Storbyferie i Brussel på Gosset Hotel Brussel

Norsk | NOK

Gosset Hotel Brussels

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Perfekt base til en storbyferie i Belgia.
 • Gratis parkering med kort vei til sentrum
 • Nyt en romantisk parferie i hovedstaden i Belgia
210,-
3~7 dager fra
929,-

Opphold med frokost

I utkanten av Brussel

3 dager
Fra 929,- / spar opp til 211,-
Nedsatt
4 dager
Fra 1.899,- / God pris !
Nedsatt
5 dager
Fra 3.479,- / God pris !
Nedsatt
6 dager
Fra 5.499,- / God pris !
Nedsatt
7 dager
Fra 8.359,- / God pris !
Nedsatt
* Pris pr. person i komfort rom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Gratis parkering
 • Gratis WI-FI
 • Sen utsjekking ved tilgjengelighet
Risskov Pakken

Du har valgt det perfekte oppholdet med Gosset Hotel Brussel. Det har en komfortabel base, rett i utkanten av sentrum, hvor du har enkel og rask tilgang til alle de spennende mulighetene og severdighetene i selveste byen. Her kan du oppleve Brussel enten med en fantastisk storbyferie eller en romantisk getaway i den vakre hovedstaden i Belgia.

Hotellet tilbyr 

Gosset Hotel Brussel er et 3-stjerners hotell som har en praktisk beliggenhet nær motorveien E40, og tilbyr dermed et ideelt utgangspunkt i utkanten av Brussel, nordvest for byens kulturelle sentrum. 

Dette kan du virkelig kalle en storbyferie ettersom du har muligheten til å oppleve alle Brussels spennendes severdigheter sånn som "Atomium" landemerket, "Manneken Pis" -statuen, Europaparlamentets bygninger, Mini-Europa, store handlegater, vakre parkområder og en rekke museer i både historie, kunst og kultur. 

Fra hotellet er du i gangavstand til mange idyllisk severdigheter sånn som slottet, Kasteel van Groot-Bijgaarden, og hvis du vil oppleve en deilig velvære, kan du nyte Therme Dilbeek, som ligger sør for hotellet. Området rundt tilbyr også gode forhold for gang- og sykkelturer, og hvis du er interessert i å besøke Ghent eller Antwerpen, er begge disse også innen kort kjøreavstand. 

Våkn opp og start dagen med en god frokost, som du kan nyte på terrassen, spesielt når været er bra. Hotellet rommer også et koselig brasserie, som serverer tradisjonelle retter i en klassisk flamsk atmosfære. 

Gratis Wi-Fi og avgiftsfri parkering er tilgjengelig på hotellet under oppholdet.

Rommene 

Hotellet har 48 koselige og komfortable rom med senger, innredet i en stilig design. 

Du vil bo i et av hotellets vakre dobbeltrom, hver har sitt eget moderne bad, utstyrt med aircondition, telefon og flatskjerm-TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

675 km fra
Kiel, Tyskland
1100 km fra
Hirtshals, Danmark
1350 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Mini-Europe (7.2km)

Ved elven Atomium ligger Mini-Europe, som kan by på en unik og reise rundt i de flotte byene i Europa. Ta en spasertur fra London til Paris og videre til Venezia. En tur til Mini-Europa kan varmt anbefales.

Manneken Pis (8.4km)

Den lille bronsestatuen på kun 60 cm er laget av Duquesnoy i 1619 og skulle erstatte den forgående, som var laget av stein. "Manneken Pis" ble et kjennetegn for hovedstaden Bruxelles og det fortelles mange historier om det meget spesielle motivet av gutten som tisser.

Berømt er også alle draktene som den lille Manneken Pis kles ut med i ulike anledninger, og i museet like ved er mange av draktene stilt ut.

Galeries Royales Saint-Hubert (8.8km)

Skulle dere ønske å dra på shopping, så er en tur til stilfulle Galeries St-Hubert som også går for å være Europas første innkjøpssenter en opplevelse i seg selv. Tegnet og bygget i nyrenessansestil i 1847 er dette hjemstedet for en rekke av de mest eksklusive butikkene i Bruxelles. Det er også mange meget gode restauranter og caféer, som er med på å gjøre Galeries Saint-Hubert til et livlig og populært sted.

Bruxelles (7.6km)

Byen er også kjent for sin sjokolade, øl og tegneserier. Med sistnevnte tenkes det spesielt på Hergé Museum. Nå er det vanskelig å unngå sjokoladen, men gjør det til en liten fornøyelse å prøve litt av hvert, hver dag slik som Neuhaus, Maison Pierre Marcolini, Belvas, Galler Chocolatier og mange, mange flere. Belgia er også kjente for sine lange øltradisjoner, og derfor er et besøk i Bruxelles også en glimrende mulighet for å prøve noe av det gode ølet på en av byens mange barer, caféer eller restauranter. Besøk for eksempel café-kvarteret ved Halles St-Gery eller Rue des Bouches hvor restaurantene ligger side om side eller ta turen opp til Place Jourdan.

Et av Bruxelles store møtesteder er Grand Place som også en av Europas flotteste plasser. Dette er også et imponerende syn. Det gotiske rådhuset på plassen ble bygget i det 15. århundret og Grand Place er også på UNESCOs verdensarvliste.

Det er også mange opplevelser, når det kommer til shopping i Bruxelles. De kjente merkene finner man på Boulevard de Waterloo. Besøk Europas eldste kjøpesenter, Galeries St. Hubert, som åpnet dørene i 1847. Dersom det er tid til overs, så besøk også et av Bruxelles mange markeder.

