Kjør-selv ferie til Good Morning Kista

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Good Morning Kista

Bo behagelig bare 20 minutter fra Stockholm sentrum

Moderne hotell med gratis parkering
Bo behagelig bare 20 minutter fra Stockholm sentrum
Ligger mellom byene Kista og Akalla
 • 500 km fra Svinesundbroen
 • 500 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Heis

Om hotellet

Good Morning Kista er et moderne hotell i Husby mellom byene Kista og Akalla. Siden 1980-tallet er Kista regnet som det svenske svaret på Silicon Valley med sine skyskrapere og glassfasader. Hotellet ligger praktisk til like ved tunnelbanen og har gode bussforbindelser til Stockholm sentrum, men det finnes også mye å oppleve i hotellets nære omgivelser. Hvis dere vil reise på en miniferie, ta en helgetur på bare noen få dager viet til shopping, kulturliv og utmerkede restauranter, er hotellet helt perfekt.     

Hotellet tilbyr  

På Good Morning Kista sørges det for at alle besøkende får et komfortabelt opphold med god tilgang til moderne fasiliteter. 

Hotellets restaurant ligger på bakkeplan og her serveres middag mellom klokka 17.30 og 23.00. Hvis dere blir sultne på dagen eller sent på natta eller bare vil ha noe lettere å spise, kan dere bestille enklere retter og snacks fra barmenyen. Den serveres nemlig hele døgnet rundt. I den trivelige baren kan dere også slå dere ned med noe i glasset. Hver morgen serveres en raus frokostbuffet på hverdager mellom klokka 06.00 og 10.00. I helgene kan dere sove en time lengre da frokosten serveres frem til klokka 11.00. Hvis dere forsover dere er det bare å bestille en enklere frokost med servering fram til klokka 12.00.  

Det er gratis parkering utenfor hotellet. Hele hotellet har gratis trådløst internett og resepsjonen er åpen hele døgnet.  

Rommene  

Hotellet har 87 moderne, komfortable rom. Alle rommene er innredet med et lite arbeidshjørne, dusjkabinett, toalett og flatskjerms-tv med internasjonale kanaler. I enkelte rom er det tillatt å ta med kjæledyr. 

Det finnes tre rom som er tilpasset for bevegelseshemmede. Vennligst vær oppmerksom på at handikaptilpassede rom er enkeltrom. Dere kan få satt inn en ekstraseng på rommet. Prisen for to personer tilsvarer da ett dobbeltrom.

Merk at

Vi gjør oppmerksom på at handikapptilpassede rom er enkeltrom. Dere kan få inn en ekstraseng på rommet. Prisen for 2 personer blir som for et dobbeltrom.

Vis flere

Verdt å se

 • Drottningholm slott (17.1 km)

  En dagstur til Drottningholm slott anbefales. Slottet er oppført på UNESCOs verdensarvlisten, og er det best bevarte kongelige slottet i Sverige. Slottet representerer europeiske kongelige arkitektur fra 1600-tallet. Sammen med Drottningholms Slottsteater, den eksotiske paviljongen «Kina slott» og den praktfulle slottsparken er det mye å se og oppleve.

  Drottningholm slott
  Drottningholm slott er et flott syn, spaser en tur i den vakre slottsparken.
 • Djurgården (19.2 km)

  På Djurgården i Stockholm venter store opplevelser for hele familien, bl.a. Skansen friluftsmuseum og dyrepark og fornøyelsesparken Gröna Lund. Stikk også gjerne innom ABBA-museet og dra på vandring i den svenske popgruppens univers. Syng gjerne med på de velkjente låtene underveis. Hvis dere vil lære mer om det svenske folkets historie burde dere stikke innom Vasamuseet. Her får dere høre om menneskene som levde i tiden rundt 1628 da regalskipet «Vasa» sank og med det bevarte gjenstander fra den svenske storhetstiden for ettertiden. Like ved Vasamuseet ligger Junibacken, Astrid Lindgrens museum i Stockholm. Dette er et populært utfartsmål for barn, men også for voksne som har vokst opp med Lindgrens bøker. Også på Djurgården ligger kunstmuseet Waldemarsudde med en storslått hovedbygning oppført av en svensk prins på 1900-tallet og et fantastisk parkanlegg. Gå heller ikke glipp av Thielska Galleriet med utstillinger av verdenskjente kunstnere.

