Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Hørning Kro og Hotel

Ferie ved by og skog

 • 480 km fra Svinesundbroen
 • 200 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Introduksjon

Hørning Kro og Hotel byr på et hyggelig og avslappende opphold i en vakker og hyggelig kro, som tidligere hadde kongelige privilegier. Hotellet ligger ca. 10 min. med bil fra Århus, hvor du finner mange forskjellige kulturelle tilbud, fra Den Gamle By, Aros, Tivoli Friheden til en shoppingtur i byen eller en hyggelig stund på en av kafeene i Latinerkvarteret. Ikke langt fra hotellet finner du vakre strender og deilige skogsområder. Det er derfor muligheter for en avvekslende og hyggelig ferie på Hørning Kro.

Hotellet tilbyr

Hotellpersonalet ser frem til å ønske deg velkommen til Hørning Kro. Du kan se frem til et opphold i den hjemmekoselige kroen. Frokost serveres på hverdager i hotellets restaurant fra kl. 6.30 til 9.30 og lørdag, søndag og helligdager fra kl. 7.30 til 10. Når du blir sulten for kvelden, har hotellet en koselig restaurant med god dansk mat, kulinariske opplevelser fra hele verden og arrangementer med vinsmaking. Hørning Kro og Hotel ligger ca. 3 km fra motorveien, og med parkering foran alle rom med egen inngang er det lett og praktisk å komme til og fra Hørning Kro. Det er bare en 10 minutters kjøretur til Århus, som rommer et hav av butikker og kulturtilbud.

Rommene

De 40 rommene på hotellet ligger i et anneks. Alle har eget bad/toalett, kabel-TV, trådløst internett og telefon.

Merk at

Oppholdet inkluderer sluttrengjøring. Dette innebærer at det ikke blir redd påå senger eller skiftet håndklær i løpet av oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen, evt. mot gebyr.

Ved innsjekk er det er det et depositum på 500 kr, som dere får tilbake ved avreise.

Vis flere

Verdt å se

 • Skanderborg (8.6 km)

  Skanderborg ligger i Søhøjlandet, et område med mange innsjøer og et meget kupert område mellom Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Tørring og Thyregod. Søhøjlandet er kjent for sin natur med innsjøer, skog og Himmelbjerget. Her er det flott å gå turer, sykle og ta båtturer. Besøk også Søbadet, hvor det er fint å bade. Området ved Skanderborg kan dessuten tilby spennende opplevelser innen kunst, kultur, gastronomi og shopping. Skanderborg slottskirke er også verdt et besøk.

  Skanderborg
  Skanderborg har massevis å by på, og bør oppleves når dere er på ferie i nærheten
 • Tivoli Friheden (14.3 km)

  Den vakre fornøyelsesparken ligger i utkanten av Århus, og tilbyr det de aller fleste barnefamilier sikler etter. Rett og slett gøyale opplevelser for store og små. Fornøyelsesparken ligger i gåavstand fra Århus sentrum. Det er flere rutsjebaner, 40 fornøyelser, forskjellige boder og en lekeplass. Prøv Cobraen, som er den villeste rutsjebanen i parken, med en hastighet på hele 70 km i timen. Om du ikke ønsker adrenalin og fart, kan du besøke Bille By, som er en liten bydel, tilpasset for små barn, der de bla. kan prøve Bisværmen. Barn fra 5 til 8 år, har mulighet til å ta sitt eget førerkort og deretter kjøre rundt i små el-biler. I Tivoli Friheden er alle, uansett alder, garantert en morsom dag, med massevis av opplevelser. 

  Tivoli Friheden
  I Tivoli Friheden er alle, uansett alder, garantert en morsom dag, med massevis av opplevelser.
 • Århus (14.9 km)

  Finn en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og dra på en kjør-selv opplevelse rundt om i Danmark.  Århus sentrum er om sommeren utrolig livlig, og dere vil oppleve en positiv stemningen i byen. Området tilbyr et velde av opplevelser. Besøk blant annet Tivoli Friheden, Aros Kunst Museum og områdets vakre slott og herregård. Dere kan også dra på en tur i Den Gamle By - en attraksjon, som tar besøkende med på en unik reise flere hundre år tilbake i tid. Mulighetene er mange for en begivenhetsrik dag. Dere kan f.eks. oppleve en dag fylt med shopping i byens utallige butikker og nyte en forfriskning under et kafébesøk. Finn en sommerferie, vinterferie eller høstferie hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelsesferd i Århus med hele familien.

  Århus
  Århus er kjent for sin sjarm og for å være 'smilets by'.
 • ARoS Aarhus Kunstmuseum (15.2 km)

  Kunstmuseet ligger i Århus sentrum og er blant de største Nord-Europeiske kunstmuseer med hele 10 etasjer fylt med inntrykk, farger og former. På toppen av ARoS kan dere oppleve Olaufur Eliassons, Your rainbow panorama, hvor dere kan oppleve byen gjennom regnbuens mange farger. Alt fra arkitekturen til kunsten er helt spesielt og i internasjonal klasse. Museets egen samling består av over 9.000 verk fra 1770 og frem til i dag samt spesialutstillinger med verdenskunstnere, som museet årlig arrangerer.

