpelandskap. Det er et stort utvalg av opplevelser. De fleste av svømmebassengene er innendørs, med to svømmebasseng utenfor som er koblet sammen. Den behagelige vanntemperaturen gjør Herme Amadé Spa til et herlig sted å slappe av året rundt. Vannet er tilført medisinske salter fra den berømte saltminen ved Bad Ischl. De fleste av bassngene inneholder 1,5 - 2,5% saltvann som har en positiv effekt på huden.

  Herme Amadé Spa
  Opplev Herme Amadé Spa
 • Mandlberg (14.6 km)

  En annen spennende utflukt i området er et besøk på Mandlberg, som er et furunål-destilleri med en lang tradisjon og som drives av familien Warter. Med tiden har produkterne blitt utsøkte og utvalget stort. Nåletrærne som brukes i destilleriet vokser hovedsakelig i alpene og er naturbeskyttet, og derfor er det kun noen få som har lov til at utvinne oljen fra nålene.

  Mandlberg
  Se hvordan olje blir utvinnet fra furunåler på distilleriet Mandlberg i fjellene over Radstadt
 • Rodelbahn Lucky Flitzer (17.8 km)

  Gå ikke glip av en tur i rohdelbanen, en akebakke på skinner, hvor det er mye fart med moro for både liten og stor.

  Rodelbahn Lucky Flitzer
  Full fart!
 • Grießenkareck (36.2 km)

  En tur i taubanen ´Den Flyvende Mozart´ er en spennende opplevelse, med en nydelig utsikt over Wagrain og de omkringliggende områdene. Taubanen har et stop midtveis, ved 1,250 meter på veien opp til Grießenkareck, som er endestasjonen ved foten av Grießenkareck på 1.850 meter. Det alpine landskapet i Kogelalm ligger ved endestasjonen hvor det også både er restauranter og flere hytter. Ta også en tur til den nydelige fjellsjøen Rupertisee som ligger på 1.850 meters høyde.

  Grießenkareck
  Ta taubanen til Grießenkareck
 • Grottene i Werfen (39.7 km)

  Hulene og grottene i Werfen er laget av is og er blant de største i verden, og her kan dere oppleve fjellene på en helt ny måte. Selv om sommeren står isslottene der. Løypene rundt om i hulenes ganger har en sammenlagt lengde på hele 42 kilometer. Den største løypa er rundt 1 kilometer lang, og her sitter det flere enorme isfigurer.

  Grottene i Werfen
  Bli med på tur rundt i Werfens isgrottene, som er blant de største av sitt slag på verdensbasis
 • Liechtensteinklamm (44.8 km)

  I området finnes Østerrikes kanskje mest storslåtte fjellsluk, Liechtensteinklamm. Her kan dere oppleve store mengder smeltevann som kommer brusende ned i et imponerende fossefall. Dere kan gå på oppdagelse i sluket og fra flere av broene har dere et godt overblikk over naturens krefter. Liechtensteinklamm er dessuten en av de lengste og dypeste slukene i alpene.

  Liechtensteinklamm
  Liechtensteinklamm er en av Alpenes lengste of dypeste sluk. Kjenn sommerfugler i magen når dere kikker ned fra broene
 • Golling fossen (52.2 km)

  Golling fossen er et av områdets mest besøkte severdigheter. Her kan dere oppleve et fossefall på hele 75 meter når det tordner ned i dalen. Dere kan parkere bare 10 minutters gange fra fossen. Det koster rundt 3 euro for voksne å besøke fossen

  Golling fossen
  Gollling fossen, eller Schwarzbachfall som den også kalles, raser ned fjellsiden med et fall på 100 meter
 • Lammerkløften (56.8 km)

  Besøk Lammerkløften, en trang kløft kun 30 kilometer syd for Salzburg og 10 kilometer vest for Golling-fossen. Kløfta ble dannet da elva Lammer skar seg inn i fjellgruppa Tennengebirge. Det gir en følelse av at naturen kommer svært tett på når en går i den smale kløfta.

  Lammerkløften
  Kom tett på naturopplevelsene i den trange kløfta Lammerkløften
 • Salzburg (77.2 km)

  Salzburg er en hyggelig by i det vestlige Østerrike, som særlig er kjent for sin barokke arkitektur, historie, beliggenhet ved Alpene og Sound of Music. Den herlige festspillbyen er alltid vel verdt et besøk. Blant severdighetene som bør oppleves når dere besøker Salzburg er borgen viktig å få med seg, ettersom den ligger på en fjelltopp rett over elven. Dessuten er Salzburg Mozarts fødeby, og både hans fødested og hans bolig i senere år kan besøkes. Er man Sound of Music-fan er byen et must. Alle de vakre omgivelsene fra den populære filmen kan besøkes.

  Salzburg
  Musikalen Sound of Music ble spilt inn I Salzburg, og det er også Mozarts fødeby
Vis flere

Kart

Pension Gut Bachseitenhof
Bachseitenweg 12 5550 Radstadt

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~1.99 år i babyseng 100% rabat
Barn 0~3.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 2~3.99 år i ekstraseng 80% rabat
Barn 4~12.99 år i ekstraseng 30% rabat