Miniferie med skjærgård på Hav & Logi

Norsk | NOK

Hav & Logi

Uforglemmelig miniferie med skjærgårdsnatur

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Fantastisk plassering nær havet
 • Moderne og romslige leiligheter
 • Skjærgårdsnatur og spennende utflukter
2.058,-
3~4 dager fra
2.969,-

Populære vestkysten

Leilighet for opptil 7 pers

3 dager
Kun 2.969,- / spar opp til 1.268,-
SPAR
4 dager
Kun 4.069,- / spar opp til 2.058,-
SPAR
* Pris pr. enhet i 7-persons leilighet

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Sluttrengjøring
 • Sengetøy
Risskov Pakken

Hav & Logi ønsker velkommen til en fantastisk miniferie i Sverige! Med en beliggenhet nær havet og skjærgården i naturskjønne omgivelser preget av klippelandskap, er det lagt opp til ro, kos og avslapning på den svenske vestkysten. Nyt ferielivet i en av de 15 arkitektdesignede og moderne familieleilighetene og utforsk områdets herlige natur med skjærgårdseventyr og uforglemmelige gå- og sykkelturer.

Hav & Logi tilbyr

Hav & Logi har en suveren beliggenhet på den Bohuslänske øyen Tjörn, ute i den vestsvenske skjærgården. Her bor dere ca. 70 km. nord for Göteborg, bare et steinkast unna havet og områdets vakre klippelandskap og i kort avstand til øyens hovedby, Skärhamn. Under oppholdet kan dere bl.a. nyte en tur i boblebad og badstue. Hotellområdet er en blanding av campingplass, vandrerhjem og arkitektdesignede familieleiligheter, hvor dere kommer til å bo i sistnevnte.

Den naturskjønne beliggenheten mellom klippene i skjærgården og den korte avstanden til havet og byen gir dere allslags varierte muligheter under oppholdet. Området tilbyr ideelle forhold for gå- og sykkelturer og det er mulighet for å leie sykler rett ved Hav & Logi. Utforsk skjærgården med herlige turer - enten til fots langs kysten eller med spennende båtturer hvor dere kommer lengre rundt - og besøk den idylliske havnebyen Skärhamn, hvor dere bl.a. kan oppleve ’Nordiska Akvarellmuseet’ som er et spennende kunstmuseum med mer enn 150.000 besøkende årlig. Hvis dere har barn med dere på ferie kan de kose seg på den store utendørs lekeplassen som finnes i nærområdet.

Det ligger flere restauranter og kaféer innen kort avstand, hvor dere finner et variert utvalg av både små og store måltider. Utover dette har dere ideelle muligheter til å tilberede mat selv i leilighetens velutstyrte kjøkken.

Det er gratis parkering rett ved Hav & Logi og under oppholdet har dere tilgang til gratis trådløst internett.

Leilighetene

Dere vil bo i en av Hav & Logis 15 arkitektdesignede og moderne familieleiligheter hvor det er plass til syv personer. Leilighetene ligger fint til på fjellet med utsikt over naturen og de vakre omgivelsene. Tre av leilighetene har havutsikt. Hver leilighet er utstyrt med syv senger i alt. De er fordelt slik at det er ett soverom med en dobbeltseng og ett rom med køyesenger mens de øvrige sengene er på en hems.

Leilighetene har et åpent grunnareal på ca. 45 m² med en stue og et velutstyrt kjøkken med komfyr, kjøkkenredskaper, bestikk, brødrister, gryter og panner, vannkoker, kaffemaskin, kjøleskap, fryser og mikrobølgeovn. Utover dette er samtlige leiligheter utstyrt med ett bad og egen balkon eller terrasse.

Merk at leilighetene er selvbetjente,

Kjæledyr er tillatt i to av leilighetene.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

150 km fra
Strømstad, Sverige
160 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Tjörn (11.6km)

Oppdag den vakre øya Tjörn. Dette er svenskenes syvende største øy og ligger syd for Orust i Bohuslän. Tjörn er en naturlig øy som skiller Orust fra fastlandet med flere vakre fjorder. Her kan dere oppleve flott natur med mange fine tur- og sykkelstier, i tillegg til flere kulturopplevelser. Ta turen innom Nordiska Akvarellmuseet og se for dere selv de flotte utstillinger med kunstnere fra hele verden. Dra innom Pilane gravplass, i det frodige jordbrukslandskapet med spor helt tilbake til steinalderen. På øya finnes det også flere vakre gamle sakrale bygg samt et interessant museum.

Stenungsund (23.5km)

Stenungsund ligger fem mil nord for Göteborg, i nærheten av øyene Orust og Tjörn. Med nærhet til havet byr Stenungsund på mange aktiviteter. Her kan dere nyte havsbad, utforske klipper, smake på lokalfanget fersk fisk og skalldyr, rusle rundt i butikker eller hygge dere med et bedre måltid på en av byens mange restauranter. Stenungsund gjestehavn er et populært utfartssted, her kan dere seile ut på havet eller bare slå dere ned på bryggerestauranten.

Legg dagen til Stenunge, en gammel middelalderby, i dag en kulturpark med to gårder fra 1700-tallet, blant annet. Dra på fisketurer og prøv dere på vrak- eller dypvannsfiske. Opplev sel- eller hummersafari. For golfentusiastene kan det være greit å vite at det finnes en golfbane med tilhørende restaurant her i Steinunge.

