Miniferie i Nordtyskland på Hotel am Schlosspark Husum

Norsk | NOK

Hotel am Schlosspark Husum

Familiedrevet hotell med hyggelig atmosfære og perfekt beliggenhet

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Moderne 4-stjerners hotell med suveren beliggenhet
 • Populær frokostbuffet med regionale delikatesser
 • Hyggelig atmosfære på familiedrevet komforthotell
13.161,-
3~8 dager fra
1.189,-

Inkl. middag på havnen

Sentralt i Husum

3 dager
Fra 1.189,- / spar opp til 223,-
SPAR
4 dager
Fra 1.619,- / spar opp til 305,-
SPAR
5 dager
Fra 2.039,- / spar opp til 396,-
SPAR
6 dager
Fra 2.489,- / spar opp til 457,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x middag på havnen
 • 1 x fiskesmørbrød
 • 1 x 5 EUR verdikupong
Risskov Pakken

Inkl. halvpensjon

Sentralt i Husum

3 dager
Fra 1.649,- / spar opp til 192,-
SPAR
4 dager
Fra 2.429,- / spar opp til 269,-
SPAR
5 dager
Fra 3.179,- / spar opp til 376,-
SPAR
6 dager
Fra 3.889,- / spar opp til 523,-
SPAR
7 dager
Kun 4.799,- / spar opp til 470,-
SPAR
8 dager
Kun 5.579,- / spar opp til 13.161,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x middagsbuffé/meny
 • 1 x Is dessert
 • 1 x 5 EUR verdikupong
Risskov Pakken

Hotel am Schlosspark Husum har en suveren beliggenhet i den vakre havnebyen Husum, bare få minutters gange fra byens idylliske slottspark. Her har dere en rolig, og samtidig sentral base for et herlig opphold i ’den lille metropolen ved Nordsjøkysten’, med massevis av kultur i Husum, naturopplevelser ved Vadehavet og spennende bybesøk i vente.

Hotellet tilbyr

Det 4-stjerners familiedrevne hotellet har eksistert siden 1987, og har en innbydende og komfortabel atmosfære. Hotellets innredning kombinerer tradisjon og modernitet, noe som både avspeiles i det overordnede designet, møblene og helt ned i detaljene.

Husum er en sjarmerende og populær by, som byr på massevis av hyggelig havnestemning, historiske bygninger og flere kulturelle begivenheter, hvor ’Husumer Hafentage’ nok må sies å være den mest kjente av disse. Den vakre indre havnen, de sjarmerende gatene og de mange hyggelige forretningene gir dere gode muligheter til å dra ut på hyggelige spaserturer.

Regionens praktfulle natur er aldri langt unna, og utfluktsmulighetene inkluderer alt fra hyggelige gå- og sykkelturer og fantastiske naturopplevelser i det nordfrisiske Vadehavsområdet, til besøk i den vakre kystbyen St. Peter-Ording, og den evig sjarmerende byen Friedrichstadt, som er kjent for sine kanaler og sine hollandske hus.

Hotellets populære frokostbuffet byr på massevis av friske, regionale delikatesser og gir dere en suveren start på dagen. Om kvelden kan dere, etter et godt måltid, runde av en herlig dag i hotellets hyggelige bar.

Dere kan parkere i hotellets garasje mot et daglig gebyr, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Hotellet har 64 romslige og smakfullt innredede rom, som alle tilbyr komfortable og moderne rammer for oppholdet i Husum. De fleste av rommene har balkong og det er både enkeltrom og dobbeltrom til rådighet.

Alle rommene er innredet med eget bad og utstyrt med komfortable senger, minibar, telefon og flatskjerm-TV. Utover dette har dere mulighet til å benytte sikkerhetsboksene i resepsjonen.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

90 km fra
Kiel, Tyskland
410 km fra
Hirtshals, Danmark
800 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Theodor-Storm-Haus (1.3km)

Theodor-Storm-Haus er dedikert til Husums mest berømte sønn; forfatteren, lyrikeren og dikteren Theodor Storm. På dette litteraturmuseet blir kulturikonets liv presentert på en meget informativ og spennende måte.

Husumer Hafentage (1.5km)

Om dere besøker Husum i begynnelsen av august, så må dere få med dere «Husumer Hafentage», som er den største folkefesten i Husum. Overalt serverer de god mat. Det arrangeres også et løp og et kunsthåndverksmarked i slottsgården. Det er også et tradisjonelt tautrekkeingskonkurranse ute på havnen som er meget populært.

Husum (1.7km)

Besøk den lille havnebyen Husum med sin hyggelig maritime atmosfære. Gå langs byens kultursti, som tar dere forbi 32 av byens viktigste historiske og arkitektoniske steder. På turen kommer dere bl.a. innom det gamle rådhuset, Marien-kirken, Theodor Storms fødehjem og en gammel herregård samt flere av byens spennende museer. I den gamle landsbyens hyggelige små gater ligger det flere gourmetrestauranter og havnekneiper, hvor dere kan nyte noe godt.

Schifffahrtsmuseum Nordfriesland (1.7km)

Schifffahrtsmuseum Nordfriesland ligger like sydvest for Marienkirken i Husum. Både inne i museets lokaler og på området utenfor, vil dere kunne stifte bekjentskap med alt som er verd å vite om sjøfart og livet på sjøen i og omkring Nord Friesland gjennom flere århundrer.

