Kroferie ved Limfjorden på Højslev

Norsk | NOK

Højslev Kro

Tradisjonell dansk kro med deilig mat og kort vei til Limfjorden

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Gastronomiske opplevelser med deilig mat
 • Autentisk kro atmosfære i vakre omgivelser
 • I nærheten av Skive i det naturskjønne
634,-
3 dager fra
1.559,-

Inkl. halvpensjon

Flott matopplevelse

3 dager
Fra 1.559,- / spar opp til 635,-
Nedsatt
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x 2-retters meny
 • 2 x Kaffe/te etter middag
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Højslev Kro er en tradisjonell dansk inn, som ligger i nærheten av Skive i det naturskjønne "Blue Limfjord-landet". Her kan du nyte et hyggelig kro opphold med nydelig tradisjonell mat i en vakker og sjarmerendes omgivelse.

Hotellet tilbyr

I 1995 gjennomgikk Højslev Kro en stor modernisering. Det beholdt mange av sine gamle figurer på grunn av sin store respekt og takknemlighetfor  bygningens historie og for de gamle bygnings- og hallfunksjonene, spesielt det runde tårnet. Dermed er Højslev Kro dekorert både inne og ute, i en ganske unik måte med mange karakteristiske detaljer som er verdt å se!

Her bor du i hyggelige omgivelser, bare en kort kjøretur fra Skive, i et naturskjønt område, og i turistbrosjyrene heter det "The Blue Limfjord Land".

Kroen har alltids noe morsomt og nytt å tilby til en rekke aktiviteter for en aktiv kroferie, enten det er fotturer eller sykling, samt mange spennende byer innen rekkevidde. Blant disse, kan du se Viborg, Holstebro og Nykøbing Mors. Om du vil ha en litt lengre utflukt, er det verdt å besøke Randers, Silkeborg og Aalborg. 

Start dagen med en hyggelig frokostbuffe, som kan nytes i de koselige omgivelsene i kroen. Om kvelden venter gode gastronomiske opplevelser med deilige, tradisjonelle danske retter og eksotiske spesialiteter.

Gratis Wi-Fi og avgiftsfri parkering er tilgjengelig på hotellet under oppholdet.

Rommene

Højslev Kro har 11 atmosfæriske og nylig moderniserte rom, der du kan velge mellom enkelt- og dobbeltrom, samt dobbeltrom med en eller to ekstrasenger.

Alle rommene har eget bad og toalett med vakre tregulv, utstyrt med komfortable senger og TV.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 2
Dobbeltrom med eget bad, vakkert tregulv, komfortable senger og TV. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 2
Enkeltrom med eget bad, vakkert tregulv, komfortable senger og TV.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

150 km fra
Hirtshals, Danmark
420 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Skive (5.9km)

Skive by har en spennende historie og har i dag blitt til et handlesentrum, med et nett av gågater og mange shoppingfristelser. Byen har flere spesialforretninger og små hyggelige butikker som ligger innenfor behagelig gåavstand. Det er alltid liv og røre i gatene, spesielt i området rundt Rådhustorget og Posthustorget, hvor det ofte arrangeres forskjellige aktiviteter og markedsdager.

Mønsted Kalkgruver (12.6km)

Mønsted Kalkgruver ligger ved Mønsted, sør for Hjarbæk Fjord og vest for Viborg. Kalkgruvene er grotter i nærheten av overflaten med kalklag, hvor der i mange århundrer er ble brukt kalk, bl.a. til fremstilling av mørtel til bygging av kirker og kloster. Mønsted Kalkgruver er verdens største kalkgruve og en endeløs labyrint av gruveganger. Prøv gruvetoget om sommeren eller se hvor mange flaggermus du kan finne.

Hjerl Hede (22.7km)

Friluftsmuseet Hjerl Hede viser en bygningssamling av små kulturmiljøer og elementer av det danske landsbyfellesskapet. Her kan dere gå på oppdagelsesferd i regionale varianter av byggeskikk, boliginnredning og se hvordan man bodde og levde for 100-200 år siden. Bl.a. har Hjerl Hede også Danmarks eldste kjente bondegård, Vinkelgården fra år 1546.

