Miniferie til Nordtyskland på Hotel Apfelblute

Norsk | NOK

Hotel Apfelblüte

Bo i nærheten av UNESCO byen Stralsund, stranden og naturskjønne Rugen

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Koselig hotell nær stranden
 • Opplev UNESCO-listet Stralsund
 • Utforsk naturskjønne Rugen
1.936,-
3~8 dager fra
779,-

Inkl. halvpensjon

Nær Stralsund

3 dager
Fra 779,- / spar opp til 448,-
SPAR
4 dager
Fra 1.139,- / spar opp til 702,-
SPAR
5 dager
Fra 1.489,- / spar opp til 966,-
SPAR
6 dager
Fra 1.839,- / spar opp til 1.229,-
SPAR
7 dager
Fra 2.099,- / spar opp til 1.583,-
SPAR
8 dager
Fra 2.359,- / spar opp til 1.936,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x 1 glass vin el. øl til middagen
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Hotel Apfelblute ligger bare 5 km unna fra Stralsund og den nærmeste sandstranden, ved den baltiske kysten, i det nordøstlige Tyskland. Stralsunds gamleby har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 2002 og er inngangsporten til den nordtyske øya Rugen som er både kjent for å ver naturskjønn og steinete.

Hotellet tilbyr

Hotellet dateres fra 1994 og ligger i Gross Ludershagen som er noen kilometer sør for Stralsund, og tilbyr en koselig og komfortabel setting for et hyggelig opphold i Nord-Tyskland. Beliggenheten gir deg en alsidig base for å utforske UNESCO-byen Stralsund, med sine mange butikker og museer, samt de vakre omkringliggende kystområdene. Du har også et godt utgangspunkt for flotte utflukter til den vakre øya Rugen, som tilbyr mye nydelig natur, hvite klipper langs kysten og et myriade av muligheter og severdigheter.

Akvariet "Ozeaneum" er en av de største severdighetene i nærheten og mottok i 2010, prisen for årets Museum i Europa. Overnattingskunder får rabatt på besøket når du kjøper billettene i hotellresepsjonen.

I hotellets koselige omgivelser, får du den perfekte starten på dagen med en god frokost. Gode retter serveres senere i restauranten, med plass til opptil 70 personer. I sommermånedene er det også opplagt til å nyte maten på terrassen.

Hotellet tilbyr leige av sykler, slik at du enkelt og bekvemt kan forlate bilen og gå ut i idylliske omgivelser på to hjul. Hvis du har din egen sykkel og trenger en lapp eller reparasjon, er det også en sykkel mekaniker innen kort avstand fra hotellet.

Under oppholdet har du gratis tilgang til trådløst internet og parkering.

Rommene

Hotel Apfelblute har 19 koselige rom fordelt over to etasjer. Det er både enkelt- og dobbeltrom og dobbeltrom med ekstra seng.

Alle hotellrommene har egen dusj, toalett, hårføner, skrivebord, komfortable senger, garderobe og satellitt-TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

270 km fra
Kiel, Tyskland
700 km fra
Hirtshals, Danmark
725 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Ribnitz-Damgarten (52.6km)

Den lille byen Ribnitz-Damgarten ligger i den tyske delstaten Mecklenburg-Vorpommern i distriktet Vorpommern-Rügen ved Ribnitz-sjøen.

Her har dere flott utsikt ut over Ribnitz og byen gjemmer på en liten perle av et museum ved navn Vineta-Museum hvor det til alle tider finnes flere utstillinger over tre etasjer.

HanseDom (5.2km)

Det er kanskje ekstra gøy med barn på ferie å legge en dag til badelandet HanseDom. Her finnes det også massasje- og spabehandlinger på stedet, i tillegg til et treningssenter med klatrevegg og muligheter for ballspill, blant annet.

Ozeaneum (6.8km)

Ta med hele familien til Ozeaneum og opplev våre havdyr tett på livet. Dette er en ekstraordinær reise gjennom den undersjøiske verden, og er helt enestående i Europa.

Barna kan utforske de mange hemmeligheter og mysterier fra havet i «Sea for Children».

Husk å få med dere de sjarmerende Humboldt-pingvinene på museets takterrasse.

