Dra på miniferie på Haukeli Hotel med Risskov Bilferie

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Haukeli Hotell

Dra på en aktiv ferie i naturskjønne omgivelser i Sør-Norge.

Nær Hardangervidda Nasjonalpark
Hyggeligt hotell med god mat
Nær turstier og skisenter
  • Restaurant
  • Hund
  • Gratis parkering
  • Gratis internett
  • Heis

Om hotellet

Haukeli Hotell byr på en ekte norsk ferieopplevelse i vakre omgivelser i fjellene mellom Telemark og Hordaland i den sørlige delen av Hardangervidda Nasjonalpark, som er lett tilgjengelig med en beliggenhet nær hovedveien E 134. Om sommeren byr området på vakre naturopplevelser til gå- og sykkelturer, og om vinteren er det kun 18 km fra Haukelifjell Skisenter, som er et kjent skiparadis for entusiaster i alle størrelser. Finn den perfekte ferien hos Risskov Bilferie og dra på ferie i Norge med hele familien.

Hotellet tilbyr

Start dagen med frokostbuffet på hotellet, som serveres i tidsrommet 08:00-10:00. Restauranten er også åpen om kvelden, da det serveres middag enten kl. 19:00 eller kl. 20:30. Tidspunktet må avtales nærmere med hotellet. Det hersker en varm og innbydende atmosfære på hele hotellet, hvor dere kan slappe av etter en aktiv dag i det fri.

Rommene

Hotellet tilbyr 23 romslige rom på ca. 21 kvm, som alle er utstyrt med senger av merket Svane, TV og eget bad. Det er mulig å medbringe hund på forespørsel.

Merk at

Matpakke inklusiv thermokanne med kaffe kan kjøpes på hotellet til 69 NOK per person per dag.

Vis flere

Verdt å se

Vis flere

Kart

Haukeli Hotell
Hauganvegen 1 3895 Edland

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~11.99 år i ekstraseng 50% rabat