Dra på miniferie på Haukeli Hotel med Risskov Bilferie

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Haukeli Hotell

Dra på en aktiv ferie i naturskjønne omgivelser i Sør-Norge.

Nær Hardangervidda Nasjonalpark
Hyggeligt hotell med god mat
Nær turstier og skisenter
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Heis

Om hotellet

Haukeli Hotell byr på en ekte norsk ferieopplevelse i vakre omgivelser i fjellene mellom Telemark og Hordaland i den sørlige delen av Hardangervidda Nasjonalpark, som er lett tilgjengelig med en beliggenhet nær hovedveien E 134. Om sommeren byr området på vakre naturopplevelser til gå- og sykkelturer, og om vinteren er det kun 18 km fra Haukelifjell Skisenter, som er et kjent skiparadis for entusiaster i alle størrelser. Finn den perfekte ferien hos Risskov Bilferie og dra på ferie i Norge med hele familien.

Hotellet tilbyr

Start dagen med frokostbuffet på hotellet, som serveres i tidsrommet 08:00-10:00. Restauranten er også åpen om kvelden, da det serveres middag enten kl. 19:00 eller kl. 20:30. Tidspunktet må avtales nærmere med hotellet. Det hersker en varm og innbydende atmosfære på hele hotellet, hvor dere kan slappe av etter en aktiv dag i det fri.

Rommene

Hotellet tilbyr 23 romslige rom på ca. 21 kvm, som alle er utstyrt med senger av merket Svane, TV og eget bad. Det er mulig å medbringe hund på forespørsel.

Merk at

Matpakke inklusiv thermokanne med kaffe kan kjøpes på hotellet til 69 NOK per person per dag.

Vis flere

Verdt å se

 • Hardangervidda nasjonalpark, Eidfjord (0.0 km)

  Hardangervidda nasjonalpark er den største nasjonalparken vi har i Norge med sine 3422 km2 fordelt på fylkene Hordaland, Buskerud og Telemark. Dette er et verdifullt høyfjellsområdet med mange flotte vidder; et fantastisk turområde for både erfarne og mindre erfarne fjellfolk. Her lever Europas største villreinstamme, mange arktiske planter og dyr, deriblant fjellrev og snøugle. Hardangervidda har også mange ørretvann og vassdrag med et rikt fiske. Hvis dere har lyst til å prøve dere på jakt, fiske eller begge deler; sjekk så med hotellet der dere bor og hør om de kan skaffe til veie fiskekort eller jaktkort.

  Hardangervidda nasjonalpark, Eidfjord
  Opplev Hardangervidda nasjonalpark med utgangspunkt i vakre Eidfjord
 • Røldal Stavkirke (55.5 km)

  Røldal Stavkirke stammer helt tilbake til 1200-tallet og er dermed en av Norges eldste stavkirker. Kirken er kjent for sitt flotte interiør og for krusifikset, som det sies har helbredende krefter på Skt. Hans aften. I Middelalderen var Røldal Stavkirke den nest mest besøkte pilgrimskirken i Norge etter Nidarosdomen.

  Røldal Stavkirke
  Røldal Stavkirke stammer helt tilbake til 1200-tallet og er blant Norges eldste kirker
 • Hovden Badeland og Spa (27.3 km)

  Hovden Badeland og Spa ligger i naturskjønne omgivelser hele 850 meter over havet. Vanntemperaturen holder 30 grader både ute og inne. Utendørsbassenget, med boblesoner, gir en unik opplevelse å svømme ut i all slags vær. Terassen er perfekt for snøbading vinterstid og solsengene står klar om sommeren. Badelandet har en 70 meter lang vannsklie, en 65 meter lang hindringselv med ringer til å sitte i mens dere forserer «stryk» og «fossefall», boblesoner, fossefall og vannkanoner. Hovden Fjellspa er til fri benyttelse for alle voksne gjester (18 år). Barn har adgang før kl 13.00 mandag-lørdag og hele søndag i følge med voksne. Spaavdelingen kan tilby finsk sauna, steambadstue, boblebad med en fantastisk panormautsikt, fotbad, grottedusjer, liggestoler med nydelig utsike over fjellheimen og egen utgang til utendørsbassenget og til terasser med liggestoler sommerstid. På vinteren ligger snøen klar for dem som vil ha litt snøbading innimellom badstueøktene.

