Kjør-selv ferie til Good Morning+ Helsingborg

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Good Morning+ Helsingborg

Opphold i Sverige, bare et steinkast fra Helsingør

 • 400 km fra Svinesundbroen
 • 380 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Hund

Om hotellet

Besøk en av Skånes mest sjarmerende byer, Helsingborg, og opplev noen vidunderlige dager på dette 3-stjerners hotellet, som ligger i kort avstand fra sentrum.

Hotellet tilbyr

Good Morning+ Helsingborg ligger i den sørlige delen av Helsingborg, lett tilgjengelig med bil og offentlige transportmidler. Det moderne hotellet er røykfritt og tilbyr blant annet et relax-område med badstu og fitnessavdeling. For barna finnes det et lekerom. 

Restauranten er åpen mandag - søndag for lunsj fra kl. 11.30–13.30 og til middag mellom kl. 18.00-22.00 Hotellets kokker tilbereder internasjonale retter samt skånske spesialiteter. Det er også mulig å bestille room service fra lobbybaren som er åpen mellom kl. 17.00-24.00. 

Lobbyen har også en butikk som er åpen hele dagen hvor dere kan kjøpe hjemmelagede smørbrød og salater. 

Har dere lyst på kaffe, te eller kake, står dette tilgjengelig i lobbyområdet og er gratis. Parkering og internett er også gratis.

Rommene

Alle rom har eget bad/toalett med hårtørker, LED TV og telefon. Det er skrivebord på rommene og gratis trådløst internett. Sengene er 2 x 90 cm.

Merk at

Obs! Det er kun mulig å få en ekstra seng til barn opptil 13 år. Bestiller dere en ekstra seng til to barn, vil dette bli på en sovesofa som er 120 cm bred. Barn i ekstraseng har bare inkludert frokostbuffé, ikke middag.

OBS! Hotellets relaxavdeling og fitness er under renovering. Alle fasiliteter er tilgjengelige, men det er håndverkere og byggearbeid på stedet.

Vis flere

Verdt å se

 • Frederiksdal Hager og Museer (2.9 km)

  Finn en billig bilferie til Sverige hos Risskov Bilferie og ta med hele familien på en skjønn opplevelse hos våre svenske naboer i Helsingborg. Frederiksdal Hager og Museer er Sveriges nest største friluftsmuseum. Her kan dere se mark, skog, byen, hus og dyr og få et innblikk i hvordan folk bodde i det sørlige Sverige før i tiden. Det finnes rundt 50 historiske bygninger man kan besøke og hvert år avholdes det en rekke forskjellige markeder og festivaler. Finn barnevennlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og dra avgårde på en kjør-selv opplevelse i eget tempo.

  Frederiksdal Hager og Museer
  Frederiksdal Hager og Museer er et skjønt område litt utenfor Helsingborg.
 • Dunkers Kulturhus (2.3 km)

  La dere inspirere av en verden av moderne kunst og kultur på Dunkers Kulturhus. Utstillingslokalet har 3.000 kvm å rutte med og har ofte ulike nye utstillinger på gang. Bygningen er tegnet av Jim Utzon og tanken var at den skulle se ut som en middelalderborg. De omkringliggende bygningene er formet som en mur som inneholder kontorer og andre administrative funksjoner.

  Dunkers Kulturhus
  Besøk det interessante Dunkers Kulturhus
 • Sofiero Slott (7.1 km)

  I 1866, under Kronprins Oscar og hans kone Sophia, ble sommerslottet Sophie-ro bygget. Det ligger rett ved havet, kun et par kilometer nord for Helsingborg. Sofiero er kanskje best kjent for sin samling av rhododendron og det er også det de fleste av de mer enn 100.000 besøkende hvert år kommer for å oppleve.

  Sofiero Slott
  Sofiero Slott
 • Helsingør (10.1 km)

  Helsingør er en hyggelig liten by, som både er praktisk og rask å utforske. Gågaden, Stengade, med deres tilstøtende gater utgjør den sentrale delen av byen, og her er det mulighet for å gå på oppdagelsesferd i de mange småbutikkene som ligger langs gågaten. Et rikt kaféliv byr på mange forskjellige delikatesser, og det finnes også mange gode restauranter i Helsingør, som vil kunne tilfredsstille selv de mest krevende ganer.

