Kjør-selv ferie til Hotel Amadeus

Norsk | NOK

Hotel Amadeus Dresden

Nyt Dresdens bykjerne med sine mange vakre bygninger og deilige stemning

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Rolig beliggenhet rett utenfor sentrum av Dresden
 • Atmosfærisk kjellerrestaurant
 • Kultur, historie og shopping i og rundt Dresden
1.379,-
3~6 dager fra
859,-

Miniferie i spennende kulturby

Historiske Dresden

3 dager
Fra 859,- / spar opp til 709,-
SPAR
4 dager
Fra 1.319,- / spar opp til 853,-
SPAR
5 dager
Fra 1.639,- / spar opp til 1.156,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 1 tallerkenrett
 • 2 x lite glass vin/øl til middag
 • 1 søt overraskelse per rom
Wild Offer

Miniferie i spennende kulturby

Historiske Dresden

6 dager
Fra 2.019,- / spar opp til 1.380,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

6 dager inkl.

 • 5 x overnattinger
 • 5 x frokostbuffé
 • 2 x 1 tallerkenrett
 • 2 x lite glass vin/øl
 • 1 søt overraskelse per rom
Wild Offer

Miniferie i spennende kulturby

Historiske Dresden

3 dager
Fra 929,- / spar opp til 542,-
SPAR
4 dager
Kun 1.489,- / spar opp til 566,-
SPAR
5 dager
Fra 1.319,- / spar opp til 1.262,-
Nedsatt
6 dager
Kun 2.359,- / spar opp til 826,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 1 tallerkenrett
 • 1 søt overraskelse per rom
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Kulturbyen Dresden er full av opplevelser for både store og små. Historie, kultur og komfort forenes i flotte omgivelser, hvor Elbe renner igjennom og vingårder rundt byen danner rammene. Hotel Amadeus ligger like utenfor sentrum av byen, i nærheten av offentlig transport, slik at dere enkelt kan komme dere rundt til severdighetene i byen.

Hotellet tilbyr 

Det 3-stjerners Hotel Amadeus har en nydelig beliggenhet i Dresden, bare få kilometer fra sentrum av byen og en kort spasertur fra den nærmeste T-banestasjonen. Hotellets egen restaurant tilbyr en koselig atmosfære i hotellets kjeller, og dere kan bl.a. nyte ulike retter fra Middelhavet og tradisjonell tysk mat. Restauranten serverer også frokostbuffet mellom 06:30-10:30. Hotellet har heis og det er gratis parkering ved hotellet.

Rommene

Standard dobbeltrom i individuell stil er alle romslig innredet med privat bad / toalett. Hvert rom har et skrivebord, TV med betalings-TV og telefon. Det er mulig å koble seg til internett mot avgift.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

550 km fra
Kiel, Tyskland
1000 km fra
Hirtshals, Danmark
1050 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Die Welt der DDR (3.3km)

DDR-museet i Simmel-Center er én av byens mest populære attraksjoner. Museet strekker seg over fire etasjer, som hver er dedikert til et bestemt tema, slik som arbeid, hjem, elektronikk og kjøretøy. Museet er privat og til forskjell fra mange statseide DDR-museer, tilbyr Die Welt der DDR den helt spesielle kaotiske sjarmen ved en småmanisk privat samling. Museet byr på alt fra en imponerende samling avTrabanter til en omfattende tidslinje av den kalde krigen.

Zwinger (4.8km)

Som ca. 80% av Dresden, så ble også Zwinger ødelagt under de alliertes bombardement mellom 13. og 15. februar 1945. Men slottet ble bygget opp igjen på slutten av 1950-tallet. Zwinger er muligens Tysklands mest berømte barokkbygning, og er fylt opp med nydelige malerier i Zwinger-museet. Maleriene ble gjemt bort i Sovjetunionen under den andre verdenskrigen og ble senere levert tilbake til byen. En av hovedattraksjonene er museet Gemäldegalerie Alte Meister, hvor det henger verker av Rafael, Giorgione og Titian. Besøk også Våpenkammeret, som har en imponerende samling av gamle våpen og kamprustninger.

Zwinger huser også en meget berømt porselenutstilling og her er det spesielt den kinesiske og den japanske samlingen som vekker oppmerksomhet.

Semperoper (4.8km)

Semperoper er Dresdens operahus, oppført i 1841 av arkitekten Gottfried Semper. Operaen har været gjenoppbygd mange ganger Først etter brannen i 1864, senere etter de alliertes bombetokter i 1945 og sist i 2002 etter de store oversvømmelsene i Sentral-Europa.

Frauenkirche (5.3km)

Flotte Frauenkirche ble dessverre ødelagt i 1945 som følge av et av de mest voldsomme luftbombardementer under 2. Verdenskrig. Kirken var gjenoppbygd i 2005 og påbegynt i 1994.

Ifølge historien har det stått en kirke på samme sted siden år 1000, men den originale Frauenkirche som sto der før krigen, stammet fra det 18. århundret.

Kirkens enorme store kuppel ble et landemerke for byen og har opplevd litt av hvert. Blant annet ble kuppelen bombardert av den prøyssiske hæren i 1760, uten at den kom til skade. Siden var kirken sentrum for Mai-opprøret i 1849.

