Kjør-selv til Good Morning+ Hägersten med Risskov Bilferie

Norsk | NOK

Good Morning+ Hägersten

Bo på Good Morning+ Hägersten og ta metroen til sentrum av Stockholm

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Kun 700 meter fra Västertorp metrostasjon
 • Romslige og moderne rom
 • Gratis parkering på hotellet
466,-
3~4 dager fra
1.029,-

Inkl. dagens rett

Besøk Stockholm

3 dager
Kun 1.029,- / spar opp til 308,-
SPAR
4 dager
Kun 1.539,- / spar opp til 467,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kveldens rett
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Good Morning + Hägersten ligger i det sørlige Stockholm, og det tar kun 15 minutter med metroen inn til sentrum av den svenske hovedstaden og alle attraksjonene som hovedstaden har å by på. Bo på det moderne Good Morning+ Hägersten og opplev Stockholm i deres eget tempo med familien.

Hotellet tilbyr

Hver morgen serverer hotellet en lekker frokostbuffet. Hotellets restaurant ligger i første etasje og har en meny med retter inspirert av det svenske kjøkken. Om sommeren kan dere også sitte i den flotte gårdshagen og nyte solen, når været tillater det. Det er også en lettere meny med snacks tilgjengelig døgnet rundt. 

Mens dere bor på Good Morning+ Hägersten, har dere gratis tilgang til Actic Gym, hvor det også er en badstue, og som ligger i samme bygning.

Fra hotellet er det både raskt og enkelt å komme seg inn til byen og oppleve alle overraskelsene som Stockholm har å by på. Det er ingen grunn til å ta bilen, bare la den stå på hotellet og ta den røde metrolinjen fra Västertorp i stedet, som ligger kun 10 minutters gange fra hotellet.

Dra på oppdagelsesferd i Stockholms gamle bydel og gå en tur langs de smalle brosteinsbelagte gatene eller langs vannet opp til Det Kongelige Palass. Herfra kan dere også ta båten ut til Djurgården, hvor også Skansen ligger og som er velkjent i Sverige. Det er nemlig herfra det kjente programmet 'Allsång på Skansen' spilles inn om sommeren. Gröna Lunds Tivoli er en fornøyelsespark i Stockholm, og vil definitivt være en favoritt blant de unge i familien.

Utover dette tilbyr hotellet gratis parkering, og under oppholdet har dere tilgang til gratis WiFi. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet, så her kan dere alltid få hjelp, hvis dere skulle ha noen spørsmål.

Rommene

Hotellet har i alt 206 rom, som alle er romslige og moderne innredet, siden hotellet ble pusset opp i 2013. Dere kan velge mellom enkelt- og dobbeltrom, og det er plass til to ekstra oppredninger på dobbeltrommene. Alle rom har fliselagt bad med dusj og toalett. Det er også flatskjerm-TV, telefon, skrivebord og hårføner på rommet.
Kjæledyr er velkomne mot et gebyr, men det må forhåndsbestilles. Det er også allergi-tilpassede rom tilgjengelig. Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

490 km fra
Strømstad, Sverige
500 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Stockholm (11.9km)

Drømmer dere om en teatertur burde dere prøve Kungliga Dramatiska Teatern i Nybroplan eller besøke noen av de mindre teatrene på Söder. Operaen ved Gustav Adolfs torg er også verdt et besøk, ikke bare for sine opptredener, men også for den vakre arkitekturen. Globen holder hele tiden mange, store sportsarrangementer, konserter og forestillinger.

Er det handlelysten som råder, så byr hele området rundt Hötorget og Stureplan på mange muligheter. Det samme gjør Götgatan på Söder. Gå ikke glipp av et besøk til varehuset NK i Hamngatan.

Fra Stureplan kan dere gå ned gjennom Birger Jarlsgatan, hvor dere bl.a. finner Orrefors Kosta Boda glasskunst og eksklusive motebutikker. I bunnen av gata venter Dramaten, det vakre nasjonalteateret i Stockholm. Nybrokajen ligger like foran oss, og her venter aller charterbåtene som kan bringe dere ut i skjærgården.