Ebeltoft (25km)

Ebeltoft er i dag kjent for sine krokete gater med brosten, gamle hus og hyggelige gågater med et stort utvalg av spesialbutikker, restauranter og caféer samt en hyggelig og gjestfri atmosfære. Ebeltofts kjennetegn er uten tvil verdens største trebåt, Fregatten Jylland. Skipet er et helt unikt i dansk historie. Her kan dere oppleve levende dansk sjøfartshistorie og samtidig spise en autentisk lunsj. I museumshallen ved skipet er der løpende forskjellige, spennende utstillinger omkring sjøfartshistorie. Museum Ebeltoft er en del av Museum Østjylland som er et kulturhistorisk lokalmuseum. Museet består av flere forskjellige bygninger og dere kan f.eks. kikke innenfor i Det gamle rådhuset, hvor dere kan se Molbostuen og Tingstuen eller besøke fangehullet i kjelleren. Besøk også Farvergård i hovedgaten, hvor bønder i sin tid fikk farget garnet sitt.

Spøttrup Middelalderborg (24.2km)

Dette er nok den best bevarte Middelalderborgen i det danske Kongerike og stammer tilbake fra starten av det 16. århundre. Her kan man gå på oppdagelsesferd i en ekte borg med tårn, en riddersal og et kirkerom og alt det som hørte til borgen i middelalderen. Borgens meget tykke murer samt forsvarsanleggene gir et godt innblikk i det daglige livet i borgen. Men også en idé om hvordan en borg best kunne forsvare seg mot angripende fiender. Det er også en fin hage ved borgen, hvor det blandt annet dyrkes urter og rett foran borgen ligger Spøttrup Sjø, som blandt annet er kjent for sine mange fugler. Hele året rundt avholdes det forskjellige aktiviteter, som er med på å gjøre borgens historie mer levende. Ta hele familien med når turen går til denne helt utrolige middelalderborgen, hvor opplevelsene bare ligger og venter.

Det avholdes også et årlig julemarked i desember, hvor det spilles julemusikk, og man kan prøve lekkert godteri og utsøkte spesialiteter som selges fra innbydende julebodene.

Hvolris Jernalderlandsby (31.3km)

Ved Skals Ådal, rundt 17 km nord for Viborg, ligger Hvolris Jernalderlandsby, som er et friluftsmuseum, som også har et tilhørende stort naturområde med en naturlekeplass og små stier, som strekker seg rundt området. Start med å utforske ´Tømmerlanden´, hvor det er en arkeologisk utstilling med flere spennende funn, som er gravd opp rundt Hvolris. Her har der bodd mennesker helt tilbake til steinalderen for ca. 6000 år siden. Noe av det virkelig spesielle med Jernalderlandsbyen er at utgravningene ligger side om side med de gjenoppbygde husene og verkstedene, og som i dag er en del av det spennende og lærerike jernaldermiljøet. I løpet av året avholdes det en rekke kurs i forskjellige typer gamle håndverk og det foregår også mange aktiviteter i feriene. Få kvesset sverdet og dra tilbake i tid på en riktig morsom og underholdende måte i Hvolris Jernalderlandsby, en perfekt destinasjon til hele familiens sommerferie eller som en del av et helgeopphold eller en miniferie i det jyske.

Jesperhus (34.5km)

Ta hele familien med på ferie og besøk ferieparken på Mors, hvor Jungeldyret Hugo bor.

I Jesperhus Blomsterpark går dyrene fritt, slik at dere kan komme tett på dem.