  Hovden Badeland og Spa
  Hovden Badeland og Spa tilbyr hverdagsluksus samt god gammeldags snøbading mellom turene i badstua
 • Hundespann i Tjønndalen (14.7 km)

  Opplev naturen på en ny og spennende måte. Lær dere å kjøre med eget hundespann. Haukeli Husky tilbyr hundespann fra Tjønndalen i Arabygdi hver dag i vintersesongen. Det tilbys turer på ca. 1 time samt halv- og heldagsturer. Turer for større grupper kan også organiseres. Turene må ha minst to deltakeree.

  Hundespann i Tjønndalen
  Lær dere å kjøre med eget hundespann i området rundt Tjønndalen i Arabygdi
 • Hovden Alpinsenter (27.4 km)

  Hovden Alpinsenter er et utmerket valg når dere vil ha med hele familien i skibakken, også de minste. Her venter bakker i slakt terreng i tillegg til flere store bakker for seriøse slalomkjørere. Hovden Alpinsenter tilbyr bakker i alle varianter og har terrengpark samt muligheter for skiutleie, et skisenter, kafé, after ski og bistro. Utvidelsen av vestsiden av skisenteret har gjort Hovden enda mer attraktivt for gjengangere og nye besøkende. Totalt kan Hovden Alpinsenter skilte med 34,2 km bakker, én toseterheis og to firesetersheiser med en høyde på 420 meter og fem skipass. Alpinsenterets har en heiskapasitet på ca 9000 personer i timen.

  Hovden Alpinsenter
  Hovden Alpinsenter er et utmerket valg når dere vil ha med hele familien i skibakken, også de minste.
 • Hovden (27.4 km)

  Serveringstilbudet på Hovden er stort og mangfoldig, men åpningstidene kan variere avhengig av sesong. Mange av serveringsstedene har bare åpent deler av sesongen. Folk som kommer fra Hovden sier at de bor i Fjellbyen fordi de har klart å skape et levende sentrum i vintersesongen. Hovden sentrum er i dag en liten, kompakt og hyggelig landsby, med et rikt utvalg av butikker, kafeer og servicebedrifter. Hovdebru parkering er et underjordisk parkeringshus midt i sentrum. Her er det gratis parkering i de to første timene. Hvis dere har pakket golfkøllene er det verdt å vite at Hovden har Ørnefjell Golfbane. Det ligger 720 meter over havet i et vakkert terreng mellom vann, bekker og fjell. Banen har 9 hull. Hovdens skøytebane åpen for alle. Det er bare å ta med deres egne skøyter eller dere kan leie et par hockey-skøyter på Hovden Badeland. Banen er laget av naturis, og kvaliteten kan dermed variere avhengig av temperaturen.

  Hovden
  Hovden er sørlendingenes skieldorado. (Foto: Bjoertvedt)
 • Hovdenuten (28.9 km)

  For fjellvandring er Hovden spesielt godt egnet hvis dere drømmer om en langhelg i friluft og fjellsko. Sommeren på fjellet byr på mange gode opplevelser: fjellvandring og toppturer, gode fiskemuligheter, høyfjellsgolf, elgsafari, sykkelruter og badeplasser. På høsten er Hovdenuten et yndet utfartsmål. Den klare fjellufta og de flotte fargene innbyr til flotte turopplevelser, blant annet med høsting av bær og sopp. Om kvelden kan dere fortsette i fjellfolkets ånd og oppsøke kulinariske opplevelser med vilt som tema, for eksempel den såkalte Viltbuffeen på Hovdestøylen Hotell & Lodge.

  Hovdenuten
  Fjellet og landskapet rundt er dekket med snø om vinteren. På vårparten smelter snøen og fjellet er klart for å ta imot fjellvandrere. (Foto: Bjoertvedt)
Vis flere

Kart

Haukeli Hotell
Hauganvegen 1 3895 Edland

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~11.99 år i ekstraseng 50% rabat