Badeferie i Nord-Tyskland på Holsteiner Hof i Timmendorfer Strand

Norsk | NOK

Holsteiner Hof

Suveren beliggenhet i sentrum av Timmendorfer Strand

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Suveren beliggenhet midt i sentrum
 • Kun 100 meter til stranden
 • Kjøkken og service i toppklasse
345,-
3~4 dager fra
1.449,-

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Ferie i Timmendorfer Strand

3 dager
Fra 1.449,- / spar opp til 197,-
SPAR
4 dager
Fra 2.099,- / spar opp til 346,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Holsteiner Hof har en suveren beliggenhet midt i sentrum av den populære nordtyske badebyen Timmendorfer Strand. Her er det lagt opp til en herlig kjør-selv ferie med utallige muligheter i alle retninger uansett om dere søker strandliv, natur, velvære, shopping eller kultur og historie.

Hotellet tilbyr

Det elegante, familiedrevne Holsteiner Hof har fire stjerner, og ble pusset opp så sent som i 2019. Beliggenheten mellom den sjarmerende badebyens mange butikker og restauranter, og kun få skritt fra den populære stranden, gir dere en alle tiders komfortabel base for et opphold med massevis av muligheter. 

Timmendorfer Strand rommer Slesvig-Holstens lengste strand, og kystlinjen inviterer til både korte spaserturer og lengre sykkelturer. Hotellet tilbyr sykkelutleie, slik at dere raskt og enkelt kommer dere ut på tur.

Fra hotellet har dere en lang rekke opplevelser og aktiviteter innenfor kort avstand. Ta f.eks. familien med i det populære badelandet Ostsee Therme, eller overrask ungene med en tur i Hansa-Park. Dere kan også kjøre en tur til ”byen med de syv tårn”, Lübeck, hvor dere bl.a. kan oppleve Museum Holstentor og smake på den berømte marsipanen. 

Bare noen få skritt fra hotellet ligger Vitalis Kosmetik und Wellnessinstitut Timmendorf, som hotellet anbefaler hvis dere skulle få lyst til å skjemme dere selv bort.

Hotellets restaurant er svært populær, og her starter dere dagen med en stor frokostbuffet, og kan se frem til kulinariske delikatesser om kvelden.

Dere kan parkere ved hotellet mot et gebyr, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Hotellet har 20 flotte og komfortable rom, som alle tilbyr et 4-stjerners komfortnivå, og dere kan velge mellom dobbeltrom i kategoriene Standard, Komfort og Superior.

Romtyper *

Standard dobbeltrom

1 / 1
Standard dobbeltrom på 24m2, innredet med eget bad og toalett, og utstyrt med sofa, kingsize seng, skrivebord, telefon, safe og flatskjerm-TV.

Komfort dobbeltrom

1 / 1
Komfort dobbeltrom på 27m2, innredet med eget bad og toalett, og utstyrt med sofa, kingsize seng, skrivebord, telefon, safe og flatskjerm-TV.

Superior dobbeltrom

1 / 1
Eksklusivt Superior dobbeltrom på 37m2, innredet med eget bad og toalett, og utstyrt med sofa, kingsize seng, skrivebord, telefon, safe og flatskjerm-TV. Utover dette har rommet også balkong.
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

70 km fra
Kiel, Tyskland
500 km fra
Hirtshals, Danmark
700 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Timmendorfer Strand (2.1km)

Timmendorfer Strand, nord for Lübeck, har alt: den lengste stranden i Schleswig-Holstein, kultur, lifestyle, supre hopping muligheter, nattliv, wellness, det aller beste stjernekjøkkenet, mange spennende arrangementer og den beste underholdningen. Gå ikke glipp av et besøk hit.

Leuchtturm Timmendorfer Strand (2.1km)

Timmendorfer Strand Fyr står på øyen Poel’s vestligste kyst og markerer inngangen til Wismar-bugten. Fyret er øyens kjennetegn og tilbyr en ganske eksepsjonell utsikt fra hele 21 meters høyde. 

Niendorf (4.7km)

Timmendorfer Strand og Niendorf’s omegn er et paradis for de som liker å være ute i naturen. Uansett om det er på hesteryggen, på sykkel eller til fots - de lysende rapsmarkene om våren og de gylne hveteåkrene inviterer dere til å utforske naturen. På ett av utfluktsskipene kan dere oppleve havet under huden, og man kan finne sin helt egen måte å utforske naturen på. Dere kan også oppleve mye i den idylliske Niendorferhavnen. Her finnes alt det maritime som hører til en ferie ved havet: Fiskere, som kommer i land med fersk fisk tidlig om morgenen og senere selger den som lekker røykt fisk i sine små boder og utflukter med Den hvite flåte hvor Lübecker-bukten viser seg fra en helt ny side.

Travemünde (10.1km)

Rundt 20 km. fra Lübeck sentrum, og ca. 45 minutters kjøretur fra hotellet, ligger Travemünde – en tidligere fiskeby, som ligger ut mot Østersjøen. Stedet er fantastisk vakkert og Østersjøens store skip passerer tett på. Rett ved Østersjøens utløp ligger Tysklands eldste fyrtårn, som i dag også huser et maritimt museum. Det anslås at det opprinnelige fyrtårnet ble bygget på 1300-tallet, men i 1534 ble det angrepet og ødelagt av danske tropper. Det er siden blitt renovert, og tilbyr i dag en praktfull utsikt fra 31 meters høyde.

