Kjæledyr tillates mot et tillegg på 150 SEK per dag

Norsk | NOK

Good Morning+ Malmö

Opplev både Malmö og København på samme ferie

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Bo nær alt Malmö har å tilby
 • Moderne og romslige rom på ferien
 • Gangavstand til Mobilia kjøpesenter
3~4 dager fra
829,-

Nært både hotell og shopping

Moderne hotell i Malmø

3 dager
Kun 829,- / God pris !
SPAR
4 dager
Kun 1.169,- / God pris !
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 1 tallerkenrett
 • Sentral beliggenhet
 • Fri bruk av badstue og fitness
Risskov Pakken

Good Morning + Malmö ligger i byens stadionområde, nær både Mobilia kjøpesenter, Pildammsparken og sentrum. Hotellet er svært hundevennlig og tilbyr en god base, både for dagsturer rundt i Skåne og storbyferie med opplevelser i Malmö - kanskje til og med i kombinasjon med en tur til København.

Hotellet tilbyr

Hotellet tilbyr moderne og komfortable omgivelser for et opphold med korte avstander til alt Malmö har å tilby. Det har en døgnåpen resepsjon som velvillig bistår med tips og råd under oppholdet. Vaskemaskin og tørketrommel, samt strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen.

Stå opp om morgene og nyt en god og variert frokostbuffé i hotellets koselige omgivelser. Etter en opplevelsesrik dag serveres det lekre kveldsmåltider i den smarte restauranten. Hotellet har også en bar med aperitiff og forfriskende drinker på menyen, i tillegg til et utvalg av lettere snacks som kan bestilles døgnet rundt.

Når dere bestiller to netter, inkluderer hotellpakken 2 x frokost og 2 hovedretter, akkurat som det stiger til 3 når 3 overnattinger bestilles osv. Oppholdet inkluderer også kostnadsfri tilgang til badstue og treningsrom.

Malmö er en skikkelig sykkelby og oppleves kanskje aller best på to hjul. Lei en sykkel og utforsk byen. Rull ut til Västra Hamnen og oppdag det moderne havneområdet med Turning Torso, hyggelige restauranter, pene grøntområder og en badebro. I løpet av sommermånedene er Ribersborgstranden også et åpenbart sted å besøke for å nyte sol og salt sjø.

Stikk til Malmö sentrum og oppsøk Möllan, Triangeln og Purple Torg med sine spennende restauranter, barer og gode shoppingmulighetene. Dra gjerne videre til byens slottspark eller nærliggende Pildammsparken, en av de vakreste friområdene i byen.

Ta med familie eller venner og oppsøk kulturseverdigheter som Malmö Konsthall og Malmö Operan. Eller besøk Malmö FFs hjemmestadion før eller etter shopping i Mobilia sentrum, som har hele 115 butikker og ligger innen gangavstand fra hotellet.

Hvis du er på ferie i egen bil kan det fort lønne seg å besøke Hyllie der Sveriges største kjøpesenter, Emporia, ligger. Her venter også Hylliebadet, Malmömässan og Malmö Arena. De to sistnevnte huser jevnlige hockeykamper og forskjellige konserter.

Det er også en ide å kombinere ferie i Malmö med et besøk til København. Det er enkel og rask tilgang med tog fra Centralstationen, Triangeln eller Hyllie. Det er også lettvint å ta toget til Lund, en sjarmerende naboby med brosteinsgater, katedral og en flott bypark.

Det er parkering på hotellet mot en daglig avgift på 70 SEK (utendørs) eller 130 SEK (innendørsgarasje), og under oppholdet har dere kostnadsfri trådløs internettilgang.

Rommene

Good Morning + Malmö har hele 255 rom fordelt på enkeltrom, dobbeltrom og dobbeltrom med ekstra oppredning. Alle rommene er moderne og romslige, har eget bad med toalett og hårføner og er utstyrt med komfortable senger (2 x 90 cm enkeltsenger), skrivebord, tv, telefon og vinduer som kan åpnes.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

440 km fra
Strømstad, Sverige
450 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Malmø Museer og Malmøhus Slott (3.8km)

Midt i Malmø ligger Malmø Museer og Malmøhus Slott. Slottet, som huser Malmø Museer, er et av Nordens eldst bevarte renessanseslott, og her finnes mange utstillinger som forteller om byens historie, teknikk, sjøfart og natur. Her finnes også Malmø Kunstmuseum, Kommendanthuset og Slottsmøllen. På Malmøhus finnes det guidede turer.

Lilla Torg (4km)

Dra på et helgeopphold for hele familien til Malmø i Sverige og nyt en tur rundt i denne sjarmerende byen. Finn billige hoteller hos Risskov Bilferie og dra avgårde på en kjør-selv ferie med hele familien. Om sommeren kan man tilbringe et par timer på torget, Lilla Torg, som ligger rundt 500 m. fra hotellet, og her finnes det mange kaféer og restauranter med utendørsservering. Finn en kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie og dra avgårde til Malmø og omegn.

Emporia Shoppingcentrum (3.1km)

De shoppinginteresserte bør ta en tur til Emporia Shoppingcentrum i Malmøforstaden, Hyllie. I det 93.000 m2 store shoppingsenteret finnes over 200 butikker fordelt på 3 etasjer. Det er også forskjellige restauranter, hvor dere kan ta en pause og spise en god frokost eller drikke en kopp kaffe. I den internasjonale atmosfæren finner dere nesten alt, hva dere ønsker.

