Benytt dere av våre gode høsttilbud og dra på bilferie

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Høstferie

Rabattkoden er nå aktiv

Høstferie

Enten det er solfylte dager på ei strand eller forsikring om snøgaranti med oppmerkede skiløyper og varme spa som frister i høstferien; Risskov Bilferie har gode avtaler med hoteller og vertshus over hele Europa. Len dere tilbake å legg spennende planer for høstferien. Bestill årets høstferie hos Risskov Bilferie - uten å tømme lommeboka i uke 40 og 41.

Når sommeren er på hell er det godt at høstferien finnes, enten dere reiser med barn i skoleferien eller kan planlegge litt utenom. De mørke høstkveldene er fine å tilbringe foran en sprakende peis etter en lang dag i skibakken eller på truger langs stille vann. Mange av våre overnattingssteder har gode spatilbud, og det setter gjerne en ekstra spiss på ferien med massasje- og spabehandlinger.

Innen de kalde vintermånedene står for døren i hele Europa, er høstferien en fin mulighet til å slikke litt ekstra sol på en sandstrand langt hjemmefra i Italia eller Frankrike, for eksempel. Eller hva med å forlenge den vakre høstsesongen med en tur sydover ned til en sjarmerende landsby i Tyskland, Sveits eller Østerrike når høstløvet bare såvidt har begynt å falle fra trærne?