Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Haus am Meer

Ferie med utsikt til havet på et deilig strandhotell ved Østersjøen

 • 725 km fra Svinesundbroen
 • 490 km fra Hirtshals
 • 43 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Innendørs svømmebasseng
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Et opphold på Haus am Meer er forbundet med ro og fred, avslapping og den uforglemmelige klangen av bølgenes brus fra Østersjøen. Tilbring dagene på de hvite sandstrendene eller ta en tur til de interessante hansabyene Lübeck og Kiel.

Hotellet tilbyr

Haus am Meer ligger bare et steinkast fra havet og den finkornede sandstranden i Hohwachter-bukten. Dere kan se frem til hotellets rikholdige frokostbuffé med lokale råvarer som serveres i den lyse strandkafé. Om ettermiddagen lokker strandkafeen med kaker og terter, som du kan nyte i en av de deilige strandstolene på solterrassen eller ved den koselige peisen i kafeen når det er kaldt i været. Hotellets spesialitet er flammkuchen, men de serverer også andre deilige retter, gjerne med et kaldt glass vin eller øl til. Hotellet har eget svømmebasseng. Dessuten kan dere benytte wellnessavdelingen på nabohotellet, Hotel Hohe Wacht, som ligger ca. 500 meter fra hotellet. Her finner dere en 700 m² stor wellnessavdeling med badstue, svømmebasseng, wellnessbehandlinger og massasje. Hotellet har gratis Wi-Fi og parkering.

Rommene

På Haus am Meer vil du sovne til bruset fra bølgene og våkne opp til vennlige måkeskrik. Hotellet har 25 komfortable og nyrenoverte rom med friske farger, moderne møbler og en flott utsikt. Vinduer som går ned til gulvet, og bruken av lyse materialer forsterker den følelsen av letthet som er gjennomgående i hele Haus am Meer. Alle rommene har tv, bad, WC, hårføner, sminkespeil, telefon og kjøleskap og i tillegg mulighet for å lage te og kaffe.

Merk at

Turistskatt på opptil EUR 2,40 per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Svømmebassenget og Spaavdelingen er på Hotel Hohe Wacht, som ligger ca. 500 meter fra hotellet.

Vis flere

Verdt å se

 • Kiek Ut (1.9 km)

  Når dere spaserer langs vannet nær den lille byen Hohwacht går dere forbi flere klipper. Spaser opp til toppen av Kiek Ut og se utover horisonten når dere tar dere en velfortjent hvil. Fra Kiek Ut dere kan nyte en herlig utsikt utover Østersjøen og landområdets mange grønne trær. Hvis været er fint kan dere se helt til Fehmern. 

  Kiek Ut
  Fra toppen av klippen Kiek Ut i Pellworm, Schleswig-Holstein har dere utsikt over Østersjøen
 • Plön (26.3 km)

  Når dere kommer til Plön, er det første dere får øye på det flotte slottet: grandiost og hvitt troner den nydelige bygningen over byen. Renessanseslottet ble bygget på 1600-tallet og var inntil 1761 stamsetet for hertugene av Plön. På 1800-tallet var slottet dessuten sommerresidens for Kronprins Frederik, senere Frederik d. 8.

  Plön
  Plön slott
 • Naturparken Holsteinische Schweiz (93.7 km)

  Naturparken Holsteinische Schweiz strekker seg over et areal på intet mindre enn 72.000 hektar og er dermed det største naturområdet i Schleswig-Holstein. Her finner dere over 200 små og store innsjøer omgitt av bakker, skog og marker, som avbrytes av idylliske småbyer og vakre herregårder. På grunn av de mange innsjøene, er området populært til vannsportsaktiviteter som kanoturer eller fiske. Det er selvfølgelig utallige muligheter for vakre gåturer i området. En annen herlig opplevelse er en seiltur på innsjøene, hvor dere kan komme tett på naturen og det lokale fuglelivet.

  Naturparken Holsteinische Schweiz
  Seilturer på innsjøene i naturparken Holsteinische Schweiz.
 • Golf- und Country-Club Hohwachter Bucht e.V. (2.7 km)

  Golfbanen ligger i vakre grønne omgivelser. Golfklubben arrangerer turneringer og har også en tilhørende restaurant. 

  Golf- und Country-Club Hohwachter Bucht e.V.
  Fasjonable Golf- und Country-Club Hohwachter Bucht e.V.
 • Bad Malente (23.8 km)

  Dra på bilferie i Tyskland og besøk Malente-regionen som ligger i det østlige Slesvig-Holsten og har litt over 10.000 innbyggere. Gå en tur i det vakre ”holstenske Schweiz”. Kanskje går dere forbi det 24 meter høye Holzbergturm, hvor dere kan få en fantastisk panoramautsikt over de to store innsjøene, Dieksee og Kellersee, på hver sin side av tårnet. Dere kan også komme ut på hele fem av områdets innsjøer og ta en herlig seiltur med den unike ”5-Seen-Fahrt”. Seilturen har sin begynnelse ved nettopp Dieksee, og tilbyr en fantastisk mulighet for å se en større del av regionen på kort tid – til og med fra en vakker og forfriskende vinkel. Rett ved Holzbergturm og Dieksee finner dere også Bad Malente Wildpark; et fredet og vakkert skogsområde, som strekker seg over 12 hektar og hvor dere blant annet kan se villsvin og hjort. Det er gratis adgang til parken. Selve byen Bad Malente er veldig sjarmerende og her finner dere både butikker og kaféer. Opplagt billig weekendopphold for hele familien, sjekk Risskov Bilferie og dra på en billig sommerferie sørpå.