  Helsingør
  Helsingør
 • Wallåkra Stentøyfabrikk (18.6 km)

  Wallåkra Stentøyfabrikk har laget klassiske gryter og potter på den tradisjonelle måten i 150 år. Her kan dere få et innblikk i og følge produksjonen fra leirehåndteringen til det ferdige produktet. Kom på en guidet tur rundt i fabrikken og få selv lov til å forme leire! Glem ikke å få din egne, selvlagde leirkrukke med hjem. Dere kan også bruke leiligheten til å spise i vertshuset som er innredet i magasinhuset.

  Wallåkra Stentøyfabrikk
  Wallåkra Stentøyfabrikk
 • Mölle (35.9 km)

  Om sommeren lokker den svenske vestkysten med flotte strender og med aktiviteter i vann og på land. Besøk Mölle som er en tradisjonell badeby, hvor turismen hadde sin storhetstid på begynnelsen av 1900-tallet.

  Mölle
  Besøk badebyen Mölle og opplev strand og vann
 • Kullaberg naturreservat (38.7 km)

  Kullaberg ligger syd for Skälderviken. Herfra har dere en flott utsikt over Øresund og Kattegat. Området er veldig annerledes enn landskapet som er å finne i resten av i Skåne. Ønsker dere å få hvite mer om faunaen og floraen i området, så kan vi anbefale et besøk til Naturum Kullaberg ved Kullens fyr. Gå tur langs Kullaleden hvor det er en 70 km lang sti. Dette område er også blitt brukt til innspilning av film.

  Kullaberg naturreservat
  Besøk det flotte naturreservatet som er helt unikt i Skåneregionen.
 • Woodlands Golf & Country Club (40.1 km)

  Woodlands Golf & Contry Club er en av Skandinavias ledende golfklubber og byr på golfbaner av internasjonal klasse og et fantastisk miljø. Klubben ligger i Örkelljunga, ca. 6 km fra Markeryd. Klubben har skreddersydde pakker som passer for de fleste golfspilleres nivå og ønsker. Det gis golfleksjoner for nybegynnere og erfarne. På Woodland er det både en 18- og 9-hulsbane.

  Woodlands Golf & Country Club
  Woodlands Golf & Contry Club er en av Skandinavias ledende golfklubber
 • Malmø (65.1 km)

  Kjør selv på bilferie og besøk Malmø, den største byen i Skåne og tredje største byen i Sverige. Malmø har alltid vært en handelsby, slik den fortsatt er, og derfor kan byen også by på gode shoppingmuligheter. Byens sentrum har et vidt spekter av forskjellige kulturelle muligheter. Det er nemlig et utpreget kulturliv i Malmø med blant annet Malmøfestivalen, som avholdes i august, og som pleier å trekke mange besøkende. ´Gamla Staden´ ligger tett på Malmøhus Slott og er preget av sjarmerende hus og svingete gater, blandet med caféer, designbutikker og gallerier. Midt i Gamla Staden ligger også Stortorget, omgitt av bygninger fra det 16. og 17. århundre. Her står også rytterstatuen av Kong Karl X, som var med på å sikre at Skåne ble svensk igjen i 1658. Sørvest for Stortorget ligger ´Lilla Torg´, som er omgitt av tømmerstokkhus fra det 17. og 18 århundre, og er vel verdt et besøk. Form/Design Center ligger i en gammel lagerbygning og utstiller design og kunsthåndverk ved siden av en butikk med et bredt sortiment av bøker om skandinavisk design. Ved Stortorget, litt sør for ´Sentralstasjonen´ starter Malmøs gågater og strøk, fylt med butikker. Det er også flere varehus langs gågaten sammen med en del butikker som spesialiserer seg på kunsthåndverk. I den nyere bydelen, Hyllie, som ligger i det sørlige Malmø, ligger Skandinavias kanskje største shoppingsenter, kjent som Emporia, så prøv lykken, for det pleier å være gode tilbud her. Malmø er en herlig by og en opplagt destinasjon for en billig miniferie, et helgeopphold eller en lengre sommerferie i egen bil.

  Malmø
  Malmø sett fra Västra Havn
Vis flere

Kart

Good Morning+ Helsingborg
Gustav Adolfs Gata 47 252 27 Helsingborg