Miniferie med wellness på Göbel's Vital Hotel  

Norsk | NOK

Göbel's Vital Hotel Bad Sachsa

4-stjerners Spa-hotell med velvære, omgitt av den vakre naturen i Harz

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • 4-stjerners elegant spahotell i legendariske Harz
 • Perfekt for naturelskere og en luksuriøse velværeferier
 • Sjarmerende Bad Sacsha omgitt av fjell, skog og daler
2.466,-
3~8 dager fra
1.499,-

Opphold med halvpensjon

Eksklusivt 4* hotell

3 dager
Fra 1.499,- / spar opp til 848,-
SPAR
4 dager
Fra 2.269,- / spar opp til 1.218,-
SPAR
5 dager
Fra 3.079,- / spar opp til 1.548,-
SPAR
6 dager
Fra 3.839,- / spar opp til 1.927,-
SPAR
7 dager
Fra 4.699,- / spar opp til 2.207,-
SPAR
8 dager
Fra 5.579,- / spar opp til 2.466,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom junior

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellness og gym
 • Gratis lån av sykler
Risskov Pakken

Hvis du vil være omgitt av vakre fjell, daler og skog med en avslappende tid vekk fra alt, da kan du unne deg en avslappende luksusferie på Göbel's Vital Hotel i Harz. Det er et eksklusivt 4-stjerners hotell som tilbyr gratis tilgang til det vakre og avslappende velvære- og treningsområdet.

Hotellet tilbyr

Hotellet ligger i den lille sjarmerende spa-byen Bad Sachsa, omgitt av den vakre naturen i Harz. Det tilbyr ekstremt innbydende og elegante omgivelser for et opphold der egenkjærlighet og avslapning lett kan kombineres med vakre naturopplevelser og spennende bybesøk.

Under oppholdet har du fri tilgang til hotellets deilige Vitalis Spa, som kombinerer svømmebasseng, velvære og fitness i et område på 1000 m². Her finner du alt fra finske badstuer og dampbad til avslapningsområder og solterrasse med solsenger. I tillegg er det mulig å kjøpe forskjellige massasje- og spabehandlinger.

Start dagen med en perfekt og deilige frokostbuffe, servert i vakre og lyse omgivelser på hotellet. Om kvelden kan du nyte regionale og sesongbaserte kulinariske herligheter fra restaurantmenyen, og senere kan du avrunde dagen i den koselige hotellbaren Chianti.

Avgiftsfri parkering og Wi-Fi er tilgjengelig på hotellet under oppholdet.

Rommene

Göbel's Vital Hotel har 74 vakre og stilige rom med egen balkong. Du kan velge mellom enkelt- og dobbeltrom, samt du kan få dobbeltrom med ekstra seng. I tillegg er det ekstra komfortable rom med komfort og komfort pluss.

Alle rommene er utstyrt med eget bad og toalett. De har også komfortable senger, minibar, sittegruppe, safe og flatskjerm-TV. Hvert rom har også sin egen balkong. Nespresso-kaffemaskiner er nå tilgjengelige for gjester på følgende hoteller i alle romkategorier.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 3
Størrelse: 15 m² Dekorert i hovedbygningen eller i den historiske delen av hotellet • Består av bare ett soverom, og har derfor ikke oppholdsrom • Utstyrt med safe og flatskjerm-TV - noen har også balkong • Enkeltseng • Bad med dusj (på gulvnivå eller med inngang), hårføner og sminkespeil
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom Junior

1 / 2
Størrelse: 19 m² • Møblert i hotellets hovedbygning • Utstyrt med balkong, safe og flatskjerm-TV • Moderne fransk seng (160 cm bred dobbel madrass) • Bad med dusj (på gulvnivå), gulvvarme, oppvarmet håndklestativ, sminkespeil med belysning og hårføner.
» Se flere romspesifikke bilder

Komfort dobbeltrom

1 / 3
Størrelse: 23 m² Dekorert i den historiske delen av hotellet • Kombinert sove- og oppholdsrom • Utstyrt med safe, skrivebord og flatskjerm-TV - noen har også balkong Utskillbar dobbeltseng • Bad med dusj (med inngangsparti), hårføner og sminkespeil
» Se flere romspesifikke bilder