Søker dere grønnere omgivelser, anbefales en spasertur til parkområde Kungliga Djurgården eller kanskje en slentretur langs paradegaten Norr Mälarstrand. Långholmen er også en grønn oase midt i storbyen. Om sommeren finnes det flere steder der dere kan svømme i byen, både ved Långholmen, Södermalm og Kungsholmen.

Vasamuseet (nær Skansen) byr på en stor opplevelse. Her kan dere få større innsikt i folk og tiden rundt år 1628, da krigsskipet sank. I nærheten av Vasamuseet ligger Junibacken, som er Astrid Lindgrens museum i Stockholm – minst like givende for de voksne som for barna.

Gamla Stan ligger på en liten øy i byen, og er en av Nordens best bevarte middelalderbyer med et levende miljø, hyggelige serveringssteder og spennende utvalg av antikvarer som selger gamle våpen og glemte ordener. Og på toppen av kransekaka i Gamla Stan troner selveste Stockholms slott.

Gamla Stan i Stockholm (11.3km)

Gamla Stan, som frem til 1980 ble kalt «Byen mellom broene», er Stockholms historiske sentrum og ligger på øya Stadsholmen. I mange hundre år var det Gamla Stan som var byen Stockholm, og de mange smale gatene, smug og omgivelsene generelt er velbevarte. Byens smaleste smug heter Mårten Trotzigs gränd og måler bare 90 cm på sitt smaleste. Slå dere gjerne ned her i Gamla Stan, ta en liten matbit, eller «fika» som svenskene sier, på en av bydelens mange hyggelige serveringssteder. Det kongelige slott i Stockholm ligger også i Gamla Stan.

Drottningholm slott (18.2km)

En dagstur til Drottningholm slott anbefales. Slottet er oppført på UNESCOs verdensarvlisten, og er det best bevarte kongelige slottet i Sverige. Slottet representerer europeiske kongelige arkitektur fra 1600-tallet. Sammen med Drottningholms Slottsteater, den eksotiske paviljongen «Kina slott» og den praktfulle slottsparken er det mye å se og oppleve.

Gröna Lund (14.6km)

Gröna Lund er en kjent fornøyelsespark på øya Djurgården i Stockholm. Her kan dere glatt tilbringe en hel dag med familien. Parken byr på mange gøye aktiviteter og attraksjoner for store og små.

Djurgården (17.1km)

På Djurgården i Stockholm venter store opplevelser for hele familien, bl.a. Skansen friluftsmuseum og dyrepark og fornøyelsesparken Gröna Lund. Stikk også gjerne innom ABBA-museet og dra på vandring i den svenske popgruppens univers. Syng gjerne med på de velkjente låtene underveis.

Hvis dere vil lære mer om det svenske folkets historie burde dere stikke innom Vasamuseet. Her får dere høre om menneskene som levde i tiden rundt 1628 da regalskipet «Vasa» sank og med det bevarte gjenstander fra den svenske storhetstiden for ettertiden. Like ved Vasamuseet ligger Junibacken, Astrid Lindgrens museum i Stockholm. Dette er et populært utfartsmål for barn, men også for voksne som har vokst opp med Lindgrens bøker.

Også på Djurgården ligger kunstmuseet Waldemarsudde med en storslått hovedbygning oppført av en svensk prins på 1900-tallet og et fantastisk parkanlegg. Gå heller ikke glipp av Thielska Galleriet med utstillinger av verdenskjente kunstnere.

Nacka Golfklubb (27.2km)

Nacka Golfklubb er en naturskjønn golfbane, og den ligger kun 20 minutter fra Stockholm sentrum i Velamsunds naturreservat. Golfklubben har en 18-hullsbane som slynger seg frem gjennom det vakre skjærgårdslandskapet. Klubben er kjent for sin velholdte bane og har utmerket kundebehandling. Her er sågar også en driving range, et annet øvingsområde og puttinggreen.

Gustavsberg (28.7km)

Gustavsberg er plassert to beskjedne mil fra Stockholm by. Med kun 11 000 innbyggere er nok tettstedet mest kjent som en del av øya Värmdö og Stockholms skjærgård samt for sin tradisjonsrike porselensproduksjon. Gustavsberg er kommunens sentrale samlingssted med sine butikker, kafeer og et porselen-museum. Porselensfabrikken er eid av en svensk familie som har produsert porselen siden tidlig på 1800-tallet. Dette er Nordens eneste produsent av benporselen og kjennetegnes av at det har en varmere farge enn vanlig hvit porselen. Gustavsberg er en ypperlig destinasjon hvis dere søker nærhet til Stockholms byliv og skjærgården med byturer og naturskjønne opplevelser både til lands og til vanns.

Vaxholm (44.1km)

Legg inn en dagstur til Vaxholm, den svenske skjærgårdens midtpunkt. Vaxholm befinner seg kun èn times båttur fra Stockholm. Det er en hyggelig skjærgårdsby med mange kafeer, restauranter, butikker, et kunstgalleri, strender og sist, men ikke minst, et utrolig vakkert landskap rundt. Her kan dere leie sykkel og utforske Vaxholm fra sykkelsetet. Byens severdigheter omfatter mange historiske bygninger, blant annet Bogesund slott og Vaxholm festning, som daterer tilbake til vikingtiden. Dere kan melde dere på guidede turer for å oppleve noe av dette, eller dere oppsøke de historiske severdighetene på eget initiativ. Hvis dere har lyst til å oppleve Vaxholm fra skjærgårdssiden, kan det være greit å vite at det finnes kano til utleie, blant annet.

Rosersberg slott (46.6km)

Kom tett på den svenske adelen med et besøk på Rosersberg slott. Unn dere selv en storslått ferieopplevelse i landlige omgivelser i de svenske vidstrakte grønne markene med den glitrende innsjøen Malaren i bakgrunnen Dere kan bestille en guidet tur og høre historien om Karl XIV Johan og hans fru Desiderias tidligere lysthage og sommerhus bli levende gjenfortalt.

Steninge slott (52.7km)

I Steninge, utenfor Märsta, finner dere Steninge slott. Slottsbygningen ble oppført på 1700-tallet og slottsparken er åpen for publikum. Dere kan besøke Steninge i nærheten og se på lokalt kunsthåndverk eller bestille en liten matrett og en kopp kaffe.

The Cable Park (52.8km)

Hvis dere har lyst til å oppleve litt eventyr, kan dere reise til The Cable Park på Halmsjön like ved Arlanda flyplass. Her kan dere stå på vannski, men istedenfor å bli trukket etter en båt, blir dere trukket av en el-drevet bane. Det er ikke bare veldig gøy, det er også en svært klimavennlig aktivitet.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Birger Jarl

Opphold med frokostbuffé

Södermanland

Sentralt i Stockholm

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Gratis internett
 • I sentrum
 • Garasje mot gebyr

354,-
Kun
1.029,-

Vis kort

Moderne hotell sentralt i Stockholm

Les mer

Hotel Tegnérlunden

150m fra shoppinggate

Södermanland

Sentralt i Stockholm

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Gratis internett
 • I sentrum
 • Døgnåpen resepsjon

354,-
Kun
1.029,-

Vis kort

Sentral beliggenhet i Sveriges hovedstad

Les mer

Best Western Capital Hotel

Opphold med frokostbuffé

Södermanland

Besøk Stockholm

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Tilgang til badstu og relax avdelingen
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

119,-
Kun
849,-

Vis kort

Billig base for storbyferie i Stockholm

Les mer

Clarion Collection Hotel Tapto

Inkl. halvpensjon

Sentral-Sverige

Sentralt i Stockholm

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x middagsbuffé
 • 2 x kaffe og kake på ettermidagen
 • Gratis tilgang til trening og avslapping

113,-
Kun
1.169,-

Vis kort

God mat med rolig og sentral beliggenhet

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.