Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Hotel Amadeus Dresden

Besøk Dresdens fantastiske sentrum, med sine mange flotte bygninger og hyggelige stemning

 • 1.100 km fra Svinesundbroen
 • 975 km fra Hirtshals
 • 550 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Heis

Om hotellet

Kulturbyen Dresden er full av opplevelser for både store og små. Historie, kultur og komfort forenes i flotte omgivelser, hvor Elbe renner igjennom og vingårder rundt byen danner rammene. Hotel Amadeus ligger like utenfor sentrum av byen, i nærheten av offentlig transport, slik at dere enkelt kan komme dere rundt til severdighetene i byen.

Hotellet tilbyr 

Det 3-stjerners Hotel Amadeus har en nydelig beliggenhet i Dresden, bare få kilometer fra sentrum av byen og en kort spasertur fra den nærmeste T-banestasjonen. Hotellets egen restaurant tilbyr en koselig atmosfære i hotellets kjeller, og dere kan bl.a. nyte ulike retter fra Middelhavet og tradisjonell tysk mat. Restauranten serverer også frokostbuffet mellom 06:30-10:30. Hotellet har heis og det er gratis parkering ved hotellet.

Rommene

Standard dobbeltrom i individuell stil er alle romslig innredet med privat bad / toalett. Hvert rom har et skrivebord, TV med betalings-TV og telefon. Det er mulig å koble seg til internett mot avgift.

Merk at

Turistskatt på 1,50 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Vis flere

Verdt å se

 • Die Welt der DDR (3.0 km)

  DDR-museet i Simmel-Center er én av byens mest populære attraksjoner. Museet strekker seg over fire etasjer, som hver er dedikert til et bestemt tema, slik som arbeid, hjem, elektronikk og kjøretøy. Museet er privat og til forskjell fra mange statseide DDR-museer, tilbyr Die Welt der DDR den helt spesielle kaotiske sjarmen ved en småmanisk privat samling. Museet byr på alt fra en imponerende samling avTrabanter til en omfattende tidslinje av den kalde krigen.

  Die Welt der DDR
  Opplev de gamle DDR bilene og andre minner fra den kalde krigen.
 • Zwinger (4.8 km)

  Som ca. 80% av Dresden, så ble også Zwinger ødelagt under de alliertes bombardement mellom 13. og 15. februar 1945. Men slottet ble bygget opp igjen på slutten av 1950-tallet. Zwinger er muligens Tysklands mest berømte barokkbygning, og er fylt opp med nydelige malerier i Zwinger-museet. Maleriene ble gjemt bort i Sovjetunionen under den andre verdenskrigen og ble senere levert tilbake til byen. En av hovedattraksjonene er museet Gemäldegalerie Alte Meister, hvor det henger verker av Rafael, Giorgione og Titian. Besøk også Våpenkammeret, som har en imponerende samling av gamle våpen og kamprustninger. Zwinger huser også en meget berømt porselenutstilling og her er det spesielt den kinesiske og den japanske samlingen som vekker oppmerksomhet.

  Zwinger
  Zwinger-palasset har flere spennende museer
 • Semperoper (4.5 km)

  Semperoper er Dresdens operahus, oppført i 1841 av arkitekten Gottfried Semper. Operaen har været gjenoppbygd mange ganger Først etter brannen i 1864, senere etter de alliertes bombetokter i 1945 og sist i 2002 etter de store oversvømmelsene i Sentral-Europa.

  Semperoper
  Semperoper i Dresden
 • Frauenkirche (5.1 km)

  Flotte Frauenkirche ble dessverre ødelagt i 1945 som følge av et av de mest voldsomme luftbombardementer under 2. Verdenskrig. Kirken var gjenoppbygd i 2005 og påbegynt i 1994. Ifølge historien har det stått en kirke på samme sted siden år 1000, men den originale Frauenkirche som sto der før krigen, stammet fra det 18. århundret. Kirkens enorme store kuppel ble et landemerke for byen og har opplevd litt av hvert. Blant annet ble kuppelen bombardert av den prøyssiske hæren i 1760, uten at den kom til skade. Siden var kirken sentrum for Mai-opprøret i 1849.

  Frauenkirche
  Frauenkirche åpnet dørene i 2005
 • Striezelmarkt (5.3 km)

  Striezelmarkt er det eldste og største julemarkedet i Tyskland og nevnes første gang i 1434. Julemarkedet er oppkalt efter den lokale julekaken, Strietzel. Dette er en hyggelig opplevelse for både barn og voksne med mange høydepunkter slik som Pflaumentoffelhaus, Knusperhaus, julebakeriet og samtidig arrangeres det også flere musikkarrangementer. Spesielt i dagene opp mot jul er det forskjellige fester hvor Stollenfesten, den 5. desember, er noe helt spesielt.

