Bilferie til Gutshof Woldzegarten

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Gutshof Woldzegarten

Dra på gårdsferie til Nord-Tysklands nydelige sjøområde.

Idyll på landet i Nord-Tyskland
Gårdsferie til Nord-Tysklands nydelige sjøområde
Hotellopphold i sjarmerende omgivelser
 • 775 km fra Svinesundbroen
 • 725 km fra Hirtshals
 • 280 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs svømmebasseng
 • Dampbad
 • Badstu

Om hotellet

Dra på ferie til naturskjønne omgivelser og bo på et hotell som opprinnelig var en ca. 200 år gammel landeiendom. Hotellet er møysommelig renovert og kan tilby et opphold i sjarmerende omgivelser. Dra på utflukt til "Bärenwald", hvor dere kan gå en tur i parken og se på de store bjørnene, ta familien med til akvariet Müritzeum i byen Waren, eller ta en tur til Müritz Nationalpark, hvor dere kan oppleve den flotte naturen og se på mange forskjellige fuglearter.

Hotellet tilbyr

Hotellets restaurant er åpen hver dag fra 7.30 til 22.00 og har en sydvendt terrasse hvor man kan nyte ettermiddagskaffen. I hotellets bar kan dere avslutte dagen med en øl eller en drink og i vinterhalvåret kan man ta en varm kop kaffe foran peisen.

I hotellets velværeavdeling finnes det et innendørs svømmebasseng på ca. 9 x 4 meter, dampbad og badstue. Ved bassenget er det liggestoler hvor man kan slappe av og nyte panoramautsikten. Det er mulig å bestille massasje direkte ved hotellet. Wellness-avdelingen er åpen fra klokken 10.00 til 19.00.

Det er gratis trådløst internett og gratis parkering på hotellet. I resepsjonen kan man leie sykler og dra på oppdagelse i området. I haven er det en liten lekeplass med rutsjebane og gynger.

Rommene

Hotellet har 20 rom som alle er utstyrt med TV, telefon og eget bad med hårtørrer. Alle værelsene er røkfrie. Det er tillatt å ha med hund mot et gebyr. Hunden får ikke bli med inn i restauranten.

Det er også åtte ferieleiligheter på eiendommen. Leilighetene er ca. 70 kvm store fordelt på to etasjer. I øverste etasje er der to lyse soveværelser med plass til maks 6 personer. I leilighetene er det baderom og fult utstyret kjøkken med oppvaskmaskin samt et oppholdsrom med spiseplass, sofa og TV.

Merk at

Dersom dere bestiller et opphold i ferieleilighet, så er sengetøy, håndklær og sluttrengjøring inkludert. Hotellrommene rengjøres daglig.

Personer i ekstraseng har bare frokost inkludert i oppholdet. Middag skal betales direkte til hotellet.

Vis flere

Verdt å se

 • Feldsteinscheune Bollewick (12.2 km)

  Dersom dere interesserer dere for kunsthåndverk, så bør dere besøke Feldsteinscheune Bollewick, som kan skilte med adskillige verksteder og butikker som beskjeftiger seg med århundrer gamle håndverksarbeider. Her finner dere alt fra hjemmelagde stearinlys til tre- og landbruksprodukter av høyeste kvalitet.

  Feldsteinscheune Bollewick
  Kunsthåndverk i høyeste klasse.
 • Bärenwald Müritz (18.1 km)

  Kunne dere tenke dere å se bjørner gå fritt omkring? Gå ikke glipp av Bärenwald Müritz! Siden 2006, har bjørner bodd her i skogen etter å ha blitt reddet fra et forferdelig liv i fangenskap.

  Bärenwald Müritz
  Opplev de flotte bjørnene i Bärenwald Müritz.
 • Agroneum Alt Schwerin (20.1 km)

  Reis tilbake i tiden! Besøk museet Agroneum Alt Schwerin. Ved dette fantastiske utendørs museet finner dere bl.a. en kirke fra det 13. århundret, forretninger og bondegårder fra 1960-tallet. På Agroneum kan dere med andre ord oppleve historien opp igjennom årene.