Mont des Arts (8.6km)

Mont des Arts eller Kunstfjell på norsk, er et historisk område som ble bygget i forbindelse med Verdensutstillingen i Bruxelles i 1910. Den består av en park og en trapp med fontener. Fra Mont des Arts er det en nydelig utsikt til blant annet Rådhustårnet og Grand Place, som er noen av Bruxelles stoltheter. Noen av de flotteste museene ligger også her slik som Bozar, Musikmuseet, Kunstmuseet og selvfølgelig Musikmuseet. Spis en liten lunsj i femte etasje i Musikmuseet, hvorfra det er en meget flott utsikt over Bruxelles.

Parc du Cinquantenaire (13.3km)

Ta turen gjennom den imponerende triumfbuen og bli med inn i Parc du Cinquantenaire, også kjent som Jubelparken. Parken er en nasjonal severdighet. I anledningen av 50 årsdagen for Belgias uavhengighet fra Nederland, bygget Kong Leopold II denne imponerende parken og med tre museer. Autoworld er et meget kjent bilmuseum i Europa, med biler fra helt tilbake til 1886 og selvfølgelig mange luksusbiler. Militærmuseet gir en gjennomgang av Belgias militærhistorie. Videre er det det kongelige kunst- og historiemuseet som også byr på spennende opplevelser. Her kan svaksynte oppleve kunst gjennom berøring. Foran Triumfbuen er det en nydelig utsikt over parken og EU-hovedkvarteret.

Leuven (40.5km)

Leuven ligger ved elven Dijle, ca. 20 km øst for Bruxelles, og er en gammel hovedstad, med en av verdens største bryggerikonserner, ImBev, og samtidig, men er også Flanderns eldste universitetsby, noe som er med på å skape den gode stemningen.

Leuven mest ikoniske bygning er uten tvil rådhuset, Stadhuis, som er et klassisk eksempel på sengotisk arkitektur med fantastiske tårn og dekorert med 235 statuer. En rundtur på det store Stella Artois Bryggeri i helgen vil garantert være et minne for livet. Stella Artois er uten tvil byens øl, men det er også mange småbryggerier i nabolaget, Domus tappes direkte i Domus sin egen pub og restaurant. Besøk også bryggeriene Luvanium, Delvaux og Koeieschieter.

Det er mange meget gode restauranter i byen. Ta en tur til Muntstraat som særlig om sommeren syder av god mat.

Hergé Museum (47.5km)

Hergé-museet i Louvain-la-Neuve åpner dørene til en reise gjennom Hergés forunderlige verden. Her finnes det over 800 fotografier, dokumenter og gjenstander samlet i dette enestående museet, alt relatert til Hergés arbeide. Opplev journalisten Tintin, hunden Terry, Kaptain Haddock og alle de andre figurene fra tegneserien.

Hergé var ikke kun Tintins far, men også en dyktig grafisk designer, illustrator, historieforteller og mye mer.

Gent (51.7km)

Det første som møter dere er den mektige “Het Gravensteen”, som også er en av de helt store severdighetene i Belgia. Borgen ble bygget av Philip af Alsace, som også var greve av Flandern. I første omgang fungerte borgen som et forsvarsverk mot fiender både fra sør og fra nord, men i det 15. århundre ble borgen gjort om til et fengsel, og et besøk i de dystre fangehullene kan sterkt anbefales samtidig med et besøk i museet, som stiller ut mange torturinstrumenter, og her er det kun fantasien som setter grenser.

Belgia er hovedsakelig et katolsk land, og derfor er det heller ikke langt mellom kirkene, hvor den ene er vakrere enn den andre, og Gent er inget unntak. Besøk den flotte Skt. Bavons katedralen, som ble bygget i det 12. århundre og som nok er et av de mest praktfulle byggverkene i Flandern og som også gjemmer på kunstneriske skatter av høyt kaliber. Det henger blant annet en del malerier av Rubens og den berømte altertavlen “Det Mystiske Lam” som ble malt av brødrene Hubert og Jan van Eyck på midten av det 15. århundre. Den store prekestolen, som er plassert midt i kirken, er laget av italiensk marmor og og fin dansk eik.

Gent byr selvfølgelig også på kulinariske opplevelser med de beste råvarene fra Flandern, og det er et livlig kaféliv i byen. Det er også mange småbutikker i sentrum, hvor det ikke er vanskelig å finne noe interessant å få med seg hjem.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Van der Valk Sélys Hotel & Spa

Opphold med frokostbuffé

Belgia

Historisk hotell i Liège

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x ettermiddagskaffe
 • Adgang til innendørs svømmebasseng
 • Adgang til wellness og gym

Fra kun
1.189,-

Vis kort

SPA-hotell med velvære og nytelse for hele familien

Les mer

Auberge du Pécheur

Opphold med frokostbuffé

Belgia

Miniferie ved Flanderen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis WI-FI

242,-
Fra kun
1.229,-

Vis kort

Få mest mulig ut av ferien med både sportslige og kulturelle aktiviteter

Les mer

Apollo Hotel Breda

Inkl. 1x3-retters meny

Nord Brabant

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters middag
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering

Kun
1.949,-

Vis kort

God beliggenhet med familieaktiviteter

Les mer

Best Western Plus Golden Lakes

Opphold med frokostbuffé

Belgia

Unik naturopplevelse

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 15 rabatt i restauranten
 • Adgang til Spaområde
 • Gratis parkering og WiFi

152,-
Kun
1.299,-

Vis kort

4-stjerners ferie ved Eau d'Heure-sjøene

Les mer

Best Western Hotel Wavre

Inkl. 1 x 3-retters meny

Belgia

Nær Brussel

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • Gratis parkering
 • Sen utsjekk

281,-
Kun
1.229,-

Vis kort

Utforsk Belgia med en ferie i Wavre

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.