Turning Torso (4.9km)

Turning Torso er i dag Nordens høyeste skyskraper og et av Europas høyeste bolighus. Denne futuristiske skyskraperen blir passende nok kalt Turning Torso fordi det ser ut som om den vrir seg rundt sin egen enhet. Den gjør det umulige.

Skyskraperen ligger i Malmö og måler 190 meter. Den kan naturlig nok ses på lang avstand, og er et kjent landemerke i hele Sverige.

Malmø (4.6km)

Kjør selv på bilferie og besøk Malmø, den største byen i Skåne og tredje største byen i Sverige. Malmø har alltid vært en handelsby, slik den fortsatt er, og derfor kan byen også by på gode shoppingmuligheter. Byens sentrum har et vidt spekter av forskjellige kulturelle muligheter. Det er nemlig et utpreget kulturliv i Malmø med blant annet Malmøfestivalen, som avholdes i august, og som pleier å trekke mange besøkende.

´Gamla Staden´ ligger tett på Malmøhus Slott og er preget av sjarmerende hus og svingete gater, blandet med caféer, designbutikker og gallerier. Midt i Gamla Staden ligger også Stortorget, omgitt av bygninger fra det 16. og 17. århundre. Her står også rytterstatuen av Kong Karl X, som var med på å sikre at Skåne ble svensk igjen i 1658. Sørvest for Stortorget ligger ´Lilla Torg´, som er omgitt av tømmerstokkhus fra det 17. og 18 århundre, og er vel verdt et besøk.

Form/Design Center ligger i en gammel lagerbygning og utstiller design og kunsthåndverk ved siden av en butikk med et bredt sortiment av bøker om skandinavisk design.

Ved Stortorget, litt sør for ´Sentralstasjonen´ starter Malmøs gågater og strøk, fylt med butikker. Det er også flere varehus langs gågaten sammen med en del butikker som spesialiserer seg på kunsthåndverk.

I den nyere bydelen, Hyllie, som ligger i det sørlige Malmø, ligger Skandinavias kanskje største shoppingsenter, kjent som Emporia, så prøv lykken, for det pleier å være gode tilbud her. Malmø er en herlig by og en opplagt destinasjon for en billig miniferie, et helgeopphold eller en lengre sommerferie i egen bil.

København (36.3km)

Dansk sildebord med øl og dram, Tivoli, Christiania, sykler og Louisiana kunstmuseum; en langhelg i København kan godt vare fra tre til fire eller fem dager. Det er ikke noe problem å fylle en uke i danskenes hovedstad. Når dere nå også kan stå på ski midt i byen i Amager Bakke. Så hvorfor ikke legge langhelga i vinterferien eller høstferien til nettopp - København.

I generasjoner har driftige handelsmenn og kvinner i Danmark hatt nesa vendt mot Europa. I tillegg til det faktum at Danmark er en del av det europeiske fastlandet, er dette kanskje noe av grunnen til at København sies å være kanskje den mest kontinentale av de Skandinavias storbyer. Det er også et faktum at København huser et av verdens eldste monarkier med lange, nære bånd til resten av Europa.

København er fantastisk for shopping med mange spennende småbutikker rundt om i de brostensbelagte smugene. Her er også alt hva hjertet kan begjære fra et spennende uteliv på Copenhagen Jazz Club til flere av Nordens beste restauranter.

Det er lettvint å dra til København, lettvint å bli, og lettvint å komme tilbake - igjen og igjen.

Lund domkirke (22.2km)

Vi vil anbefale dere å besøke Lund domkirke, som ble bygger i år 1145. I dag er kirken Sveriges mest besøke med over 700.000 i året. I kirken finner dere blant annet et berømt astronomisk ur, som spiller to ganger om dagen.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Garden

Opplev Skåne

Malmø

Sentralt i Malmø

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • Adgang til sauna
 • Gratis internett

242,-
Kun
1.169,-

Vis kort

Opplev Malmøs mange muligheter

Les mer

BW Malmö Arena Hotel

I rolige omgivelser nære Malmø

Malmø

Top moderne hotell

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x lettere kveldsmat
 • 1 x kveldens rett
 • 1 x kaffe
 • Adgang til sauna

525,-
Kun
1.079,-

Vis kort

Dra på miniferie til Malmø

Les mer

Clarion Collection Temperance

Opphold i minidobbeltrom

Malmø

Sentralt i Malmö

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x middagsbuffé
 • Tilgang til badstu og relax avdelingen
 • Tilgang til gymmen

Kun
1.199,-

Vis kort

Sentralt beliggende, midt i Malmø

Les mer

Quality Hotel The View

1 x kveldsmat

Skåne

Besøk Malmö

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x kveldsmat
 • 2 x kaffe
 • Gratis tilgang til trening og avslapping

223,-
Kun
1.119,-

Vis kort

Bare et steinkast unna Emporia

Les mer

BW Plus Hotel Noble House

Opphold med frokostbuffé

Skåne

Sentralt i Malmö

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Cava og snacks på rommet ved ankomst
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Sentral beliggenhet

144,-
Kun
939,-

Vis kort

Sentral beliggenhet midt i Malmø

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.