Hadsund Færgekro

Norsk | NOK

Hadsund Færgekro

Dra på miniferie til Hadsund og bo i vakre omgivelser ved Mariager Fjord.

» Finn avstand fra hvor du bor

Vakker beliggenhet ved Mariager Fjord

Miniferie i Hadsund

3 dager
Fra 1.299,- / spar opp til 661,-
SPAR
4 dager
Fra 1.879,- / spar opp til 1.031,-
SPAR
5 dager
Fra 2.469,- / spar opp til 1.392,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Hadsund Færgekro ligger vakkert til nede ved Mariager Fjord i den lille fjordbyen Hadsund i Nordjylland. Her serverer kjøkkenet deilig ekte dansk kromat, blant annet fersk fisk direkte fra fjorden, et overdådig kakebord med nystekt hjemmebakst. Hotellets plassering like ved skog og strand, større byer som Randers og Aalborg, flotte turområder som Rold Skov og Rebild Bakker samt en rekke golfbaner, gjør dette til et ypperlig utgangspunkt for en deilig ferie i Nordjylland.  

Hotellet tilbyr  

Hadsund Færgekro har en spesielt flott beliggenhet, rett ved Mariager Fjord i Hadsund, rundt 30 kilometer nord for Randers. Denne kroa har røtter helt tilbake til 1823 i en tid før broa over Mariager Fjord var oppført. På denne tiden var det en ferge som forbandt Hadsunds nordlige og sydlige side, og kroa tok imot mange fergepassasjerer til overnatting, derav navnet Hadsund Færgekro. På begynnelsen av det forrige århundre fikk fjorden sin bro og fergene forsvant, men gjestene fortsatte å vende tilbake til det hyggelige overnattingsstedet ved fjordbredden. Gjennom årene har Hadsund Færgekro blitt bygget om flere ganger og er i dag en moderne kro med utvidet hotelldrift.  

Fra kroa har dere nydelig utsikt over Mariager Fjord og kan nyte den sammen med et deilig dansk måltid. Fergekroens kjøkken serverer autentisk dansk kromat laget av sesongens råvarer. Det er også mange besøkende som kommer for å forsyne seg av det herlige kakebordet med hjemmebakte kaker og andre fortreffeligheter.  

Fra hotellet er det bare noen minutter med bil inn til sentrum av Hadsund. Her ligger det et stort handlesenter og byen ligger ellers i naturskjønne omgivelser med kort avstand til Randers og Aalborg og turstedene Rold Skov og Rebild Bakker. Hvis dere legger turen til Hadsund Færgekro har dere et suverent utgangspunkt for en aktiv ferie, gjerne en hyggelig miniferie med familien eller en romantisk kroferie for to.  

Det er gratis å parkere ved hotellet.  

Rommene  

Hadsund Færgekro har 10 moderne og komfortable rom, som alle er utstyret med eget bad og toalett, en liten minibar samt TV med både danske og utenlandske kanaler. Noen av rommene har en skjønn utsiktsterrasse, hvor dere kan nyte utsikten over  Mariager Fjorden. Andre rom befinner seg i en høy kjelleretasje, hvor et stort vindu finnes i jordhøyde. En av rommene i kjelleretasjen har eget bad og toalett på den motsatte siden av gangen.

Romtyper *

Dobbeltrom

Alle rommene er utstyret med eget bad og toalett, en liten minibar samt TV med både danske og utenlandske kanaler. Noen av rommene har en skjønn utsiktsterrasse, hvor dere kan nyte utsikten over Mariager Fjorden. Andre rom befinner seg i en høy kjelleretasje, hvor et stort vindu finnes i jordhøyde. En av rommene i kjelleretasjen har eget bad og toalett på den motsatte siden av gangen.
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

110 km fra
Hirtshals, Danmark
380 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Mariager Fjord (13.9km)

Dra på bilferie i Danmark og finn et billig hotell nær Mariager Fjord hos Risskov Bilferie. Mariager Fjord er kjent får å være Danmarks flotteste fjord og området rundt fjorden er fylt med gode opplevelser. Opplev de små hyggelige fjordbyene med hver sin barnevennlige strand. Et opplagt utfluktsmål for en sommerferie og familieferie i Danmark. Finn en miniferie eller et billig helgeopphold hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på opplevelse ved Mariager.

Rebild bakker (25.4km)

Rebild Nasjonalpark er et stort naturområde med bakker fulle av lyng. Her er det gode muligheter for en flott dag ute i naturen. Her er det noe for enhver, uansett om man vil sykle mountain bike eller legge ut på lange gåturer.

Rold Skog (24.4km)

Rold Skov er Danmarks største skog. Selvsagt kan man begi seg ut på mange fine vandreturer. Gå f.eks. rundt Store Økssø. Rold Skov er et sant mekka for mountain bike ryttere. Her finnes det ruter med ulike vanskelighetsgrader og lengde. Ridning i den store skogen er også populært. Det finnes også en flott lekeplass, Røverknolden, som innbyr til både lek og hygge.

I gamledager kunne det være farlig å besøke stedet. Kjente røvere slik som Bette Fanden, Long Ajes, Lorentz Nielsen og Petronillen holdt nemlig et skarpt øye med kroen. Når gjestene var på vei hjem gjennom Rold Skov, slo de til. Gudskjelov hører det med til fortiden og i dag er det kun legenden som lever samt noen flotte statuer til minne om de fire røverne.