Striezelmarkt (5.3km)

Striezelmarkt er det eldste og største julemarkedet i Tyskland og nevnes første gang i 1434. Julemarkedet er oppkalt efter den lokale julekaken, Strietzel. Dette er en hyggelig opplevelse for både barn og voksne med mange høydepunkter slik som Pflaumentoffelhaus, Knusperhaus, julebakeriet og samtidig arrangeres det også flere musikkarrangementer. Spesielt i dagene opp mot jul er det forskjellige fester hvor Stollenfesten, den 5. desember, er noe helt spesielt.

De tre slottene ved Elben (6km)

Bare 3 km øst for sentrum av Dresden ligger tre fantastiske slott langsmed Elben. Schloss Albrechtsberg, Lingnerschloss og Schloss Eckberg er kjent som de tre slottene ved Elben og er et fantastisk syn. Dersom dere går over på den andre siden av elven, kan dere får dere en flott utsikt over slottene. Alle tre ble bygget i årene mellom 1850 og 1861 og ligger i et flott parkanlegg i engelsk stil.

Moritzburg (11.5km)

Dette jaktslottets imponerende arkitektur fra det 16. århundre bygget i vakker harmoni med fantastiske naturomgivelser gjør Moritzburg til en fabelaktig feriedestinasjon. Det barokke jaktslottet er spesielt kjent for for å ha vært brukt i filmen "Tre nøtter til Askepott" fra 1973.

Men Moritzburg har mye mer å tilby. Besøk f.eks. det sannsynligvis minste slottet i hele Sachsen. Innen gangavstand fra jaktslottet ligger Fasanenschölsschen med sitt fyrtårn. Ta også en tur i ”Abenteuerpark”, som bl.a. byr på et dyrereservat , bueskyting og et klatreland.

Radeberg (16.8km)

Uavhengig om det er det kulinariske, det kulturelle eller den herlig naturen, som tiltrekker dere mest på ferien, så finner dere alt dette i den lille byen Radeberg, som har en perfekt beliggenhet rett utenfor kulturbyen Dresden. Dere kan bl.a. dra på en spennende omvisning i det lokale bryggeriet, Radeberger Exportbier Brewery, eller dere kan velge å kikke nærmere på noe av den lokale produksjonen, som de er meget stolte av i området. Blant de større produsentene som dere kan få innblikk i produksjonen til finner dere Radeberger Destillation und Liquerfabrik og Radeberger Fleisch- und Wurstwaren Korch GmbH. I Radeberger kan dere oppleve det beste av den vakre naturen i området. Hüttertal-dalen er det ideelle stedet for enhver naturelsker som nyter gåturer i naturen. I Den Botaniske Hage er det fokus på sansene, mens Dresden Heath-skogen innbyr til hyggelige sykkelturer, mens dere her kan stå på langrenn om vinteren.

Radebergs kulturelle høydepunkt er definitivt Klippenstein-borgen, som er byens eldste bygning. Borgen tilbyr et hav av kulturelle opplevelser, hvor det ofte er spennende presentasjoner og opplevelser for barn. Benytt også muligheten til å besøke Radeberger Biertheater's Sächsische Mundarttheater i Hotel Kaiserhof, hvor det er forskjellig underholdning for hele familien.

Meißen (23.5km)

Meißen har masse å utforske med sin mer enn 1.000 år gamle historie. Allerede på veien til Meißen får dere et inntrykk av områdets skjønnhet med vinrankene i Elben-dalen.

Et besøk til den tidligere residensen Albrechtsburg, den tilstøtende katedralen eller den første europeiske porselensfabrikken er et must for historieentusiaster og kulturelskere. Dvel ved og nyt de mange små kafeene og restaurantene i den historiske gamlebyen, eller slapp av med en fin spasertur langs Elben.

Julemarked i Dresden (5.3km)

Lukten av gløgg og pepperkaker sprer seg i historiske Dresden når byens berømte julemarked åpner sine boder i november og desember. Lokalt går julemarkedet i Dresden under navnet Strizelmarkt, en avledning av såkalte Dresdner Christstollen, berømte julekaken med tørket frukt. Dette julemarkedet er et av de eldste i Tyskland og daterer helt tilbake til år 1434.

Her selges tradisjonelt håndverk fra julepyramider til klassiske Erzebirge-lysestaker fra fjellene, og se også glassblåsere og bakere i aksjon på markedet. Hver år avdukes også kan du en mer enn 14 meter høy juledekorasjon, den største pyramiden med trapper, enda en klassisk juletradisjon fra Erzebirge.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Quality Hotel Dresden West

Store kulturopplevelser venter

Sachsen

Kulturbyen Dresden

Wild Offer - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x 2-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett

1.308,-
Kun
1.059,-

Vis kort

Elbens Firenze i vakre kulisser

Les mer

Ringhotel Residenz Alt Dresden

Inkl. 2-retters meny

Sachsen

Upplev Dresden

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny/buffé
 • 2 x Gratis inngang til badstu og dampbad
 • 2 x Gratis parkering og WiFi

254,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

Utforsk kulturbyen Dresden

Les mer

ACHAT Hotel Dresden Elbufer

Kulturby i Tyskland

Sachsen

Opplev Dresden

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis internett og parkering
 • Informasjonspakke over Dresden

504,-
Fra kun
879,-

Vis kort

Miniferie i Dresden

Les mer

Gasthaus zum Schwan Oschatz

Inkl. halvpensjon

Sachsen

Historiske Oschatz

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x 2-retters meny
 • 1 flaske prosecco
 • Gratis internett

457,-
Kun
1.579,-

Vis kort

Historiske Øst-Tyskland

Les mer