Romantisk herregårdsferie på Hensbacka Herrgård

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hensbacka Herrgård

Dra på en romantisk herregårdsferie til Hensbacka Herrgård i Sverige

 • 90 km fra Svinesundbroen
 • 80 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Lekerom for barn
 • Lekeplass

Om hotellet

Opplev en fredelig ferie på en hyggelig herregård med personlig stil i nydelige Munkedal i Bohuslän. Her kan dere virkelig slappe av og nyte naturen rett utenfor døren. I restauranten på herregården vil dere kunne spise god mat laget av lokale råvarer i et hjemlig miljø. Under måltidet kan dere se utover hagen. Munkedal kan by på mange aktiviteter i naturen. Her kan dere vandre, sykle, spille golf, padle i kano, fiske, ta en dukkert i en innsjø og om vinteren kan dere stå på ski og skøyter.

Hotellet

Hensbacka Herrgård tilbyr en avslappende ferie på et sjarmerende landsted i personlig stil og med en behagelig atmosfære. Her ønskes dere velkommen av det vennlige personale. Herregården er omgitt av nydelig natur, som dere kan oppleve på vandre- og sykkelturer. Restauranten er hjertet av herregården, og maten er en viktig del av opplevelsen. De serverer meget god mat laget av lokale produkter og etter sesongen. Restauranten serverer middag året rundt.

De som ønsker det, kan ta med sin egen hest da herregården tilbyr bokser.

Rommene

Hensbacka Herrgård har i alt 20 værelser: tre suiter, 14 dobbeltværelser, et enkeltværelse og to familieværelser. Værelsene er stilfulle innredet med komfortable senger.

Verdt å se

 • Torreby Golf Klub (12.0 km)

  Benytt muligheten til å spille 18 hull på den flotte banen ved Torreby Golf Klub. Torreby Slott er Bohusläns eneste borg og å spille på denne banen er en opplevelse. Etter en runde kan dere spise et godt måltid ved det flotte slottet.

  Torreby Golf Klub
  Torreby Slot og Golf Klub
 • Bohuslän Museum (18.8 km)

  Litt nord for Göteborg ligger byen Uddevalla. Finn et billig hotellopphold her med Risskov Bilferie. Bohuslän Museum ligger på ’Bäveåns kaj’ i Uddevalla. Her kan dere oppleve et fullpakket program med alt fra foredrag og musikkvelder til temadager og spennende utstillinger. I museets førsteetasje er det midlertidige utstillinger. Det er også et galleri for moderne kunst og en båthall med tradisjonelle båter og lystbåter.  Finn også barnevennlige hoteller i området og begi dere ut på en herlig familieferie i Sverige med massevis av kultur og og skjønne opplevelser. Finn en billig kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie.

  Bohuslän Museum
  Ta en tur til Bohuslän Museum og opplev alt fra spennende utstillinger til foredrag og musikk.
 • Strandpromenaden og Uddevallabroen (21.7 km)

  Gå ikke glipp av en slentretur langs den nydelige 9,3 km. lange promenaden som går fra Lindesnäs til Skalbankarna. Veien, som er helt bilfri, vant De Smukke Veiers Pris i 2009.

  Strandpromenaden og Uddevallabroen
  Strandpromenaden fra Lindesnäs til Skalbankarna gikk avgårde med den prestisjetunge prisen De Smukke Veiers Pris i 2009
 • Nordens Ark (26.0 km)

  Ta en tur til en av Bohusläns mest populære attraksjoner. Nordens Ark er en zoologisk hage med over 80 av verdens truede dyr. Den flotte naturen og muligheten til å se dyr som ulver, snøleoparder og den store amurtigeren gjør parken til et populært sted å besøke hvor hele familien kan more og hygge seg.

  Nordens Ark
  Nordens Ark, zoologisk hage
 • Backa helleristninger (26.5 km)

  Dra til Sverige på en av de mange familievennlige reisene som arrangeres av Risskov Bilferie. Svenskene har også mange fine helleristninger; de har blant annet de fine jordbruksristningene i Backa med den kjente såkalte Skomakeren. Ristningene er direkte spor etter de menneskene som levde og arbeidet her for rundt 3000 år siden. Stedet er skiltet og har parkering.

  Backa helleristninger
  Opplev den svenske historien og besøk Backa helleristninger.
 • Röe Gård (27.4 km)

  Bare 500 meter fra saltbadet i Åbyfjorden på vestkysten av Sverige ligger Röe Gård. Her kan dere spise godt og slå dere ned for en rolig stund. Dere kan ta en titt i gårdsbutikken der det selges keramikk, tekstiler, melk og brødvarer, godterier, leker og mye mer. Dere kan også gå på tur med utgangspunkt i hele tre turstier fra gården, eller dere kan forsøke dere på fjellklatring i nærheten. I nærheten finnes det også en stor uteplass med mange leker for ungene og en middelalderborg like ved.

  Röe Gård
  På Röe Gård like ved Åbyfjorden kan dere spise dagens lunsj og kjøpe lokale kunst- og håndverksprodukter i den lille gårdsbutikken
 • Havets Hus (43.8 km)

  På en billig sommerferie eller en kjør-selv ferie på den svenske sørkysten er det opplagt å besøke Havets Hus, som er et saltvannsakvarium i Lysekil, hvor man kan oppleve livet i Nordsjøen og møte hundrevis av fascinerende arter. Havets Hus er et av Bohusläns mest populære reisemål med ca. 40 akvarier og massevis av spennende aktiviteter som selsafari og strandskole.

  Havets Hus
  Havets Hus i Lysekil, hvor man kan oppleve livet i Nordsjøen.
Vis flere

Kart

Hensbacka Herrgård
Hensbacka 33, 455 92 Munkedal, Sverige

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 5~12 år i ekstraseng 60% rabat
Barn 12~100 år i ekstraseng 40% rabat