  ARoS Aarhus Kunstmuseum
  ARoS Kunstmuseum i Aarhus trekker mange besøkende i ferien.
 • Marselisborg Slott (15.5 km)

  Marselisborg Slott er et slott i Danmark som ligger på Kongevejen 100 i Århus i tilknytning til Mindeparken. Slottet ble bygget i 1899-1902 av arkitekt Hack Kampmann. Det var folkets bryllupsgave til den senere kong Christian X og dronning Alexandrine, som brukte det som sommerresidens. Slottets beliggenhet er velvalgt til formålet: Brukene har en fin utsikt over hav og skog, men bygningen er tilstrekkelig fjern og utilnærmelig for omgivelsene. Den utstråler reservasjon og distanse, og hovedtrappen understreker virkelig dette. Finn den perfekte kjør-selv turen med Risskov Bilferie og besøk Marselisborg Slott.

  Marselisborg Slott
  Det vakre Marselisborg Slott har en kongelig vri.
 • Moesgaard Museum (18.2 km)

  Moesgaard Museum er et museum for arkeologi og etnografi på herregården Moesgaard i Aarhus. Museet flyttet i 2014 inn i nybygg som fylles med nye utstillinger. Museets presenterer en rekke enestående funn fra Danmarks oldtid, bl.a. verdens best bevarte moselik fra jernalderen, våbenofringene fra Illerup Ådal og spor etter jernalderens maktkamper og krigskunst. En samling lokale runestener hører også til samlingene. Museets arkeologiske samlinger er hovedsakelig danske, mens de etnografiske samlingene er verdensomfattende. Museet samarbeider med Institut for Forhistorisk og Middelalderarkeologi samt Etnografi og Sosialanthropologi Aarhus Universitet. Museet åpnet for publikum på Moesgård i 1970. I 1997 fikk museet sitt nåværende navn.

  Moesgaard Museum
  Moesgaard Museum nær Aarhus
 • Den Gamle By (16.3 km)

  Dra på en forrykende tidsreise midt i Aarhus og besøk Den Gamle By, hvor man kan besøke foreldres og besteforeldres historie. Den Gamle By gir et levende bilde av livet, slik det var i de gamle danske byene helt tilbake på 1500-tallet. Det finnes kun en Den Gamle By, og museet har vært besøkt av over 3 millioner mennesker i løpet av de siste 10 årene. Den Gamle By huser mer enn 75 historiske bygninger, utstillinger, boliger, butikker og verksteder i et stort levende museum. Prøv også en tur i gyngene eller i karrusellen.

  Den Gamle By
  En tur i Den Gamle By i Aarhus er alltid en opplevelse, både til fots og med hestevogn.
 • Naturhistorisk Museum Aarhus (17.8 km)

  Det er fire store permanente utstillinger i museet. I tillegg er det skiftende spesialutstillinger, fylt med opplevelser og spennende reiser om naturens verden. Opplev dyrene på nært hold, fra f.eks den afrikanske savannen, eller opplev en tidsreise igjennom den danske naturen, fra istiden og frem til i dag. Besøk utstillingen ´AnimaliA´, som gir et inntrykk av dyrenes overlevelse, og som gir et annerledes syn på evolusjonen. Gå ikke glipp av ´Den Globale Baghave´, som er en interessant utstilling om det biologiske mangfoldet. Det Naturhistoriske Museumet i Aarhus, er landets 2. største, og har over 5.000 forskellige dyr. Få en spennende introduksjon til vitenskapens resultater i den naturhistoriske forskningen, og bli med på den spennende reisen om naturens gang.

  Naturhistorisk Museum Aarhus
  Det er fire store permanente utstillinger i museet samt skiftende spesialutstillinger
 • Himmelbjerget (29.3 km)

  Besøk Himmelbjerget og opplev den praktfulle naturen. Himmelbjerget er 147 meter høyt og har siden 1800-tallet tiltrukket seg tusenvis av turister. Siden 1861 har det vært mulig, å ta båten Hjejlen dit, noe som fortsatt er mulig. Nyt den fantastiske utsikten fra et av områdets mange utsiktspunkter.

  Himmelbjerget
  Dra på en billig miniferie og bestig Himmelbjerget, som er 147 meter høyt.
 • Silkeborg (36.2 km)

  Velkommen til Silkeborg og det største sammenhengende skogsområdet i Danmark. Sammen med alle innsjøene så innbyr stedet til et aktivt friluftsliv. Her er det noe for enhver, uansett alder og interesse. Besøk badet under Silkeborg Bibliotek med både dampbad, urtebad, mudderbad eller saltbad i nostalgiske rammer. Ta med barna til Nord-Europas største ferskvannsakvarium, AQUA. Eller lei en kano, svøm i sjøene og opplev naturen ved Gudenåen. Finn den perfekte kjør-selv ferien hos Risskov Bilferie og planlegg en billig ferie i Silkeborg og omegn med familien.

  Silkeborg
  Silkeborg har mye å by på og er et opplagt reisemål, når dere er på ferie i Østjylland.
 • Jul i Den Gamle By (16.3 km)


  Ta barna med på julemarkedet i Den Gamle By, som er et av Danmarks mest unike julemarkeder. Flere hundre års historie er lys levende, og husene utsmykkes med historisk julepynt. I flere av husene er det aktiviteter som kakebaking, juleutstilling, nisseloft og mye annet. Om dere er glad i jul og ønsker å opprettholde danske juletradisjoner, så er et besøk i Den Gamle By i julemåneden noe for dere.

  Jul i Den Gamle By
  Opplev en kjør-selv ferie til julemarkedet i Den Gamle By
Vis flere

Kart

Hørning Kro og Hotel
Århusvej 4 8362 Hørning

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Basic rom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat