Miniferie og badeferie på Hotel am Alten Strom

Norsk | NOK

Hotel Am Alten Strom

Strand og havnestemning i den idylliske nordtyske badebyen Warnemünde

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Suveren beliggenhet på havnepromenaden i Warnemünde
 • Velvære, to restauranter og en hyggelig kafé
 • Nær strand, natur og by
251,-
3~4 dager fra
1.259,-

2-retters meny og velkomstdrink

Opplev Warnemünde

3 dager
Fra 1.259,- / spar opp til 206,-
SPAR
4 dager
Fra 1.849,- / spar opp til 252,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vann
 • Gratis badstue, parkering, internet
Risskov Pakken

Nyt livet i den skjønne nordtyske badebyen, Warnemünde, med strand, klipper, shopping og havnestemning. Med en beliggenhet på byens hyggelige havnepromenade og shopping-boulevard, Alter Strom, sentralt i byen, får dere et alle tiders utgangspunkt for et hyggeligt og romantisk opphold i skjønne omgivelser. Nyt velvære på hotellet, spis godt på en av de to hyggelige restaurantene, slapp av i lobbybaren eller lei en sykkel og utforsk nærområdet. Med Warnemünde som base har dere også helt suveræne muligheter for å besøke handlebyen, Rostock, eller utforske noen av de øvrige nordtyske byene og severdighetene.

Hotellet tilbyr

Med en beliggenhet på byens skjønne havnepromenade og shopping-boulevard, Alter Strom, har dere et perfekt utgangspunkt for spaserturer og shopping rett utenfor døren. Få skritt fra hotellet finner dere også byens cruisehavn, hvor dere kan se de imponerende skipene.

Warnemünde ligger bare rundt 10 km. nord for handlebyen Rostock, og innbyr med sin brede sandstrand og vakre klipper til avslappende gåturer eller soling. Byen var tidligere en fiskeby og mange av byens restauranter, souvenirbutikker og forretninger er innredet i noen av de idylliske kapteinshusene.

Det flotte Hotel am Alten Strom har vært eid og forvaltet av den samme familien siden 1992, og store deler av personalet har vært med nesten helt fra starten av. Derfor er gjestene sikret et høyt personlig servicenivå i en skjønn og uformell atmosfære i komfortable omgivelser.

Hotellet tilbyr et bredt utvalg av lekre velværetilbud som dere kan skjemme dere bort med. Her  er både indisk Ayurveda-healing, eksfolierende bad med naturlige tilsetningsstoffer fra regionen, massasjebehandlinger, peelingpakker, skjønnhetsbehandlinger og badstue. Velværeområdet holder åpent mandag kl. 09.00 - 17.30 og tirsdag til lørdag kl. 09.00 - 20.00.

Hver morgen kan dere stå opp til en velsmakende frokostbuffet i hotellets hyggelige omgivelser. I løpet av dagen kan dere nyte en rekke forskjellige Fair Trade kaffe-spesialiteter og lekre snacks i den stemningsfulle kafé Mahlwerk, som er åpen hver dag fra kl. 07.00 til 19.00.

Om kvelden har dere valget mellom to nydelige restauranter; fiskerestauranten Restaurant am Strom og Steakhouse Garpunkt. Derfor vil dere helt sikkert finne noe for enhver smak.

Hotellets lobbybar åpner hver dag kl. 19.00 og byr på drinks og live fotball i hyggelige omgivelser.

Dere kan parkere direkte ved hotellet og under oppholdet har dere gratis adgang til trådløst internett.

Rommene

Hotel am Alten Strom har i alt 79 flotte og moderne rom. Det er både enkelt- og dobbeltrom til rådighet. Alle rommene er innredet med eget bad og toalett og utstyrt med komfortable senger, kjøleskap, flatskjerm-TV, telefon og safe. 

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

210 km fra
Kiel, Tyskland
650 km fra
Svinesundbroen
650 km fra
Hirtshals, Danmark

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Warnemünde (2.2km)

Warnemünde er mye mer enn bare en ferjehavn, og den lille havnebyen har med tiden utviklet seg til å bli en perle av en badeby og spa-destinasjon med rundt 6.700 innbyggere, i delstaten Mecklenburg-Vorpommern.

Det er vanskelig å unngå å få øye på det store fyrtårnet, som ble bygget i 1897 og fortsatt er funksjonelt, selv om det er mest for turistenes skyld. De som våger seg opp i det 37 meter høye tårnet, belønnes med en vakker utsikt over Østersjøen og det nordlige Rostock. Nyt en tur på de brosteinsbelagte gatene og smugene, hvor mange stokkroser pryder fasadene på de velholdte fiskehusene. Warnemünde kan sammenlignes med Skagen, men med tysk sjarm. Det er en god atmosfære i byen, gode restauranter og kaféer samt små og søte butikker.

Det er viktig å prøve en “Fischbrötchen”, som er byens spesialitet, men som spises i hele området og som kommer i utallige variasjoner. Det er et lite rundstykke med fisk med litt løk eller røykt ål eller kanskje litt røykt sild og det smaker godt. Hemmeligheten er at det alltid er fersk fisk og derfor har det en bedre smak med det gode brødet og en øl eller mineralvann til å skylle herligheten ned med. Gå ned på Alter Strom, hvor det er gode muligheter til å prøve nettopp denne spesialiteten og samtidig nyte den vakre havnen og fiskebåtene.

Rostock (13.8km)

Rostock er en sjarmerende middelalderby, som i dag dessuten er en levende universitetsby. Rostock ligger ved vannet, noe som gir både masse lys og luft. Dessuten har Rostock et sjarmerende bysentrum med et stort, langt strøk som byr på massevis av innkjøpsmuligheter. Denne rammes inn av to byporter. Når dere besøker Rostock, skal dere kikke etter de gamle bygningsverkene og selvfølgelig besøke den levende havnen. Bruk også en ettermiddag til å ta turen ut til den ytre havnen Warnemünde, hvor dere finner helt fantastiske badestrender.

Vogelpark Marlow (47.9km)

Hvis dere er interesserte i fugler bør dere kikke innom denne fugleparken med en artig vri som ligger i byen Marlow i Mecklenburg-Vorpommern. Det er verdt å besøke denne parken fordi den har spennende fuglearter som flamingoer, isfugler, papegøyer og pingviner og i tillegg også byr på andre dyr som f.eks. aper, lemurer, kenguruer og præriehunder. Utover dette er det daglige oppvisninger i form av falkejakt og flyveshow hvor man får lov til å se de store, imponerende rovfuglene spre vingene.

Karls Erlebnis-Dorf (23.4km)

Karls Erlebnis-Dorf er en hyggelig park fylt med morsomme aktiviteter for hele familien. I parken produseres det dessuten mange regionale produkter som man kan prøve. Moro, landbruk og dyr er på programmet og dere er garantert en hyggelig dag sammen.

Pütnitz Tekniske Museum (52.4km)

Gjemt inne i en stor skog ligger det veldige militæranlegget. Det var opprinnelig en flyplass for sjøfly og ble anlagt av den tyske hæren. Anlegget huser et spesielt museum med en omfattende utstilling av østeuropeiske- og russiske transportmidler. De gamle, godt brukte hangarene står der til skue i lettere forfall og er sannferdige vitner om lokal krigshistorie.

En gang i året blir museet til et stort marked hvor det selges memorabilia fra DDR-tiden.

Heiligendamm (26km)

En liten, hyggelig by ved kysten. I klart vær bør dere kunne se til Danmark fra badebroen. Kysten er fin og en gåtur verdig. Stikk innom Galerie Orangerie, eller bestill time til vindsurfing.

Rostock Zoo (13.1km)

Opplev Rostock Zoo som ble grunnlagt i 1899. Her får dere se en av Tysklands største zoologiske hager med 4500 dyr fordelt på 320 arter. Parken er på hele 6 hektar, og gir massevis av plass til dyrene. Av dyr kan dere bl.a. oppleve; isbjørner, løver, gorillaer og mye mer!

Ribnitz-Damgarten (46km)

Den lille byen Ribnitz-Damgarten ligger i den tyske delstaten Mecklenburg-Vorpommern i distriktet Vorpommern-Rügen ved Ribnitz-sjøen.

Her har dere flott utsikt ut over Ribnitz og byen gjemmer på en liten perle av et museum ved navn Vineta-Museum hvor det til alle tider finnes flere utstillinger over tre etasjer.

Güstrow (54.9km)

Den gamle byen Güstrow huser det gamle renessanseslottet, Güstrow slott, som også pryder bybildet. Det imponerende slottet ble bygget allerede i 1589 og ble brukt som residens av hertugerne av Mecklenburg. Besøk også domkirken, som er bygget i gotisk stil mellom 1226 og 1335. Domkirken er også på “Den europeiske ruten for teglsteinsgotik” og det berømte verket, “den Svevende Engelen, laget av billedhuggeren Ernst Barlach, kan også ses i den imponerende teglsteinsdomkirken.

Wismar (72.6km)

Wismar er en av de gamle hansabyene med sin historiske bykjerne og den gamle middelalderhavnen som stort sett er intakt preget av mange gamle hus.

Besøk den gamle havnen, Nikolai kirken, St. George og St. Mary's kirke. I 2002 ble de historiske delene av Wismar del av UNESCO's kulturarv. Midt i Wismar ligger en flott markedsplass som med sine 10.000 m2 er en av de største i Nord Tyskland. På plassen finner man en rekke staselige bygninger, slik som byens rådhus. I den store og nydelig restaurerte rådhuskjelleren, kan man se utstillingen "Bilder einer Stadt", som beskriver byens utvikling gjennom tiden.

Julemarked i Rostock (15.8km)


Nord-Tysklands største julemarked ligger i Rostock, hvor det hvert år blir satt opp 300 boder på Neuer Markt i hjertet av byens historiske sentrum. Markedet, som strekker seg fra Neuer Markt til Kröpeliner Tor og byens havn, har massevis av levende musikk og aktiviteter for barn og voksne. Hvert år ankommer julenissen med enten slede, skip eller buss, og i helgene spilles det eventyr på en scene midt på markedet, mens de voksne kan more seg med bueskyting og øksekast. De lokale spesialitetene inkluderer røkt pølse, fisk og Schmalzkuchen. Markedet er et av de mest tradisjonelle og magiske julemarkedene i Skandinavia. Det er et perfekt utfluktsmål for familier som gjerne vil dra på kjør-selv-ferie i november og desember. 


Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Friedrich Franz Palais

Historiske omgivelser ved havet

Østersjøkysten

Palass ved Østersjøen

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x candle light dinner
 • 1 x 1 glass prosecco
 • 1 fl. musserende på rommet

976,-
Fra kun
1.839,-

Vis kort

Se badebyen Bad Doberan ved Østersjøen

Les mer

Hotel Haffidyll

Inkludert matpakke

Mecklenburg-Vorpommern

Ferie ved Østersjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x matpakke (til å ta med)
 • Gratis internett
 • Nær stranden

195,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Idyll nær sjøen på tysk vis

Les mer

Morada Hotel Arendsee

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Østersjøkysten

Entré til KÜBOMARE

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x 1 dagbillett til KÜBOMARE

317,-
Fra kun
1.319,-

Vis kort

Like ved den sjarmerende strandpromenaden, Tysklands lengste

Les mer

Hotel Rostocker Tor

Opphold med 2-retters meny

Mecklenburg-Vorpommern

Badeferie ved Østersjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x 1 glass vin el. øl til middagen
 • Gratis internett og parkering

390,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Bilferie og badeferie ved Rostock

Les mer

Hotel Alt Gaarzer Eck

Koselig hotell i badebyen Rerik

Mecklenburg-Vorpommern

Ferier i Nord-Tyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x matpakke (til å ta med)
 • Gratis internett
 • Nær stranden

195,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Tilbring årets fineste dager i Rerik

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.