  Striezelmarkt
  Det årlige berømte julemarkedet Striezelmarkt
 • De tre slottene ved Elben (6.1 km)

  Bare 3 km øst for sentrum av Dresden ligger tre fantastiske slott langsmed Elben. Schloss Albrechtsberg, Lingnerschloss og Schloss Eckberg er kjent som de tre slottene ved Elben og er et fantastisk syn. Dersom dere går over på den andre siden av elven, kan dere får dere en flott utsikt over slottene. Alle tre ble bygget i årene mellom 1850 og 1861 og ligger i et flott parkanlegg i engelsk stil.

  De tre slottene ved Elben
  Tre vakre slott ligger langsmed Elben, bare 3 km fra Dresden i delstaten Sachsen
 • Moritzburg (11.2 km)

  Dette jaktslottets imponerende arkitektur fra det 16. århundre bygget i vakker harmoni med fantastiske naturomgivelser gjør Moritzburg til en fabelaktig feriedestinasjon. Det barokke jaktslottet er spesielt kjent for for å ha vært brukt i filmen "Tre nøtter til Askepott" fra 1973. Men Moritzburg har mye mer å tilby. Besøk f.eks. det sannsynligvis minste slottet i hele Sachsen. Innen gangavstand fra jaktslottet ligger Fasanenschölsschen med sitt fyrtårn. Ta også en tur i ”Abenteuerpark”, som bl.a. byr på et dyrereservat , bueskyting og et klatreland.

  Moritzburg
  Moritzburg
 • Radeberg (16.6 km)

  Uavhengig om det er det kulinariske, det kulturelle eller den herlig naturen, som tiltrekker dere mest på ferien, så finner dere alt dette i den lille byen Radeberg, som har en perfekt beliggenhet rett utenfor kulturbyen Dresden. Dere kan bl.a. dra på en spennende omvisning i det lokale bryggeriet, Radeberger Exportbier Brewery, eller dere kan velge å kikke nærmere på noe av den lokale produksjonen, som de er meget stolte av i området. Blant de større produsentene som dere kan få innblikk i produksjonen til finner dere Radeberger Destillation und Liquerfabrik og Radeberger Fleisch- und Wurstwaren Korch GmbH. I Radeberger kan dere oppleve det beste av den vakre naturen i området. Hüttertal-dalen er det ideelle stedet for enhver naturelsker som nyter gåturer i naturen. I Den Botaniske Hage er det fokus på sansene, mens Dresden Heath-skogen innbyr til hyggelige sykkelturer, mens dere her kan stå på langrenn om vinteren. Radebergs kulturelle høydepunkt er definitivt Klippenstein-borgen, som er byens eldste bygning. Borgen tilbyr et hav av kulturelle opplevelser, hvor det ofte er spennende presentasjoner og opplevelser for barn. Benytt også muligheten til å besøke Radeberger Biertheater's Sächsische Mundarttheater i Hotel Kaiserhof, hvor det er forskjellig underholdning for hele familien.

  Radeberg
  Mange kulturelle aktiviteter i Klippenstein-borgen, den eldste bygningen i Radeberg by
 • Meißen (22.8 km)

  Meißen har masse å utforske med sin mer enn 1.000 år gamle historie. Allerede på veien til Meißen får dere et inntrykk av områdets skjønnhet med vinrankene i Elben-dalen. Et besøk til den tidligere residensen Albrechtsburg, den tilstøtende katedralen eller den første europeiske porselensfabrikken er et must for historieentusiaster og kulturelskere. Dvel ved og nyt de mange små kafeene og restaurantene i den historiske gamlebyen, eller slapp av med en fin spasertur langs Elben.

  Meißen
  Meißen
 • Julemarked i Dresden (5.4 km)

  Julemarkedet i Dresden åpner bodene sine 27. november og her er det liv og røre frem til 24. desember. Markedet holder åpent hver dag i denne perioden kl. 10.00–21.00, med unntak av markedets siste dag, 24. desember, når det stenger kl. 14.00 på julaften.

  Lukten av gløgg og pepperkaker sprer seg i historiske Dresden når byens berømte julemarked åpner sine boder i november og desember. Lokalt går julemarkedet i Dresden under navnet Strizelmarkt, en avledning av såkalte Dresdner Christstollen, berømte julekaken med tørket frukt. Dette julemarkedet er et av de eldste i Tyskland og daterer helt tilbake til år 1434.

  Her selges tradisjonelt håndverk fra julepyramider til klassiske Erzebirge-lysestaker fra fjellene, og se også glassblåsere og bakere i aksjon på markedet. Hver år avdukes også kan du en mer enn 14 meter høy juledekorasjon, den største pyramiden med trapper, enda en klassisk juletradisjon fra Erzebirge.

  Julemarked i Dresden
  Besøk julemarkedet i Dresden
Vis flere

Kart

Hotel Amadeus Dresden
Grossenhainer Str. 118 01129 Dresden

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~1.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 2~6.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 7~13.99 år i ekstraseng 30% rabat
Barn 14~99.99 år i ekstraseng 20% rabat