  Djurgården
  På Djurgården i Stockholm venter store opplevelser for hele familien, bl.a. Skansen friluftsmuseum og dyrepark og fornøyelsesparken Gröna Lund.
 • Stockholms skjærgård (59.5 km)

  Skjærgårdsbåtene bringer dere ut i den storslåtte skjærgården. Den er minst like vakker i vinterhalvåret som om sommeren. Mange av båter serverer lunsj og / eller middag om bord. Hva sier dere til en servering med rekebord, sildebuffet, eller kanskje en klassisk biffrett? Båtene seiler ut til mange av perlene i skjærgården: Sandhamn, Grinda, Utö eller Vaxholm, for å nevne noen.

  Stockholms skjærgård
  Skjærgården er storslått.
 • Rosersberg slott (23.3 km)

  Kom tett på den svenske adelen med et besøk på Rosersberg slott. Unn dere selv en storslått ferieopplevelse i landlige omgivelser i de svenske vidstrakte grønne markene med den glitrende innsjøen Malaren i bakgrunnen Dere kan bestille en guidet tur og høre historien om Karl XIV Johan og hans fru Desiderias tidligere lysthage og sommerhus bli levende gjenfortalt.

  Rosersberg slott
  Gå en tur i den vakre hagen ved Rosersberg slott
 • Arlandastad Golfklub (23.0 km)

  Hvis dere har lyst til å spille golf, stikk gjerne innom Arlandastad Golfklubb. Her kan dere tilbringe en hel dag utendørs i naturskjønne omgivelser. Stedet har en flott restaurant, når det er tid for å lete opp forfriskninger.

  Arlandastad Golfklub
  Arlandastad Golfklubb er en av flere golfklubber i Uppland
 • Steninge slott (28.6 km)

  I Steninge, utenfor Märsta, finner dere Steninge slott. Slottsbygningen ble oppført på 1700-tallet og slottsparken er åpen for publikum. Dere kan besøke Steninge i nærheten og se på lokalt kunsthåndverk eller bestille en liten matrett og en kopp kaffe.

  Steninge slott
  Gå en tur i parken rundt Steninge slott.
 • The Cable Park (30.9 km)

  Hvis dere har lyst til å oppleve litt eventyr, kan dere reise til The Cable Park på Halmsjön like ved Arlanda flyplass. Her kan dere stå på vannski, men istedenfor å bli trukket etter en båt, blir dere trukket av en el-drevet bane. Det er ikke bare veldig gøy, det er også en svært klimavennlig aktivitet.

  The Cable Park
  Prøv dere på vannskibanen i Cable Park. Her blir dere trukket av en el-drevet kabel
 • Sigtuna (34.4 km)

  Dere bør ta dere tid til å besøke Sigtuna. Byen har aner tilbake til 900-tallet, og regnes for å være Sveriges eldste by. Ta en rusletur gjennom de historiske gatene og stikk innom Sigtuna Museum, hvis dere vil høre hele historien. Det finnes mange små, lokale butikker som selger alt fra klær til møbler og garn. Om sommeren kan dere ta en tur på strandpromenaden og kjøpe en isvaffel ved havna. Om vinteren kan dere gå innom Café Tante Brun som ligger i en sjarmerende middelalderbygning. Her kan dere bestille en kopp varm kakao eller kaffe.

  Sigtuna
  Stora Gatan med butikkene, det vakre kirkerommet i Mariakirken og St. Olofs kirkeruiner bidrar til et spennende og historisk interessant besøk til Sigtuna.
 • Gustavsberg (40.9 km)

  Gustavsberg er plassert to beskjedne mil fra Stockholm by. Med kun 11 000 innbyggere er nok tettstedet mest kjent som en del av øya Värmdö og Stockholms skjærgård samt for sin tradisjonsrike porselensproduksjon. Gustavsberg er kommunens sentrale samlingssted med sine butikker, kafeer og et porselen-museum. Porselensfabrikken er eid av en svensk familie som har produsert porselen siden tidlig på 1800-tallet. Dette er Nordens eneste produsent av benporselen og kjennetegnes av at det har en varmere farge enn vanlig hvit porselen. Gustavsberg er en ypperlig destinasjon hvis dere søker nærhet til Stockholms byliv og skjærgården med byturer og naturskjønne opplevelser både til lands og til vanns.

  Gustavsberg
  Den lille perlen Gustavsberg ligger 20 beskjedne kilometer fra Stockholm
Vis flere

Kart

Good Morning Kista
Finlandsgatan 7 164 74 Kista