  Agroneum Alt Schwerin
  Kom til det fantastiske Agroneum Alt Schwerin museet og opplev hvordan en smed jobbet i gamle dager.
 • Golfclub Fleesensee (10.7 km)

  Finn en billig golfferie hos Risskov Bilferie og dra avgårde med venner på en opplevelsesrik golftur til Golf Club Fleesensee. Denne herlige klubben er omgitt av tette skoger og vakre sjøer, noe som gir en veldig rolig og avslappende golfopplevelse. Det er 5 golfbaner i alt, som alle byr på golfopplevelser for alle nivåer. For eksempel kan begynnere, familier og barn prøve våre 9-hulls baner, Land Fleesensee og Synchron-banen. For de mer avanserte golfspillerne finnes det tre 18-hulls baner, Axel-Long Generali , Schloss Torgelow og Schloss-Platz. Dra på golfferie med hele familien og dra avgårde med Risskov Bilferie.

  Golfclub Fleesensee
  Golf omgitt av vakker natur.
 • Müritzeum (24.9 km)

  Ta en tur til museet "Müritzeum" i byen Waren. Her vil dere kunne lære mye om områdets mangfoldige plante- og dyreliv, samt livet under overflaten i sjøen Müritz. På en kreativ og underholdende måte vil 'De 1.000 Sjøers Hus“ og museumshagen gi dere et spennende innblikk i områdets naturhistorie.

  Müritzeum
  Müritzeums flotte bygning ved den idylliske Müritz sjøen.
 • Kleinseenplatte Neustrelitz (46.1 km)

  Kleinseenplatte Neustrelitz er et nydelig naturlandskap i nordlige Brandenburg. Deler av området hører under Müritz Nasjonalpark. Dette sjøområdet ble formet under istiden for ca. 12.000 år siden og kan by på vandre- og sykkelturer i den frie naturen. Det er også verd å besøke byen Neustrelitz, ikke minst på grunn av kirken og det interessante kulturområdet.

  Kleinseenplatte Neustrelitz
  Kleinseenplatte Neustrelitz
 • Rheinsberg Slott (56.2 km)

  Besøk det flotte slottet i Rheinsberg i Brandenburg. Opprinnelig var det en middelalderborg med vollgraver. Senere ble det bygget om til et renessanseslott, men det ble totalt ødelagt under Trettiårskrigen, før det ble solgt i 1618. I 1736, etter en rekke skiftende eiere, flyttet kronprins Frederik, senere kong Frederik II (den Store) – inn i slottet og tilbragte sies det, sitt livs lykkeligste tid på slottet.

  Rheinsberg Slott
  Rheinsberg Slott er en fryd for øyet.
 • Kulturquartier Mecklenburg-Strelitz (57.2 km)

  Kulturquartier Mecklenburg-Strelitz ligger i hjertet av byen Neustrelitz og er sentrum for byens omfattende bibliotek, museumsutstillinger og det interessante Karbe-Wagner-Arkivet som huser private samlinger av de to lokalhistorikerne Walter Karbe og Annalise Wagner. Heriblant finner man både hånd- og maskinskrevne skrifter, tidsskrifter og aviser, og man kan gjennom disse, få et innblikk i tiden før og etter ’Die Wende’; murens fall og gjenforeningen.

  Kulturquartier Mecklenburg-Strelitz
  Gå på oppdagelse i lokalhistorien.
 • Müritz Nationalpark (73.5 km)

  Nasjonalparken Müritz i den tyske delstaten Mecklenburg-Vorpommern er et paradis for vandre- og sykkelturer, naturelskere og fugleinteresserte. Dette naturområdet har et areal på hele 318 km² og er preget av skog, enger og sjøer så langt øyet rekker. De utallige vandre- og sykkelstiene i parken sørger for at dere alltid kan finne nye ruter, og gjør det mulig å komme meget nært innpå sjeldne fuglearter. Rundt omkring i området er det satt opp utkikkspunkter, hvor dere kan få et overblikk og speide etter fugler.

  Müritz Nationalpark
  Mecklenburg.
Vis flere

Kart

Gutshof Woldzegarten
Walower Str. 30 17209 Woldzegarten

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~6.99 år i ekstraseng 100% rabat
Barn 7~13.99 år i ekstraseng 80% rabat
Barn 14~99.99 år i ekstraseng 45% rabat