  Bad Malente
  Det er mange vakre turstier i Bad Malente.
 • Lütjenburg (9.1 km)

  I den nordøstlige delen av den tyske delstaten Slevsvig-Holsten ligger den lille byen Lütjenburg med rundt 5.300 innbyggere. Det er en gammel by som ble bygget i det 12. århundre. Den lille byen har en vakker historisk markedsplass samt et veldig flott rådhus, som sammen med Skt. Michaels-kirken, er de to stedene som absolutt bør besøkes. Den største turistattraksjonen i Lütjenburg er nok Bismarck-tårnet, som ble bygget i 1898 og strekker seg et godt stykke over de gjennomsnittlige hustakene i den idylliske byen. Herfra er det en vakker utsikt over de østlige Holsteins-bakkene samt Østersjøen og faktisk er det mulig å se helt til Danmark fra toppen av tårnet. Lütjenburg er et levende museum, hvor det avholdes mange “middelalderlige” arrangementer og spennende aktiviteter. En enestående sjanse til å lære mer om det gamle slottet og ikke minst tiden og de mørke århundrene under middelalderen. Gå ikke glipp av denne enestående opplevelsen, hvor både barn og voksne er sikret noen fine timer sammen med enestående historiske opplevelser.

  Lütjenburg
  Legg inn en dag i middelalderbyen Lütjenburg, et levende museum i Slevsvig-Holsten
 • Schönberg (25.7 km)

  Schönberg er mest kjent for de to hyggelige strandkvarterene, Kalifornien og Brasilien. Utover den lekre Kalifornien-stranden, som byr på alt fra vannsport og bading til minigolf, finner dere også et spennende museum i Schönberg; ”Kindheitsmuseum”, som er et annerledes leketøy-museum. Gjennom blant annet dokumenter, leketøy, bamser og dukker får dere et innblikk i barndommen, slik den var for over 100 år siden. Dette er moro for både barn og voksne å se. Dra på en hyggelig utflukt til Kiel fyrtårn med båt. Turen starter fra den 250 meter lange moloen, ”Schönberger Seebrücke”. På den hyggelige turen, som tar ca. 2 timer, tilbys dere herlig middag fra grillen. Utflukten fra Schönberger Seebrücke til Kiel fyrtårn er mulig i sommermånedene (juli og september). Turene avholdes normalt tirsdag, onsdag og torsdag. Undersøk tidspunktet før dere drar hjemmefra.

  Schönberg
  Midt i dalføret mellom Stubaital and Wipptal ligger byen Schönberg, kjent for sine to fine strender
 • Abenteuer Dschungelland (Eventyrsland) (15.4 km)

  I et område på mer enn 6.000 m² kan oppdagere i alle aldre oppleve et uforglemmelig jungeleventyr. Her finnes det slanger, firfisler, skilpadder og mange andre eksotiske dyr. Den nyeste attraksjonen er Europas største ballbinge! Dykk ned i "havet" med 300.000 fargede baller. Eventyrlandet byr på utallige attraksjoner som labyrinter, gullgraving i El Dorado, en interaktiv piratkino og en klatrevegg.

  Abenteuer Dschungelland (Eventyrsland)
  Jungleeventyr for hele familien.
 • Subtropische Badeparadies (Eventyrbad) (15.8 km)

  Velkommen til Subtropische Badeparadies, som har en 214 meter helning og er Tysklands største springvann-park! Dette badelandet har alt fra barnebasseng til flere sklier og et velvære-område for dem som foretrekker å slappe av. Badelandet ligger på Weissenhäuser Strand, ved siden av Abenteuer Dschungelland.

  Subtropische Badeparadies (Eventyrbad)
  Badeparadis for hele familien
 • Kiel (44.3 km)

  Kiel er så mye. Byen er universitetsby, flåtebase og en viktig havneby. Tysklands største fergehavn ligger i Kiel og her forenes en maritim livsfølelse og byliv med kultur og historie. Byen er en av de mest populære handelsbyene ved Østersjøen og byens stolthet er Kielerfjorden. Årets høydepunkt er "Kieler-uken", med en verdenskjent regatta og en folkefest. Dere kan besøke den gamle bydelen, hvor dere finner Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Vest for markedet ligger Lille Kiel. Det kan lønne seg å besøke Sjøfartsmuseet, som er å finne i en gammel fiskehall, hvor dere kan se på historiske skip i Museumshavnen.

  Kiel
  Kiel
Vis flere

Kart

Haus am Meer
Dünenweg 1 24321 Hohwacht

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~3.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 4~12.99 år i ekstraseng 50% rabat