Kjør-selv ferie til Golden Tulip Lübecker Hof

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Golden Tulip Lübecker Hof

Bo på et 4-stjerners hotell i en hyggelig forstad til handlebyen Lübeck

Dra på miniferie til Nord-Tyskland
Bo på et 4-stjerners hotell i en hyggelig forstad
Utenfor den sjarmerende handlebyen Lübeck
 • 750 km fra Svinesundbroen
 • 525 km fra Hirtshals
 • 80 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Badstu
 • Hund
 • Parkering mot gebyr
 • Heis

Om hotellet

Det 4-stjernede Golden Tulip Lübecker Hof ligger rett utenfor den sjarmerende handlebyen Lübeck i den lille byen Stockelsdorf. Herfra kommer dere enkelt inn til Lübecks sjarmerende bysentrum.

Hotellet tilbyr

Hotellets restaurant ønsker dere velkommen til koselig atmosfære og i hotellets bar kan dere nyte en forfriskning. Hotellet har også en badstu hvor dere kan sitte og slappe av. Hotellets resepsjon er åpen 24 timer i døgnet. Parkeringen på hotellet koster €9 per bil/døgn i garasje, mens det er gratis utendørs parkering (begrenset antall P-plasser). Husk at det ikke er mulig å reservere en parkeringsplass på forhånd.

Rommene

De hyggelige 113 rommene har eget bad, hårføner, telefon, kabel-TV, radio og gratis internett.

Merk at

Det er mulig å parkere mot gebyr ved ledig kapasitet. Det er ikke mulig å reservere parkeringsplass.

Vis flere

Verdt å se

 • Julemarked i Lübeck (4.0 km)

  De fleste av byens julemarkeder åpner mellom 25. november og 30. november og til slutten av romjulen. Julaften er det åpent fra kl. 11.00–14.00, 1. juledag (25. desember) holder det stengt, og deretter fortsetter det fra den 26.12– 30.12.

  Dra på en biltur til Lübeck i julen og opplev den historiske hansabyen på sitt vakreste. En flott opplevelse venter når den første snøen allerede har falt og byens varme lys sprer julestemning i de vakre smale gatene i denne nordtyske eventyrbyen.

  Fra og med november måned fylles gatene med tusenvis av besøkende fra hele Europa hvert år. Den middelalderske byen, med sine mange historiske bygninger er et sted på UNESCOs verdensarvliste, og danner et perfekt bakteppet for et ekte tysk julemarked av høyeste klasse.

  Julemarkedet i Lübeck byr på gamle tradisjoner i vakker innpakning. Her venter utallige boder, underholdning og aktiviteter, glühwein-hytter, kakemenn, marsipan-smaking og mye mer. Det er nærmest en selvfølge å prøve byens berømte marsipan når turen går til Lübeck. Stikk da gjerne innom sjarmerende Café Niederegger, en sidegate til gågata.

  Offisielt er det syv julemarkeder i Lübeck, og hver og en har sin egen unike sjarm. Det største er nok det historiske julemarkedet nær rådhuset og Marienkirche midt i gamlebyen. Her ble de første julemarkedene arrangert for rundt 350 år siden. Overfloden var den gang ikke som i dag, og julemarkedet handlet først og fremst om å hamstre til den strenge vinteren.

  Byens allsidige nettverk av julemarkeder strekker seg fra sentrum til elven Trave i flere retninger. Dra på en hyggelig rusletur i de maritime omgivelsene og besøk et av de forskjellige kunst- og håndverksmarkedene, f.eks. det vakre håndverksmarkedet ved St. Petri kirke. Stikk ellers innom familiemarkedet ved elva eller gå til den belyste skøytebanen rett utenfor Holstentor. Besøk også det spennende kunst- og håndverksmarkedet ved Heiligen Geist Hospital, der mange forskjellige kunstnere fra nær og fjern viser frem noen av de fantastiske verkene sine. Kjøp keramikk, treprodukter eller tekstiler med hjem til jul.

  Risskov Bilferie tilbyr et stort og variert utvalg av opphold og hotell i – og nær – den fortryllende hansabyen, Lübeck. Bestill en juleferie, miniferie eller helgetur og nyt den fantastiske julestemningen i en av Tysklands aller vakreste byer.

  Julemarked i Lübeck
  Romantikk og julelys i Lübeck
Vis flere

Kart

Golden Tulip Lübecker Hof
Ahrensböker Str. 4-8 23617 Stockelsdorf bei Lübeck

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~11.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 12~15.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 16~99.99 år i ekstraseng 30% rabat