Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Good Morning Bad Oldesloe

Lekkert, moderne hotell i den grønne byen i Nord-Tyskland

 • 775 km fra Svinesundbroen
 • 500 km fra Hirtshals
 • 70 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Hund

Om hotellet

Det 3-stjernede Good Morning Bad Oldesloe ligger sentralt plassert med gode forbindelser til både Hamburg og Lübeck, og kun 2½ km. fra sentrum av Bad Oldesloe.

Hotellet tilbyr 

Det 3-stjerners Good Morning Bad Oldesloe ligger sentralt med gode forbindelser til Hamburg og Lübeck, og bare 1,5 km. fra Bad Oldesloe. Hotellet som er nyoppusset i 2009, har to restauranter og en bar hvor dere kan kose seg. Frokost serveres fra kl. 6.30 til 10.00 og middag mellom kl. 18.00 og 22.00. Hotellet har to badstuer på 60 og 90 grader, et fitnessrom og en mindre velværeavdeling. Badstue kan benyttes mot gebyr.

Rommene

De nyoppussede rommene er alle utstyrt med privat bad, hårføner og TV. Merk at dersom dere ønsker å bruke gratis internett, må dere få en kode fra resepsjonen. Det er plass til en ekstra seng på rommet.

Merk at

Inneholder pakken meny/buffé, avgjør hotellet, om det serveres meny eller buffé. Serveres en meny, blir menyen valgt av hotellet.

Vær oppmerksom på at barn og ekstra personer får kun frokost under oppholdet.

Vis flere

Verdt å se

 • Naturparken Holsteinische Schweiz (10.0 km)

  Naturparken Holsteinische Schweiz strekker seg over et areal på intet mindre enn 72.000 hektar og er dermed det største naturområdet i Schleswig-Holstein. Her finner dere over 200 små og store innsjøer omgitt av bakker, skog og marker, som avbrytes av idylliske småbyer og vakre herregårder. På grunn av de mange innsjøene, er området populært til vannsportsaktiviteter som kanoturer eller fiske. Det er selvfølgelig utallige muligheter for vakre gåturer i området. En annen herlig opplevelse er en seiltur på innsjøene, hvor dere kan komme tett på naturen og det lokale fuglelivet.

  Naturparken Holsteinische Schweiz
  Seilturer på innsjøene i naturparken Holsteinische Schweiz.
 • Schloss Ahrensburg (17.0 km)

  Den største severdigheten i Ahrensburg er det flotte, hvite renessanseslottet, Ahrensburg slott. Det ligger i midten av en grønn slottspark – på en liten øy midten i en innsjø. Slottet ble bygget på 1500-tallet, og ble i 1955 et museum, hvor det i dag stilles ut møbler, porselen og kunst. Dessuten forteller en del av museet om slottet og områdets historie.

  Schloss Ahrensburg
  Flotte Ahrensburg slott
 • Holsteintor (31.5 km)

  Den ikoniske byporten som sikret det gamle sentrum fra vest, er symbolet på Lübeck. I dag er byporten også et museum, hvor dere kan oppleve historien og den fantastiske bygningen.

  Holsteintor
  Holsteintor
 • Segeberger Kalkberg og Karl-May Spiele (23.5 km)

  Utsiktspunktet i byen, hvor dere kan komme opp i 90 meters høyde på den store klippen, og få en fantastisk utsikt over byen og naturen rundt den. Det er også laget et utendørs teater rundt klippen, som gir en helt spesiell atmosfære. Her avholdes også den berømte Karl-May Spiele, hvor den berømte forfatteren Karl Mays romaner blir fremført fra juni til september. Det kan bestilles billetter på www.karl-may-spiele.de .

