Bilferie til Hafenhotel Meereszeiten med Risskov Bilferie

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hafenhotel Meereszeiten

Hotellet ligger ved havet med wellness og sauna, perfekt for en miniferie

Ligger på første rad ves sjøen og havnen
Meget romslige og komfortable værelser
Den professjonelle bartenderen lager gode cocktails
 • 700 km fra Svinesundbroen
 • 525 km fra Hirtshals
 • 70 km fra Kiel, Tyskland
 • Resepsjonen er åpen 24/7
 • Wellness
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Spa behandlinger mot gebyr

Om hotellet

Hafenhotel Meereszeiten ligger i byen Heiligenhafen i Schlesvig-Holstein nord i Tyskland. Det 4-stjernes hotellet har en skjønn beliggenhet mellom en liten lystbådehavn og Østersjøen og kan skilte med alle fasiliteter som skal til for at dere får et hygglig og avslappende opphold.

Hotellet

Det 4-stjernes hotellet har en meget bra beliggenhet ved lystbåt- og fiskehavnen. Det har også en god restaurant med terrasse samt spa, wellness og et moderne treningslokale.

Om morgenen serveres der en god frokostbuffe i hotellets restaurant og her kan dere legge grunnlaget før dere utforsker alle mulighetene i området. Restauranten er åpen også om kvelden, unntatt på onsdager.

I hotellets øverste etasje er det spa og wellness, og dere kan bestille massasje og skjemme dere bort når dere er på ferie. Etter en lang dag med oppdagelser i området, kan det være hyggelig å slappe av i bio-badstuen og la roen falle over dere. Dere kan også nyte livet i avslapningsrommet og skulle dere ha lyst til å trene, så har hotellet et eget treningslokale med moderne treningsutstyr.

Fra hotellet er det ikke langt til sentrum av Heiligenhafen med gågater og et historisk sentrum samt et variert utvalg av barer, bistroer, restauranter og butikker. Fra hotellet er det kun en kort gåtur til lagunen og de flotte strendene.

Heiligenhafen er omgitt av et nydelig landskap med mange interessante severdigheter. Byen er omgitt av sandstrender, tøffe klipper og naturreservatet Graswarder. Øyen Fehmarn ligger like overfor byen og det er heller ikke langt til Kiel eller Lübeck.

Resepsjonen er døgnåpen og det er gratis internett samt gratis parkering.

Rommene

Hotellets rom er romslige og moderne innredet og har alle eget bad med dusj og hårtørrer. Det er dessuten et skrivebord samt en safe.

Merk at

Restauranten er stengt på onsdager og de serverer derfor en dagens rett i Fischhalle-restauranten, som ligger ca. 5 min. til fots fra hotellet. De serverer også kjøtt i restaurant Fischhalle. Man kan velge mellom lunsj eller middag på dene dagen.

Åpningstider: 11:00 til 18:30
Sengestørrelse: 180 x 210 cm
Spa-behandlinger: Fra 39,00 EUR
Gratis parkering på hotellets område

Man skal betale en turistskatt på 1,8 euro.

Vis flere

Verdt å se

 • Flügger Fyrtårn (0.0 km)

  Spredt utover Femern tårner fem fyrtårn over den vakre, ville naturen nedenfor. Ut av disse fem er Flügger-fyrtårnet (Leuchtturm Flügge auf Fehmarn) det eneste som er åpent for besøkende. Tårnet ligger omkranset av naturreservatet Krummsteert på øyens sørvestlige spiss og strekker seg 37 meter opp over landskapet. Utsikten herfra er intet mindre enn formidabel og vel verdt de 162 trinnene.

  Flügger Fyrtårn
  Flügger Fyrtårn har en fantastisk beliggenhet ved Krumsteert naturreservat på Femern
 • Heiligenhafen (2.0 km)

  Et annet beskyttet naturområde finner dere et par kilometer inne på det tyske fastlandet, i Heiligenhafen, ca. 22 km. fra hotellet. Her ligger nemlig Graswarder, som en del av odden som utgjør byens nordlige ende. Her er det også gode muligheter for å se fugler og vandre i den kystnære naturen. I den vestlige enden av Heiligenhafens odde på Steinwarder promenaden kan dere nyte synet av de vakre klippene og drikke en kald forfriskning på en kafé.

  Heiligenhafen
  Ferie i kystnære naturomgivelser mot Østersjøen i byen Heiligenhafen i delstaten Schleswig-Holstein
 • Abenteuer Dschungelland (Eventyrsland) (17.6 km)

  I et område på mer enn 6.000 m² kan oppdagere i alle aldre oppleve et uforglemmelig jungeleventyr. Her finnes det slanger, firfisler, skilpadder og mange andre eksotiske dyr. Den nyeste attraksjonen er Europas største ballbinge! Dykk ned i "havet" med 300.000 fargede baller. Eventyrlandet byr på utallige attraksjoner som labyrinter, gullgraving i El Dorado, en interaktiv piratkino og en klatrevegg.

  Abenteuer Dschungelland (Eventyrsland)
  Jungleeventyr for hele familien.
 • Subtropische Badeparadies (Eventyrbad) (17.8 km)

  Velkommen til Subtropische Badeparadies, som har en 214 meter helning og er Tysklands største springvann-park! Dette badelandet har alt fra barnebasseng til flere sklier og et velvære-område for dem som foretrekker å slappe av. Badelandet ligger på Weissenhäuser Strand, ved siden av Abenteuer Dschungelland.

  Subtropische Badeparadies (Eventyrbad)
  Badeparadis for hele familien
 • Meereszentrum Fehmarn (21.2 km)

  Det venter spennende opplevelser i det 3.000 m² store akvariumet som ligger på Femern. Her finner dere mer enn 4 millioner liter sjøvann med tropiske fisker, haier, rokker og mye annet. Gå en tur gjennom undervannstunnellen med både rokker og haier svømmende rett over hodet på dere! 

  Meereszentrum Fehmarn
  Meereszentrum Fehmarn er ideelt på en regnværsdag på deres ferie nær Femern
Vis flere

Kart

Hafenhotel Meereszeiten
Am Yachthafen 2-4 23774 Heiligenhafen