Komfort Plus dubbelrom

1 / 5
Størrelse: 34 m² Møblert i hotellets hovedbygning eller i solfløyen • Separate sove- og oppholdsrom • Utstyrt med balkong, safe, skrivebord og flatskjerm-TV Delvis separat dobbeltseng • Bad med dusj (på gulvnivå) eller badekar, gulvvarme, oppvarmet håndklestativ, hårføner og sminkespeil med belysning
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

370 km fra
Kiel, Tyskland
775 km fra
Hirtshals, Danmark
1025 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Wieda (8.5km)

Wieda er et spa-rområde i det sørlige Harzen, som ligger på en høyde mellom 370 og 730 meter. Området er som resten av Harzen ideelt til lange gåturer ellers sykkelturer i det kuperte landskapet. Det er derfor også uten sammenligning naturen, som er i høysetet, når dere besøker Wieda. Den lille byen ligger blandt skog, daler og fjell og her kan dere virkelig utforske den rene luften og de vakre omgivelsene.

Ta en sykkeltur inn til Hallenbad Wieda, som er et stort utendørs badeområde, som ligger i vakre, grønne omgivelser. På en varm sommerdag er det en fantastisk utfluktsmulighet, hvor dere kan ta en avkjølende dukkert i det store bassenget eller nyte solen på de fine gressplen-områdene, som ligger rundt bassenget. Det er også en hyggelig bistro her, hvor dere kan nyte en lett frokost.

I Wieda finner dere også spennende trekunst. Her ligger det et lite hyggelig verksted, hvor det produserer alle mulige slags treskulpturer ved hjelp fra motorsag og dere kan bl.a. finne fine skulpturer av ørner, bjørner og ugler. En gang i blant er det mulig å delta på et kurs. Dere bør imidlertid sjekke dette i god tid før dere drar hjemmefra.

Bad Lauterberg (12km)

Bad Lauterberg ligger i en dyp dal sør i Harz og dette er helt klart et fantastisk utfluktsted. Byen er omgitt av 460–700 meter bratte fjell. Bad Lauterberg har nesten 12 000 innbyggere og er en populær badeby og nyter et godt renommé. Byen er over 800 år gammel og har et vakkert bysentrum med mange, rike historiske detaljer rundt om i gatene. I tillegg byr denne byen også på mange, varierte og gode opplevelser, helt fra et stort arsenal til trivelige småbutikker. Det finnes også sjarmerende kafeer og restauranter. Hvis det frister med en iskrem, har denne byen også flere utsalgssteder dedikert til is. Hver uke holdes det et marked i St. Andreas-kirken i Bad Lauterberg. Dette er det også helt klart verdt å få med seg.

Badelandet Vitamar (13.7km)

Vitamar trommer daglig sammen massevis av moro for barn og tenåringer. Her finner dere et stort svømmebasseng med kunstige bølger og havdønninger samt vannsklia «Black Hole» med lys-, video- og lydeffekter. På anlegget finnes det også en vannpark med vannkanal, boblebad, den romerske varianten av dampbad, helårsåpent utendørsbasseng samt en foss egnet for både store og små gjester. Vanntemperaturen i bassenget varierer fra 28–31 °C, mens det ligger på behagelige 33 °C i det såkalt barneparadiset og hele 35 °C i boblebadet. Søker dere ro og avslapping etter store vannparkaktiviteter, ja da venter badstue-anlegget. Her venter det både finske badstuer, en bio-badstue og mye mer. Badelandet Vitamar tar inngangspenger.

Herzberg (20.2km)

Den lille byen Herzberg ligger sør for nasjonalparken Harzen. Her kan dere besøke slottet Welfenschloss, som ligger høyt over byen. Slottet brant ned i 1510, men ble bygget opp igjen med bindingsverksteknikk, som er noe usedvanlig for denne typen bygninger. I dag er slottet Niedersachsens største bindingsverksslott og en byggeteknisk attraksjon. Den dag i dag, kan dere besøke flere museer på slottet.

Området omkring Herzberg am Harz tilbyr dessuten en rekke utendørs aktiviteter, og utallige kilometer med turstier strekker seg gjennom denne fantastiske regionen. Dessuten er området ideelt for klatring og sykling. Om vinteren kan dere stå på ski i området, både alpint og langrenn.

Braunlage (22.9km)

Den lille tyske byen Braunlage ligger i Goslar-regionen i det sørlige Harzenbjerge. Byen har en historie å fortelle, siden den ble grunnlagt allerede i 1250. En av de eldste bygningene i byen er den gamle smien fra 1658, som i dag fungerer som et hotell. Den hyggelige lille byen har også en del forretninger samt kaféer og bistroer.