  Segeberger Kalkberg og Karl-May Spiele
  Segeberger Kalkberg und Karl-May-Spiele
 • Lübeck (32.8 km)

  40 km sør for Grömitz finner dere den tidligere hansestaden Lübeck. Byen stammer helt tilbake til middelalderen og er kjent for sjokolade, hyggelige julemarkeder, vakre gotiske bygninger, smale gater, gamle kjøpmannshus, fantastiske kirker og kanalene, som omfavner byen. Opplev b.l.a Marie Kirken, som stammer fra 1300-tallet. Kirken, som er et av byens kjennetegn, ble ødelagt under 2. Verdenskrig, men er i dag gjenoppbygget. Lübeck byr også på et hav av gode shoppingmuligheter og et stort utvalg av caféer, kneiper og restauranter, hvor dere kan slappe av og nyte den fantastiske atmosfære i byen.

  Lübeck
  Lübeck
 • Tierpark Hagenbeck (42.6 km)

  Denne fantastiske dyreparken har over 1.800 dyr. Parken er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium. I dyreparken kommer dere nært innpå løver, giraffer, Europas største elefantflokk og mye mer. Opplev haier, slanger og mye mer i Trope Aquariet. OBS! De to parkene krever hver sin inngangsbillett. Dere kan kjøpe en kombibillett, som gir tilgang til begge avdelingene.

  Tierpark Hagenbeck
  Tierpark Hagenbeck
 • Timmendorfer Strand (45.2 km)

  Timmendorfer Strand, nord for Lübeck, har alt: den lengste stranden i Schleswig-Holstein, kultur, lifestyle, supre hopping muligheter, nattliv, wellness, det aller beste stjernekjøkkenet, mange spennende arrangementer og den beste underholdningen. Gå ikke glipp av et besøk hit.

  Timmendorfer Strand
  Timmendorfer Strand
 • Outlet senteret McArthurGlen Neumünster (47.0 km)

  Dra på shoppetur til outlet senteret McArthurGlen i Neumünster, hvor dere kan handle deres favoritt designer-varemerker med 30-70 % rabatt hele året rundt. Her finner dere et stort utvalg av klær, tilbehør og sko, elegante ting til hjemmet og smart sportsutstyr. Utforsk fantastiske merker og nye trender.

  Outlet senteret McArthurGlen Neumünster
  Outlet senteret McArthurGlen Neumünster
 • Hamburg (48.3 km)

  Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheter, museer og gastronomi. En god måte å oppleve Hamburg på, er fra sjøsiden, ved å bli med på en kanalrundfart. En opplevelse i Hamburg ut over de klassiske storbyfornøyelsene, er en tur på byens fiskemarked, hvor det naturligvis selges fisk, men også billig tøy, planter til å ha innendørs og mye annet. De første bodene åpner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren. Hamburg er Tysklands nest største by og både økonomisk og kulturelt er byen sentrum for hele Nordtyskland. Byen er syv ganger større enn Paris når det gjelder areal og mer enn dobbelt så stor som London. Hamburg er en nydelig by fylt med sjarmerende områder og ikke minst et fantastisk natteliv.

  Hamburg
  Hamburg
 • Hansapark (55.2 km)

  Dra på dagtur til Hansa-Park - et stort sommerland med mer enn 125 ulike fornøyelser. Her er noe for enhver smak i form av badeland, rutsjebaner, karruseller, lekeland for de minste, cowboyland, vikingland, osv. Tilbring en herlig dag med hele familien og få en uforglemmelig opplevelse. Hansa-Park ligger ca. 25 minutters kjøretur fra hotellet. Utover Hansa-Park er Sea-Life akvariumet i byen Timmendorfer Strand et godt utfluktsmål for alle barn og barnslige sjeler. Opplev mer enn 2500 forskellige dyrearter i museets akvarium. B.l.a kan dere bli bedre kjent med de to asiatiske oterne, Bonnie og Clyde, samt en ekte havskildpadde. Sea-Life Timmendorfer Strand byr også på regnskog og et akvarium, hvor det er mulighet for å holde krabber og røre på sjøstjerner. Sea-Life akvariumet ligger en halv times kjøretur fra a-ja Grömitz.

  Hansapark
  Hansapark
Vis flere

Kart

Good Morning Bad Oldesloe
Sandkamp 12 23843 Bad Oldesloe