Miniferie i Karlstad på God morgen Karlstad City

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Good Morning Karlstad City

Bo midt i Karlstad med mye shopping, kultur og historie

Perfekt beliggenhet i Karlstad
Nær offentlig transport
Shopping og uteliv rett rundt hjørnet
 • 210 km fra Svinesundbroen
 • 200 km fra Strømstad, Sverige
 • Resepsjonen er åpen 24/7
 • Restaurant
 • Bar
 • Treningsrom
 • Hund

Om hotellet

Velkommen til Good Morning Karlstad City sentralt i Karlstad sentrum, nær shopping, uteliv og severdigheter.

Hotellet tilbyr

Good Morning Karlstad City ligger i nærheten av Karlstads Stora Torget, nær shopping, aktiviteter og mat.

Hotellets fasiliteter og rommene er stilfullt og moderne innredet. Dette er en komfortabel base på ferie i Karlstad. Resepsjonen er døgnbemannet og det går også an å bestille klesvask og frokostpose samt låne strykejern med brett og hårføner.

Frokost serveres i hotellets tredje etasje og er inkludert i oppholdet. Hotellet har ikke egen restaurant, men det serveres enklere måltider i lobbyen. Her er det også en hyggelig bar som serverer øl, vin og forskjellige andre drinker.

Karlstad er en livlig studentby midt i naturskjønne Värmland, og byen byr på masse utendørsaktiviteter, kulturopplevelser og har gode shoppingmuligheter. Stikk på konsert på Nöjesfabrikken, for eksempel, før eller etter en god middag. Spaser i den skjønne byparken der over 800 arter florerer på et år. Fortsett gjerne videre over den gamle steinbroen i Karlstad, den er Sveriges eldste i sitt slag, og har til sammen 12 hvelv fordelt på 168 meter i bredden.

Når det frister med lengre turer, er det greit å vite at Skutberget i Karlstad har både turstier og treningsbaner. Golfentusiaster kan ta en runde på Karlstad Golf Club eller på Hammarö GK.

Er det kultur og historie som trekker mest, anbefales det sterkt å besøke Wermland Opera eller Gustaf Frödings barndomshjem og minnehage, eller ta turen til prektige Alsters herregård og handle litt i håndverksbutikken, se utstillinger i kunstgalleriene, høre historier om Frödings liv på en guidet tur og nyt et godt måltid med hjemmelaget mat. Dere kan også besøke Lars Lerin-museet med kunsthaller og gallerier eller besøke utstillingene på Värmland-museet.

Det går fint an å holde formen i ferien når dere sjekker inn på Good Morning Karlstad City. Hotellet har nemlig en avtale med SATS treningssentre, og billetter kjøpes på nærmeste SATS treningssenter for SEK 90.

Karlstad jernbanestasjon ligger nær hotellet, og det er offentlig parkering på gaten for SEK 8 per time og 40 SEK per dag.

Rommene

Good Morning Karlstad City har totalt 61 rom og tilbyr overnatting på enkeltrom, dobbeltrom og dobbeltrom med ekstra oppredning. Alle rommene har eget bad med toalett og er utstyrt med komfortable senger med godt sengetøy, skrivebord, tv og telefon.

Enkeltrommene måler ca. 12 m² og er møblert med seng på 120 cm. Dobbeltrommene er ca. 15 m² og innredet med 160 cm dobbeltseng, eller to enkeltsenger på 90 cm hver. Og dobbeltrommene med en ekstra seng er ca. 24 m² store og har en 160 cm seng, i tillegg til 1 ekstra seng.

Kjæledyr ønskes velkommen mot et pristillegg.

Merk at

Oppholdet har sluttrengjøring, noe som betyr at under oppholdet blir ikke sengene oppredd, rommet blir ikke vasket ei heller blir håndklær byttet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot betaling.

Vis flere

Verdt å se

 • Karlstad (2.8 km)

  Besøk regionshovedstaden Karlstad. Dersom dere reiser med barn, så anbefales et besøk i Mariebergsskogen, Karlstads bypark. Her kan dere oppleve dyr, natur, kultur og la barna leke på lekeplassen. I sommerperioden er det mange hyggelige steder å svømme ved Vänern og elven Klarälven. Ønsker dere å gå på shopping, så er det mange butikker i sentrum av Karlstad.

  Karlstad
  Opplev storbylivet i Karlstad, hovedstaden i Värmland
 • Kristinehamn (42.7 km)

  Oppdag hyggelige Kristinehamn i Värmland, ved nordøstenden av Vänern. I sentrum ligger byens kafeer, restauranter og butikker som perler på en snor like ved den vakre elva Varnan. Her kan dere hoppe på charterbåten som fører dere ut i skjærgården eller bestille tur med det historiske skipet Christine af Bro. Byen har også flere tur- og sykkelstier, blant annet den 30 kilometer lange Järnleden, som stammer fra svenskekongen Gustav Vasas tid på 1500-tallet. Det er også et bredt kulturutvalg i Kristinehamn. Gå ikke glipp av byens Picasso-skulptur, og ta gjerne en tur innom Kristinehamn Kunstmuseum for ekstra påfyll.

  Kristinehamn
  Gå ikke glipp av byens Picasso-skulptur, og ta gjerne en tur innom Kristinehamn Kunstmuseum for ekstra påfyll.
 • Kristinehamns Golfklubb (43.5 km)

  I Kristinehamn ligger det en 18-hullsbane i nydelige omgivelser. Banen er å finne i en park med skog i utkanten. Her kan dere slå et slag golf i et naturskjønt landskap. Banen er relativt enkelt for begynnere.

  Kristinehamns Golfklubb
  Ved skogkanten ligger Kristinehamns Golfklubb i naturskjønne omgivelser
 • Niklasdams trädgård - Pelargon Museum (48.9 km)

  Kun 10 km nord for Kristinehamn ligger Niklasdams, et vakkert hage- og parkanlegg. Stedet innehar også et pelargonmuseum og er et must å besøke hvis dere legger veien hit. Dere kan blant annet gå inn i et drivhus med hele 400 ulike pelargoner. Her ligger det også en hyggelig kafe som serverer pelargon-kake etter egen oppskrift.

  Niklasdams trädgård - Pelargon Museum
  Våren kommer tidlig i det vakre park- og hageanlegget Niklasdams
 • Klässbol Linneväveri (63.0 km)

  Ta en tur til Klässbol Linneväveri, hvor duker og servietter veves på tradisjonelt vis. Veveriet ble grunnlagt av Hjalmar Johansson på begynnelsen av 1900-tallet og har siden fortsatt som familievirksomhet. Siden 1970-årene har Klässbol vært leverandør til det svenske kongelige hoff og i 1991 ble bordene til Nobelprisfesten dekket med duke fra veveriet. Fabrikken i Klässbol er åpen for besøkende året rundt.

  Klässbol Linneväveri
  Dra til den spennende fabrikken til det anerkjente veveriet Klässbol utenfor Arvika
Vis flere

Kart

Good Morning Karlstad City
Västra Torggatan 20 652 24 Karlstad