Orust (36.3km)

Orust, Sveriges tredje største øy, ligger midt i Bohuslän og her finner dere flere spennende steder å besøke, blant annet Gullholmen, Käringön, Mollösund og Malö. Øya byr på vakker skjærgårdsnatur og lokker mange sommergjester. Her kan dere bade ved klippene, utforske det gamle fiskersamfunnet, tråle kulturstier eller vandre i skogen. Ved torget nede på havna i Henån spaserer dere forbi kulturhuset Kajutan med turistinformasjon, bibliotek og et kunstgalleri. På Ellös, vest på Orust, ligger Orust Kajak, et eventfirma som leier ut kajakker og padlebrett. Det finnes også flere andre opplevelser til vanns her i Orust. Dere kan bli med på båttur i leia, for eksempel.

Kungälv (48.7km)

Kungälv er en liten by med en lang historie som gå tilbake til 900-tallet. Ifølge historikeren Snorre Sturlasson var dette stedet hvor trekongemøtet ble avholdt i 1101, men den gang het byen Kongahälla. På 1600-tallet brant byen ned etter å ha blidt flyttet nærmere festningen.

Bohus festning (49.6km)

Bohus festning var tidligere norsk, men tilhører i dag svenskene, og ligger nord for Göteborg. I den over 700 år gamle festningen kan dere oppleve nordisk historie om kongeligheter, blodige beleiringer, hekseprosesser og gamle fangehull. Dere kan ta en guidet tur på anlegget, forsøke dere på bueskyting eller møte opp på en historietime hvor den dramatiske fortiden gjenfortelles med spennende detaljer. Dette og mye mer er inkludert i inngangsbilletten.

Bohus festning ligger i Kungälv. Festningen er åpent fra påsketider og frem til midten av oktober, men dere kan selvfølgelig besøke plassen hele året. Det er flere barnevennlige hoteller, finn dem hos Risskov Bilferie og nyt en herlig familieferie i Sverige på en ekte kjør-selv ferie.

Strandpromenaden og Uddevallabroen (63.7km)

Gå ikke glipp av en slentretur langs den nydelige 9,3 km. lange promenaden som går fra Lindesnäs til Skalbankarna. Veien, som er helt bilfri, vant De Smukke Veiers Pris i 2009.

Lysekil (66.9km)

Besøk Lysekil på en kjør-selv ferie til Sverige. Byen ligger i Bohuslän og er hovedbyen i Lysekils kommune, Västra Götalands län i Sverige. Finn billige hotellopphold og dra på herlig tur til det naturskjønne Västra Götalands län. Byen ligger ved Gullmarsfjorden. Besøk den gamle badebyen Lysekil. Her finner dere en fin kombinasjon av natur, fred, shopping, natteliv og gode restauranter. Stranden er meget populær, men spa-byen trekker med sine tradisjoner besøkende både om sommeren og om vinteren. Lysekil tilbyr mange forskjellige aktiviteter og attraksjoner. Dere kan f.eks. gå en tur i den hyggelige gamle bydelen eller besøke Havets Hus hvor man kan finne 40 forskjellige akvarier. Finn billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og dra så avgårde på en herlig kjør-selv tur med massevis av opplevelser både for barn og voksne.

Trollhättefallet (86.7km)

Naturens krefter kommer sjeldent så tydelig til uttrykk som ved en foss. Opplev naturens krefter på ved den berømte fossen, Trollhättefallet. Den er over 30 meter høy, og dere har en fantastisk utsikt over fossen fra Oscarsbroen. Fossen frigis på bestemte dager og på bestemte tidspunkter, f.eks. under Fallens Dagar, som finner sted i juli måned. Når det frigis kommer det 300 000 liter vann i sekundet. Dette er en fantastisk opplevelse som dere ikke må gå glipp av.

Göteborg (66.9km)

Göteborg er Sveriges nest største by, og tilbyr supre shoppingmuligheter, koselige kafeer, flotte museer, restauranter i verdensklasse, en nydelig botanisk hage, morsomme familieattraksjoner, og ikke minst en skjærgård dere sjeldent har sett make til.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Quality Hotel 11

Miniferie nært sentrum

Gøteborg

4-stjerners opphold

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x kveldens rett
 • Gratis internett
 • Gratis tilgang til trening og avslapping

253,-
Fra kun
1.029,-

Vis kort

Utsikt over vannet i Göteborg

Les mer

Marstrands Havshotell

Velvære-hotell ved Sveriges vestkyst

Vestkysten

Velvære ved havet

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 x Adgang til Spa
 • Gratis internett

1.055,-
Fra kun
1.589,-

Vis kort

Kos deg med luksus spa ved vannkanten

Les mer

Hotell & restaurang Solliden

Inkl. halvpensjon

Vestkysten

Miniferie nær Göteborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kveldens rett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

529,-
Fra kun
1.029,-

Vis kort

Fred og kos ved sjøen

Les mer

Treetop Spa Hangout & Hotel

Inkl. halvpensjon

Vestre Götaland

Spahotell nær Gøteborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis internett og parkering
 • 2 x 2 timers adgang til wellness

530,-
Kun
939,-

Vis kort

Slapp av med boblebad og sauna

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.