Miniferie i Silkeborg på Gl. Skovridergaard

Norsk | NOK

Gl. Skovridergaard Hotel

Stilfullt hotell med høyt komfortnivå og naturskjønn beliggenhet

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Deilig opphold som byr på mange kulturtilbud
 • Opplev Gudenåen, Danmarks største skog
 • Naturskjønt hotell i vakre og historiske rammer
788,-
3~4 dager fra
1.559,-

Inkl. halvpensjon

Naturskjønt hotell i Silkeborg

3 dager
Fra 1.559,- / spar opp til 499,-
SPAR
4 dager
Fra 2.299,- / spar opp til 789,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x lekker hovedrett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Gl. Skovridergaard har en suveren beliggenhet mellom sjøene og skogene og Gudenåen, i kort avstand til Silkeborgs kulturrike sentrum. Her har dere noen svært behagelige rammer for et opphold med vakker natur, god mat og spennende opplevelser, på et hotell hvor komfort og kvalitet er i fokus.

Hotellet tilbyr

Hotellet ligger i utkanten av skogen, ikke langt fra sentrum av Silkeborg, og tilbyr rolige rammer med kunst og klassisk dansk møbeldesign. Resepsjonen er døgnbemannet og her står hotellets vennlige og profesjonelle personal klar til å ønske dere velkommen og assistere dere under oppholdet.

Beliggenheten gir dere massevis av varierte muligheter, og dere kan f.eks. nyte en gåtur rundt Almind Sjø eller bare slappe av på sjøens badestrand, utforske naturen rundt Gudenåen, dra på utflukt til Himmelbjerget, nyte en tur med Hjejlen eller dra på shopping og sightseeing i Silkeborgs sjarmerende sentrum. Hotellet er derfor helt ideelt for en ferie, hvor by og natur kan kombineres, og under oppholdet har dere mulighet til å leie sykler, slik at dere lett kan komme dere ut på eventyr i området.

Mellom opplevelsene kan dere nyte ferielivet på hotellet, med kos i den store hagen med loggia, slappe av med en bok i biblioteket eller med et spill i oppholdsstuen, eller dere kan trene på treningsrommet, blunde i badstuen eller ta et slag petanque.

Om morgenen serveres hotellets prisvinnende frokost i hyggelige rammer, og om kvelden kan dere nyte lekre måltider av høy kvalitet i restauranten. Hotellets nydelige bar er det perfekte stedet å runde av dagen på, med en drink og en hyggelig samtale.

Det er gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Gl. Skovridergaard har 65 flotte rom, som alle tilbyr et høyt komfortnivå i en historisk atmosfære. Rommene er stilfullt og hjemlig innredet, og det finnes både enkelt- og dobbeltrom.

Samtlige rom er innredet med eget bad med toalett, hårføner og sminkespeil, og utstyrt med lekkert sengetøy og myke moskusdundyner, B&O-fjernsyn, kaffe- og tefasiliteter samt strykeredskaper.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

220 km fra
Hirtshals, Danmark
490 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Museum Jorn (0.6km)

Besøk det spennende Jorn Museum i Silkeborg, som bl.a. byr på samlinger med malerier, tegninger, grafikk og keramikk gitt til museet av den danske billedkunstneren Asger Jorn i årene 1953-1973. Museet ligger i et nydelig parkområde nede langs med Gudenåen og huser bortsett fra Asger Jorn-samlingene, også forskjellige skiftende utstillinger.

AQUA Akvarium & Dyrepark (0.5km)

Møt dyrene som lever i naturlige omgivelser i AQUA. Se oteren jage i sjøen og møt de frekke vaskebjørnene som elsker å både slåss og leke. Det er også storker, huggormer, små søte villsvineunger som alltid holder på med å undersøke omgivelsene. Barn vil garantert nyte den store lekeområdet med fokus på vann, hvor man kan ha vannkrig i mange timer. Skyt de andre med vannkanoner og prøv forskjellige vanneksperimenter eller hva med en tur gjennom vanntårnet dersom dere har nerver til det! Det er også et stort innendørs akvarium med gjedder og den rekordstore kjempemallen som kan sluke en hel and. Eller hva med et besøk på bunnen av sjøen, uten å få våte føtter? Opplev også padder og krypdyr samt forskjellige insekter. Hva med mørkeakvariet? Det har vi lovet å holde hemmelig, for det skal være en overraskelse. Avslutt besøket i caféområdet, hvor de serverer økologiske og meget gode retter for voksne- og barn.

Museum Silkeborg (1.9km)

Ta turen til Museum Silkeborg i Hovedgården, Silkeborgs eldste bygning. Her kan dere bl.a. møte den verdensberømte Tollundmand, som ble funnet ved Bjældskovdal i 1950, og som sies å ha levd i overgangen mellom bronse- og jernalderen. Se også på den mindre kjente Elling kvinnen som ble funnet på samme sted 12 år tidligere, og som sies å ha levd samtidig med Tollundmanden.