Byens største inntektskilde er turisme, mest på grunn av den fantastiske beliggenheten, som er med på å gjøre stedet velegnet til mange friluftsaktiviteter og sport i de vakre fjellene og skogene. Om sommeren er det massevis av muligheter til å gå eller sykle i fjellene, og det er flere mountainbikeruter, som nok vil kunne utfordre de fleste. Om vinteren er skisport i fokus, og det merkes. Harzen er et helt fantastisk skisportssted og er mye besøkt om vinteren med turister fra hele Europa. De vakre omgivelsene, som er en blanding av granskog og fjell, gjør dette stedet helt unikt.

Prøv en tur på skøytebanen i Stadion, som ligger i Harzburger Strasse. Her arrangeres det ishockey og diskoskøytedans samt skøyteskyting. Utstyret kan leies ved Stadion, og vil være en sikker vinner for hele familien, både erfarne og nybegynnere. Det krever litt mindre balanse å spille minigolf. Her legges det mer vekt på presisjon med en golfkølle. Prøv den 14-hulls minigolfbanen i Eventyr Golf.

HazquerBahn (24.8km)

Ta en tur med det historiske damptoget på HazquerBahn. Dere kan gå på i Nordhausen, Wernigerode eller Quedlinburg.

Wurmberg (26.9km)

Via stolheis fra Braunlage kan dere komme dere opp til Wurmbergs topp, hvorfra dere vil kunne nyte en fantastisk utsikt over hele Oberharzen. Wurmberg er det største skiområdet i Harzen. For ski- og snowboardentusiaster venter det et moderne skiområde med forskjellige skiheiser samt pister for både nybegynnere og erfarne.

Harz nasjonalpark (35.9km)

I denne fantastiske nasjonalparken på hele 247 kvadratkilometer kommer dere helt tett på naturen. Den rommer over 300 km med stier så her har dere utsikter til flotte fotturer og sykkelturer for hele familien.

Brocken (44.1km)

Blokksberg, med sine 1142 meter, er det høyeste punktet i fjellområdet Harz. Herfra er det en flott utsikt når bare værgudene er snille og her kan dere se utover de store skogene, andre fjelltopper og omkringliggende daler. For å nå toppen kan dere benytte dere av bil, sykkel eller bruke apostlenes hester. Dessuten kan dere eventuelt også velge å ta den smalsporede jernbanen opp fra landsbyen Schierke.

Baumwipfelpfad Harz (44km)

Opplev den vakre naturen i Harzen fra et nytt perspektiv med en tur mellom trekronene i Bad Harzburg! På deres neste kjør-selv ferie til Harzen kan dere legge turen innom Baumwipfelpfad Harz. Flere meter over skogbunnen har det blitt oppført et nettverk av trebroer mellom tretoppene, hvor dere får en spektakulær 360 graders utsikt over landskapet med flere utsiktspunkter underveis. En spennende opplevelse for hele familien. 

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpensjon

Harzen

Wellness i Harzen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x middagsbuffé/meny
 • 1 flaske vann på rommet
 • Fri bruk av svømmebasseng og sauna

191,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom
 • Barn 7~12.99 år i ekstra seng 50% rabatt
 • Barn 0~6.99 år i ekstra seng 100% rabatt

Aparthotel Panoramic

All inclusive opphold

Harzen

Kjempepakke til Harzen

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x middagsbuffé
 • 2 x lett lunsj + kaffe og kake
 • Gratis drikke fra kl: 10.00 - 21.00
 • Adgang til Wellness Pano Beach

249,-
Fra kun
1.839,-

Vis kort

Opplev den 800 år gammel bykjernen

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Standard leilighet 
 • Barn 0~7.99 år i ekstra seng 100% rabatt
 • Barn 8~11.99 år i ekstra seng 50% rabatt
 • Barn 12~14.99 år i ekstra seng 30% rabatt

Sunotel Kreuzeck

All inclusive opphold

Harzen

Familieferie i Harz

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 2 x lett lunsj eller nistepakke
 • 3 x middagsbuffé
 • 3 x kaffe og kake
 • 3 x Gratis drikkevarer (10:00 - 21:00)

304,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Grønn oase midt i Harz

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom
 • Barn 0~6.99 år i ekstra seng 100% rabatt
 • Barn 7~11.99 år i ekstra seng 50% rabatt