Les mer om ferieparken her: http://www.jesperhus.dk/

Fur (39.7km)

Finn en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelse til Fur, som er nok er en av Danmarks vakreste øyer. Fur ble faktisk i 2010, kåret til “Danmarks vakreste øy” og etter et besøk på Fur er det lett å forstå hvorfor. Øyen ligger rundt 33 km nord fra Hotel Skivehus. Ta en tur ned til stranden og nyt det fine været og den enestående muligheten for å få et spennende innblikk i den danske fortiden. Men start med å besøke det spennende økomuseet, Fur Museum, som gir sine besøkende en riktig god innsikt i øyens historie, og den utrolige utstillingen av forsteininger. Det er også naturverksteder samt en geopark med dinosaurer. Og tro det eller ei, men det er også et brygghus på Fur, som ligger i den tidligere fabrikken. Fabrikken har blitt modernisert og rommer nå et mikrobryggeri og enkelte restauranter. Om sommeren er det faste omvisninger på fabrikken, og på turen rundt i bryggeriet, får dere også et par smaksprøver. Det produseres et spennende utvalg av forskjellige øltyper her, fra portere til hvete og lagerøl og det brygges mer enn 15 forskjellige lyse og mørkere øl, så det burde være noen som faller i smak. Kanskje er det også her at Fur-kunstnere finner sin inspirasjon. Det er nemlig ikke mindre enn 20 atelierer og verksteder på øyen, hvor det lages alt fra smykkedesign og keramikk til skulpturer og silkemaling. Dra på en billig familieferie og gå på oppdagelse på øyen Fur. 

Verdenskartet (36.7km)

Dra på en billig bilferie i Danmark og besøk Verdenskartet ved Hobro. En dag skulle noen myrer dreneres i nærheten av Klejtrup innsjø, syd for Hobro, og opp spratt en stein som lett kunne forveksles med Jylland. Det fikk danskamerikaneren Søren Poulsen til å bygge sin egen lille verden i engene. Den nye verdenen ble bygget mellom 1944 og 1969 og måler 45 x 90 meter. Byggingen foregikk ved at store steiner ble plassert på toppen av en frossen eng og på steder hvor kontinentene skulle være. Når isen smeltet, kunne steinene uten særlige vanskeligheter vippes på plass. Ekvator er markert med røde peler og hele verdenskartet er gjengitt innsjøer, elver og kjente fjellkjeder, slik at det er lett å sende mor og far til Australia, Borneo eller Mount Everest, hvis de ønsker det. Det er også en 18-hulls minigolfbane på Verdenskartet og om sommeren er det naturlig å nyte en seiltur i Stillehavet, hvor også de minste kan være med, selv om det kan være litt bølger. Finn en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på opplevelse rundt omkring i verden på 'Verdenskartet'.

Nykøbing Mors (40.3km)

Nykøbing Mors ligger litt over en times kjøretur fra hotellet og er en vakker tur langs Limfjorden opp til Mors eller Morsø, som forbindes med Thy via Vilsundbroen og ved Salling via Sallingsundbroen mot sørøst. Den vakre øyen har en 151 km lang kystlinje. Det er mange forsteninger og forskjellige fossiler her, så hvis dere har gummistøvlene med, kan dere prøve å ta turen ut til Hanklit.

Den vakre gamle byen har alltid mange arrangementer på gang og i juni avholdes Skalldyrfestivalen, hvor det serveres delikatesser rett fra havet. En god mulighet for å prøve ut danske råvarer så tett på havet som mulig og samtidig også en god mulighet til å oppleve Nykøbings travle havn.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Aars Hotel

Kunst & kulturhistorie i Aars

Limfjorden

Opplev Himmerland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

1.252,-
Fra kun
839,-

Vis kort

I nærheten av Hirtshals

Les mer

Hotel Vildbjerg

Inkl. halvpensjon

Midtjylland

Minipris til Midtjylland

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x dessertvin

199,-
Fra kun
489,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Les mer

St. Binderup Kro

Ferie ved Rold Skov

Nordjylland

Hyggelig kroferie

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 x velkomstdrink

402,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Deilig opphold ved Rold Skog

Les mer

Best Western Royal Holstebro

Moderne hotell sentralt i byen

Vestjylland

Sentralt i Holstebro

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 kopp kaffe/te ved ankomst
 • 1 x inngang til Motion og Trivsel
 • Gratis internett

298,-
Kun
899,-

Vis kort

Nær Limfjorden og Vesterhavet

Les mer

Hotel Vinderup

Inkl. halvpensjon

Vestjylland

Miniferie ved Venø Bukt

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis internett

854,-
Kun
899,-

Vis kort

Koselig og sjelfullt hotell i Vinderup

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.