Thingbæk Kalkminer (27.6km)

De berømte Thingbæk Kalkminene åpnet for besøkende i 1935 og er et av Danmarks mest spesielle museer under jorden. Det er nemlig her, at Anders Bundgaard stiller ut sine gipsfigurer. Ta med varme klær på turen inn i de mørke og kjølige minegangene. På Thingbæk Møllegaard har de hentet ut kalk i mange generasjoner, men det var først i 1926, at stedet reelt ble anerkjent som en mine, og hvor det var drift frem til 1960. Her måtte produksjonen av kalk derimot stoppe på grunn av markedskreftene.

Vikingsenteret Fyrkat (27.4km)

Dra på en bilferie i Danmark og opplev landets spennende historie med Risskov Bilferie. Finn barnevennlige hoteller til en sommerferie, vinterferie eller høstferie og dra avgårde på opplevelse til Fyrkat, som ble bygget rundt år 980 under den danske vikingkongen Harald Blåtand. Borgen eksisterer ikke lenger, men ringvolden, som markerer byens størrelse, kan fremdeles oppleves. Bak volden var det bygget 16 langhus, som i dag er markert med hvite stener og like utenfor volden er det bygget en tro kopi av et langhus, som måler nesten 29 meter i lengde og er bygget utelukkende i eik.

Det arkeologiske funnet, som er gravd opp omkring borgen og ved gravene kan oppleves på Hobro Museum. Besøk også Vikinggården, som med sine ni hus samt smie utgjør en stormannsgård, slik de så ut, da Harald Blåtand var konge. Vikingsenteret Fyrkat gjemmer på mange opplevelser og egner seg glimrende til en familietur, også med de minste. Planlegg den perfekte kjør-selv ferien med familien og lær mer om spennende danmarkshistorie på turen.

Randers Regnskog (31.7km)

Besøk en helt annen verden. Slik føles det nemlig når turen går til Randers Regnskog. Den varme og fuktige luften blandes med lyden fra skummende fossefall og de mange dyrelydene som gir gjenklang i den tropiske regnskogen i Randers. I de grønne omgivelsene venter det massevis av spennende opplevelser. Se små og veldig flittige bladskjærermaur, mens de sager bladene i småstumper eller hils på de flotte jaguarene, som er med på å gjøre tropeeventyret til en helt spesiell opplevelse. Besøk de store kontinentene Afrika, Sør-Amerika og Asia eller besøk slangetempelet. Her er det mange spennende opplevelser som venter.

Memphis Mansion (35.3km)

Memphis Mansion en opplagt destinasjon på en billig bilferie i Danmark. Benytt også muligheten til å spise lunsj på Graceland, som utenpå er en kopi av Elvis Presleys hus i Memphis, Tennessee. Inne i huset er verdens eneste museum utenfor USA om Elvis, hans musikk og hans liv.

Aars (41.9km)

Finn en billig ferie til Aalborg hos Risskov Bilferie og besøk Aars, som har en historie som er like gammel som den er spennende. For ca. 2000 år siden bodde det kimbrere her, noe man kan lære mer om på Museumscenter Aars, som rommer mer enn 12.000 år gamle gjenstander og kulturhistorie. Byens torg er koselig. Det prydes av nydelige kunstverker skapt av internasjonale anerkjente kunstnere som Per Kirkeby, Kirsten Ortwed og Poul Gernes. Byens kirke fra 1200-tallet er også verdt et besøk. Dra på sommerferie i området rundt Aalborg og oppdag de mange spennende severdighetene som gjemmer seg. Det finnes også barnevennlige hoteller i området. Finn dem hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien til Aars og Aalborg.

Aalborg (44.3km)

Aalborg er en vakker by. Om du liker shopping, da er dette et must når dere besøker byen. I den populære shoppinggaten Bispensgate, finner dere Jomfru Ane Gate som er en liten koselig sidegate. Aalborg byr på et hav av muligheter, bla. Aalborg Zoo, Utzon senteret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum.

I VisitAalborgs Infosenter kan dere få utlevert en liten flyer av”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåturer, som dere kan utforske.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Andre hoteller i nærheten

Comwell Rebild Bakker

Aktiv ferie i Rebild Bakker

Nordjylland

Moderne sportshotell

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

676,-
Fra kun
1.429,-

Vis kort

4-stjerners velvære opphold!

Les mer

St. Binderup Kro

Ferie ved Rold Skov

Nordjylland

Hyggelig kroferie

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 x velkomstdrink

402,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Opphold deg på et historisk hotell

Les mer

Suldrup Kro

Flotte naturopplevelser venter

Nordjylland

Kroferie i Suldrup

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • 2 x Gratis kaffe på gangen (selvbetjening)

584,-
Kun
1.039,-

Vis kort

Hyggelig krostemning

Les mer

Rold StorKro

God mat og grønne omgivelser

Nordjylland

Kroferie Rold Skov

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x krondyrragout (dag 1)
 • 1 x 3-retters meny
 • Gratis internett og parkering

356,-
Kun
1.579,-

Vis kort

Ekte kroferie med velvære og god mat

Les mer

Postgaarden Mariager

Inkl. halvpensjon

Nordjylland

Ferie ved Mariager Fjorden

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x kaffe m. søtt
 • Gratis parkering

623,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Unik historisk atmosfære

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.