Friedrichstadt (16.3km)

Friedrichstadt kan minne om en typisk hollandsk kanalby. Derfor kalles denne lille romantiske byen for "Lille Amsterdam". Byen ble grunnlagt av hollendere i 1621, hvor elvene Ejderen og Treene kommer sammen. Maleriske gavler og flotte fasader speiler seg i kanalene, mens husene har utskjæringer på dørene og vinduene. Hollendernes preg på byen er tydelig overalt.

Schwabstedt (18.2km)

Den hyggelige lille landsbyen Schwabstedt ligger i idylliske grønne omgivelser, der elven Treene skjærer gjennom landskapet. Det er selvfølgelig naturen, som er den største severdigheten i området og rett ved hotellet kan dere finne utallige vakre turstier, hvor dere også kan velge å sykle rundt.

Den lille flekken tilbyr en idyllisk ro, hvor dere bare skal nyte den friske luften og suge til dere av den omkringliggende naturen. Byen i seg selv passer fint til en hyggelig liten gåtur blant de gamle husene og de grønne områdene. I området kan dere dessuten finne mange sjeldne plantetyper og dyrearter, når dere utforsker naturen. Og generelt er det utallige muligheter for de som gjerne vil nyte en aktiv ferie, hvor det ikke bare er gå- og sykkelturer som er mulig, men også båtturer, svømming og fiske tilhører favorittaktivitetene i området.

Hvis dere nyter en rolig gåtur i den lille byen er det en god idé å stikke innom byens kirke, som ligger i fine omgivelser. Den lutheranske St. James kirke oppsto rundt år 1160 og er bygget i romansk stil. Legg merke til kirkens alter, som opprinnelig stod i Husum, men som kom til kirken i Schwabstedt rundt år 1834. Alteret ble ervervet sammen med bilder av de tolv apostlene samt bilder av scener fra Jesu korsfestelse.

Multimar Wattforum (22.8km)

Multimar Wattforum er det offisielle informasjonssenteret for det UNESCO-listede slesvig-holsteinske vadehavsområde. På en interaktiv måte lærer kan dere lære alt om naturen og dyrelivet i dette unike landskapet.

Hamburger Hallig (28.9km)

Hamburger Hallig er en nydelig tidligere øy i Vadehavet beliggende på vestkysten av Schleswig. Øyen har vært en del av fastlandet siden 1860, pga. en demning og er i dag et meget populært utfluktsmål for tusenvis av turister. Ved informasjonssentret Amsinck-Haus, kan dere bl.a. finne ut mer om vandremuligheter og båtturer i området, samt leie av sykler.

Schleswig by (37.5km)

Schleswig by ligger bare 40 km. syd for den danske grensen og kan byd på en spennende historie og kultur. Byen er over 1200 år gammel og kaller seg for Nord-Europas første by. En gåtur i sentrum er å anbefale, hvor byens katedral troner og vitner om lille Schleswigs mer fargerike fortid. Vikinger bosatte seg langs fjorden Slien. Dette forklarer hvorfor området i 200 år var et økonomisk knutepunkt. Senere gjorde hertugene av Gottorp, Schleswig til deres maktbase fra det 16. til 18. århundret. Denne historiske arven kan dere lære mer om på byens mange museer.

St. Peter-Ording (46.8km)

Gå på oppdagelse i landsbyen St. Peter-Ording i Nord Frisland, hvor det bl.a. finnes hele 12 kilometer med fantastisk sandstrand, flotte skogsområder og store klipper. Området har vært bebodd siden vikingetiden og er et meget populært utfluktsmål.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Herzog Friedrich

Inkl. en flaske vin

Nordsjøkysten

Ferie i Friedrichstadt

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 flaske vin på rommet
 • 1 flaske vann på rommet
 • 1 x frukt på rommet

155,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Idyllisk kanalby med stor sjarme

Les mer

Hotel Altes Gymnasium

Inkl. halvpensjon

Schleswig-Holsteins

Luksushotell i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny
 • Tilgang til velvære-avdeling
 • Gratis parkering

161,-
Kun
2.469,-

Vis kort

Luksushotell i Nord-Tyskland

Les mer

Hotel Klein Amsterdam

Sjarmerende kanalby

Schleswig-Holsteins

Sentralt i Friedrichstadt

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 15 EUR verdikupong til restauranten
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

105,-
Kun
1.259,-

Vis kort

Bo i den skjønne kanalbyen Friedrichstadt

Les mer

THOMAS Hotel Spa Lifestyle

1 x matpakke (til å ta med)

Schleswig-Holsteins

Velvære i Husum

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x matpakke (til å ta med)
 • Tilgang til sauna og fitness
 • badekåpe og badstue håndkle
 • Gratis internett

Fra kun
1.229,-

Vis kort

Dra på wellness-ferie til Husum

Les mer

Nordsee-Hotel Hinrichsen

Opphold med frokostbuffé

Schleswig-Holsteins

Sentralt i Husum

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 flaske vann
 • Gratis internett
 • 1 x 1 glass vin, øl eller brus
 • 2 x 10 EUR voucher til restauranten

314,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Rolig beliggenhet sentralt i Husum

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.