Hjejlen (1.9km)

Bli med på en nydelig båttur på innsjøene ved Silkeborg med båten Hjejlen; verdens eldste kullfyrte hjuldamper. Dette flotte dampskipet kunne i 2011 feire sitt 150-års jubileum. Opplev den flotte jyske naturen fra sjøsiden. Miniferie, familieferie, sommerferie eller bare et billig helgeopphold - å dra på ferie i Danmark behøver aldri å være kjedelig!

Gudenåen (1.7km)

Opplev Gudenåen, som med sine 158 km, betegnes som Danmarks lengste elv. Den idylliske elven renner igjennom Øst- og Midt-Jylland og gir bl.a. gode muligheters for fiske eller en stille padletur i kano eller kajakk. Dessuten er det noen meget flotte turmuligheter i den flora- og faunarike naturen som omgir Gudenåen.

Silkeborg (2.6km)

Velkommen til Silkeborg og det største sammenhengende skogsområdet i Danmark. Sammen med alle innsjøene så innbyr stedet til et aktivt friluftsliv.

Her er det noe for enhver, uansett alder og interesse. Besøk badet under Silkeborg Bibliotek med både dampbad, urtebad, mudderbad eller saltbad i nostalgiske rammer. Ta med barna til Nord-Europas største ferskvannsakvarium, AQUA. Eller lei en kano, svøm i sjøene og opplev naturen ved Gudenåen. Finn den perfekte kjør-selv ferien hos Risskov Bilferie og planlegg en billig ferie i Silkeborg og omegn med familien.

Labyrinthia (6.5km)

Ta med familien på en artig utflukt til Labyrinthia ved Silkeborg. Dette er en temapark med labyrinter og utfordringer, en morsom og annerledes opplevelse. Her kan dere prøve deres stedsans og motoriske evner i hyggelige og uhøytidelige omgivelser. Finn en familieferie hos Risskov Bilferie og kjør-selv til Silkeborg.

Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm (12.9km)

Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm er den absolutt beste måten å oppleve de flotte ørnene og ekstremt hurtige falkene på. Det er underholdende og utradisjonelle shows på stedet som viser de utrolige flyve- og jaktinstinktene til disse rovfuglene. Prøv selv at holde en rovfugl eller en ugle. De kan virke større på armen enn når de flyr rundt høyt oppe i luften og ligner mer på gråspurver. Gå på oppdagelse i ´Ugleskogen´ og møte verdens største ugler som holder til i trærne.

Besøk også de store bisonoksene. Ta en tur med prærievognen og hør historien om bisonens vandringer og hvordan de var livsnødvendig for indianernes overlevelse.

Himmelbjerget (15.1km)

Besøk Himmelbjerget og opplev den praktfulle naturen. Himmelbjerget er 147 meter høyt og har siden 1800-tallet tiltrukket seg tusenvis av turister. Siden 1861 har det vært mulig, å ta båten Hjejlen dit, noe som fortsatt er mulig. Nyt den fantastiske utsikten fra et av områdets mange utsiktspunkter.

Energimuseet (27.1km)

Dette energimuseet er fylt med spennende og meget lærerike opplevelser om energi og de energikilder vi har til rådighet. Her er der moro for folk i alle aldre. Aktiver mobiltelefonen og bli med på en energifyll skattejakt rundt i de spennende utstillingene. Gå på oppdagelse i husene som er fylt med elektriske apparater fra forskjellige årganger, prøv solceller og se hvordan vindmøllene virker. Gå ikke glipp av den 2 meter lange gnisten i høyspenningslaboratoriet, eller bli med på en reise gjennom utviklingen av elektriske kommunikasjon, fra telegrafens tidsalder til nåtidens massekommunikasjon. Der er også skiftende spesialutstillinger året rundt.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Dania

Inkl. hovedrett i Brasserie Underhuset

Østjylland

Sentralt i Silkeborg

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 1 hovedrett i Brasserie Underhuset
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

779,-
Fra kun
1.429,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Les mer

Låsby Kro

Attraksjoner og naturopplevelser

Østjylland

Kroferie i Midtjylland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

564,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Reis på kroferie til Midtjylland

Les mer

Vejlsøhus Hotel

Inkl. halvpensjon

Østjylland

Midt i Silkeborgs vakre natur

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x lekker hovedrett
 • 1 x Gratis inngang til Aqua
 • Gratis internett og parkering

396,-
Fra kun
1.559,-

Vis kort

Familievennlig hotell i Silkeborg

Les mer

Svostrup Kro

Inkl. halvpensjon

Østjylland

Kroferie ved Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x 2-retters meny
 • Gratis parkering

513,-
Kun
1.429,-

Vis kort

Kroferie ved Silkeborg

Les mer

Gjern Hotel

Rom med felles bad/toalett

Østjylland

Miniferie nær Silkeborg

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokosttallerken og kaffe
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

390,-
Kun
779,-

Vis kort

Sjarmerende, lite hotell nær Silkeborg

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.