Langweekend på gjestehus med Risskov Bilferie

Betaling

Betaling

Gavekort

Haukelifjell Gjestehus

Aktiv skiferie i det mest snøsikre Sør-Norge

Bare 5 km fra Haukelifjell Skisenter
Like ved Hardangervidda Nasjonalpark
Koselig gjestehus med god mat og drikke
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Les mer her

Ekspedisjonsgebyr på 79,- pr. bestilling ved nettbestilling
Ekspedisjonsgebyr på 99,- pr. bestilling ved telefonbestilling
Bestillingskommentar

Verdt å se

 • Hardangervidda nasjonalpark, Eidfjord (0.0 km)

  Hardangervidda nasjonalpark er den største nasjonalparken vi har i Norge med sine 3422 km2 fordelt på fylkene Hordaland, Buskerud og Telemark. Dette er et verdifullt høyfjellsområdet med mange flotte vidder; et fantastisk turområde for både erfarne og mindre erfarne fjellfolk. Her lever Europas største villreinstamme, mange arktiske planter og dyr, deriblant fjellrev og snøugle. Hardangervidda har også mange ørretvann og vassdrag med et rikt fiske. Hvis dere har lyst til å prøve dere på jakt, fiske eller begge deler; sjekk så med hotellet der dere bor og hør om de kan skaffe til veie fiskekort eller jaktkort.

  Hardangervidda nasjonalpark, Eidfjord
 • Hundespann i Tjønndalen (26.1 km)

  Opplev naturen på en ny og spennende måte. Lær deg å kjøre ditt eget hundespann! Haukeli Husky tilbyr hundespann fra Tjønndalen i Arabygdi hver dag i vintersesongen. Det tilbys turer på ca. 1 time samt halv- og heldagsturer. Turer for større grupper kan også organiseres. Turene må ha minst to deltakeree.

  Hundespann i Tjønndalen
 • Hovden Badeland og Spa (38.7 km)

  Badelandet ligger i naturskjønne omgivelser 850 meter over havet. Vanntemperaturen er 30 C° både ute og inne. Utendørsbassenget, med boblesoner, gir en unik opplevelse å svømme ut i all slags vær. Terassen er perfekt for snøbading vinterstid og solsengene står klar om sommeren. Badelandet har en 70 meter lang vannsklie, en 65 meter lang hindringselv med ringer til å sitte i mens du forserer «stryk» og «fossefall», boblesoner, fossefall og vannkanoner. Hovden Fjellspa er til fri benyttelse for alle voksne gjester (18 år). Barn har adgang før kl 13.00 mandag-lørdag og hele søndag i følge med voksne. Spaavdelingen kan tilby finsk sauna, steambadstue, boblebad med en fantastisk panormautsikt, fotbad, grottedusjer, liggestoler med nydelig utsike over fjellheimen og egen utgang til utendørsbassenget og til terasser med liggestoler sommerstid. På vinteren ligger snøen klar for dem som vil ha litt snøbading innimellom badstueøktene.

  Hovden Badeland og Spa
 • Hovden alpincenter (38.8 km)

  Hovden Alpinsenter är översiktligt och välorganiserat för hela familjen, från de allra minsta till den extremåkaren. Det finns backar i alla sorter, terrängpark och olika trickbackar. Här finns också skiduthyrning, skidbutik, kafé, after ski och bistro. Expansionen av Breive-området på västra sidan av skidcentret har gjort Hovden ännu mer attraktivt för återkommande och nya gäster. Totalt har Hovden alpincenter 34,2 km backar, två 4-sits lifter med en höjdhöjd på 420 meter, fem skidpass och en 2-sits lift.Liftkapaciteten är cirka 9000 personer i timmen.

  Hovden alpincenter
 • Hovdenuten (40.3 km)

  For fjellvandring er Hovden spesielt godt egnet hvis dere drømmer om en langhelg i friluft og fjellsko. Sommeren på fjellet byr på mange gode opplevelser: fjellvandring og toppturer, gode fiskemuligheter, høyfjellsgolf, elgsafari, sykkelruter og badeplasser. På høsten er Hovdenuten et yndet utfartsmål. Den klare fjellufta og de flotte fargene innbyr til flotte turopplevelser, blant annet med høsting av bær og sopp. Om kvelden kan dere fortsette i fjellfolkets ånd og oppsøke kulinariske opplevelser med vilt som tema, for eksempel den såkalte Viltbuffeen på Hovdestøylen Hotell & Lodge.

  Hovdenuten
  Fjellet og landskapet rundt er dekket med snø om vinteren. På vårparten smelter snøen og fjellet er klart for å ta imot fjellvandrere. (Foto: Bjoertvedt)
Vis flere

Kart

Haukelifjell Gjestehus
Botn Vest 2 3895 Edland

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5 år i foreldrenes seng 80% rabat
Barn 5~16 år i ekstraseng 50% rabat