Hansapark (13.7km)

Dra på dagtur til Hansa-Park - et stort sommerland med mer enn 125 ulike fornøyelser. Her er noe for enhver smak i form av badeland, rutsjebaner, karruseller, lekeland for de minste, cowboyland, vikingland, osv. Tilbring en herlig dag med hele familien og få en uforglemmelig opplevelse. Hansa-Park ligger ca. 25 minutters kjøretur fra hotellet.

Utover Hansa-Park er Sea-Life akvariumet i byen Timmendorfer Strand et godt utfluktsmål for alle barn og barnslige sjeler. Opplev mer enn 2500 forskellige dyrearter i museets akvarium. B.l.a kan dere bli bedre kjent med de to asiatiske oterne, Bonnie og Clyde, samt en ekte havskildpadde. Sea-Life Timmendorfer Strand byr også på regnskog og et akvarium, hvor det er mulighet for å holde krabber og røre på sjøstjerner. Sea-Life akvariumet ligger en halv times kjøretur fra a-ja Grömitz.

Holsteintor (20km)

Den ikoniske byporten som sikret det gamle sentrum fra vest, er symbolet på Lübeck. I dag er byporten også et museum, hvor dere kan oppleve historien og den fantastiske bygningen.

Lübeck (22.2km)

40 km sør for Grömitz finner dere den tidligere hansestaden Lübeck. Byen stammer helt tilbake til middelalderen og er kjent for sjokolade, hyggelige julemarkeder, vakre gotiske bygninger, smale gater, gamle kjøpmannshus, fantastiske kirker og kanalene, som omfavner byen. Opplev b.l.a Marie Kirken, som stammer fra 1300-tallet. Kirken, som er et av byens kjennetegn, ble ødelagt under 2. Verdenskrig, men er i dag gjenoppbygget. Lübeck byr også på et hav av gode shoppingmuligheter og et stort utvalg av caféer, kneiper og restauranter, hvor dere kan slappe av og nyte den fantastiske atmosfære i byen.

Eutin (23.1km)

Eutin er en over 1000 år gammel by, hvor flere av husene i den indre byen er mer enn 300 år gamle. Byens markedsplass ved gågatene er et naturlig sentrum i byen, hvor dere kan slappe av på en av alle caféene. Herfra kan dere gå på shopping i gågatene, hvor dere finner flere butikker. Når dere er i byen, bør dere også besøke Eutiner slottet som er et museum i dag, hvor dere kan få en spennende omvisning. Dessuten kan dere gå innom den lille parken, hvor tusenvis av roser og rododendron pryder området. Litt utenfor byen, kan dere også besøke det flotte jaktslottet ved Ukleisee.

Herrenhaus Stockelsdorf (17.7km)

Dette er en fantastisk gammel herregård fra 1761, som har huset prominente borgere og som senere har vært en skole. I dag brukes herregården til kulturelle arrangementer slik som f.eks. konserter og utstillinger, mens det også er en restaurant på stedet. En del av det store grønne område rundt herregården er i dag et nydelig parkområde, hvor dere kan gå en tur.

Neustadt in Holstein (18.5km)

Byen Neustadt in Holstein er en hyggelig, liten havneby ved Østersjøkysten. Byen huser masse historie, og det er mange severdigheter å bite seg fast i, for ikke å nevne den vakre kirken, Stadtkirche Neustadt, de mange små butikkene og det pulserende kafélivet, og samtidig også et godt utvalg herlige restauranter, som serverer alt det gode fra havet.

Besøg også zeiTTor, som er et moderne og interaktivt museum, med blant annet utgravninger fra det arkeologiske området "Marienbad", og som fremviser Neustads historie fra middelalderens byliv og håndverk frem til det 21. århundre, men også litt inn i fremtiden. Godt egnet for hele familien.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Golden Tulip Lübecker Hof

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Østersjøkysten

Opplev hansastaden

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til sauna

389,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Super pakke i populære Lübeck

Les mer

Maritim Strandhotel Travemünde

Inkl. 3-retters meny/buffé

Østersjøkysten

Spahotell i Travemünde

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x 2 x drikke til middagen
 • 2 x 1 flaske vann
 • Tilgang til basseng

690,-
Fra kun
1.579,-

Vis kort

4-stjerners hotell ved kysten

Les mer

Holiday Inn Lübeck

Moderne hotell med en liten wellnessavdeling

Schleswig-Holsteins

Historiske Lübeck

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 2 x kaffe og kake
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internett og parkering

264,-
Fra kun
1.839,-

Vis kort

Velvære i Lübeck

Les mer

H+ Hotel Lübeck

Mulighet for gratis oppdatering.

Østersjøkysten

I hjerted av Lübeck

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 1 glass vin
 • 1 flaske vann på rommet
 • gratis upgrade etter tilgjengelighet

335,-
Fra kun
1.389,-

Vis kort

Historiske omgivelser i Lübeck sentrum

Les mer

ATLANTIC Grand Hotel

Inkl. 1 x 3-retters meny

Østersjøkysten

5 stjerner på Østersjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis drikkevarer fra minibar
 • 1 flaske prosecco
 • 1 flaske vann på rommet

114,-
Fra kun
2.399,-

Vis kort

Velvære ved Østersjøens strender

Les mer