Stralsund (5km)

Den hyggelige tyske byen Stralsund ligger på kysten ved Østersjøen og ønsker sine besøkende velkommen med opplevelser for hele familien. Gamlebyen er i dag oppført på UNESCOs verdensarvliste og her kan dere rusle forbi spennende gamle middelalderbygninger.

Like ved Stralsund ligger den eneste broen som forbinder det tyske fastlandet med den naturskjønne øya, Rügen. På øya kan dere blant annet ta turen til Jasmund nasjonalpark og beskue de flotte krittklippene ved kysten. I tillegg ligger Koloss von Prora, et nasjonalsosialistisk ferieanlegg, her på Rügen. Blokkene og badelandet ble oppført i 1930-årene og er typiske eksempel på Det tredje rikes arkitektoniske idealer.

Marienkirche (6km)

Den største kirken i Stralsunds heter Marienkirche, og den prektige bygningen er lett å få øye på der den ruver midt i sentrum av byen. Det er den nest største gotiske mursteinskirka i hele den baltiske regionen. Ta en tur opp i det høye tårnet via den smale vindeltrappa som fortsetter opp i det uendelige. Endelig slutter de mange trinnene og avløses av en høyere trappebestigning ut til utsiktspunktet i det 104 meter høye kirketårnet. Det hele er en tur på 366 trinn.

Barth (31km)

Byen ligger ved sydkysten av bukta Barther Bodden, som er forbundet med Østersjøen. Barth har en turbulent historie da den under Trettiårskrigen i perioden 1618–48 hadde flere forskjellige makthavere. Siden ble byen tilfalt til Sverige og forble svensk helt frem til 1815 da den igjen havnet under Tyskland.

Barth var en del av det gamle Øst-Tyskland, men i tiden etter muren falt dukket det opp mange flere restauranter og barer i byen. Ta gjerne en tur langs den hyggelige havnepromenaden og trekk inn den friske havlufta fra Østersjøen.

Rügen (39.5km)

Rügen, Tysklands største øy, som også kalles Tysklands Riviera. Øyen er et opplagt turistmål, først og fremst på grunn av de idylliske fiskelandsbyene, den vakre naturen og de kilometerlange sandstrendebe på øyens sør-østlige kyst. Opplev hvite kalkklipper samt praktfulle innsjøer og skoger. Opplev en aktiv dag med sykling, vandring, fiske eller koble av i Østersjøens friske vann.

På øyen finner dere naturligvis mange hyggelige restauranter, hvor dere kan nyte øyens lokale spesialiteter. Besøk også Binz, den største spa-byen på Rügen. Langs byens idylliske gågate kan dere besøke noen av butikkene som finnes i byen. Ved den lange strandpromenaden finner dere spa-hus og pensjonater.

Pütnitz Tekniske Museum (43.7km)

Gjemt inne i en stor skog ligger det veldige militæranlegget. Det var opprinnelig en flyplass for sjøfly og ble anlagt av den tyske hæren. Anlegget huser et spesielt museum med en omfattende utstilling av østeuropeiske- og russiske transportmidler. De gamle, godt brukte hangarene står der til skue i lettere forfall og er sannferdige vitner om lokal krigshistorie.

En gang i året blir museet til et stort marked hvor det selges memorabilia fra DDR-tiden.

Vogelpark Marlow (42.4km)

Hvis dere er interesserte i fugler bør dere kikke innom denne fugleparken med en artig vri som ligger i byen Marlow i Mecklenburg-Vorpommern. Det er verdt å besøke denne parken fordi den har spennende fuglearter som flamingoer, isfugler, papegøyer og pingviner og i tillegg også byr på andre dyr som f.eks. aper, lemurer, kenguruer og præriehunder. Utover dette er det daglige oppvisninger i form av falkejakt og flyveshow hvor man får lov til å se de store, imponerende rovfuglene spre vingene.

Ribnitz-Damgarten (45km)

Den lille byen Ribnitz-Damgarten ligger i den tyske delstaten Mecklenburg-Vorpommern i distriktet Vorpommern-Rügen ved Ribnitz-sjøen.

Her har dere flott utsikt ut over Ribnitz og byen gjemmer på en liten perle av et museum ved navn Vineta-Museum hvor det til alle tider finnes flere utstillinger over tre etasjer.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Rügen Park

Populær ferieøy i Østersjøen

Rügen1

Opplev Rügen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 flaske vin

248,-
Fra kun
1.359,-

Vis kort

Opplev det vakre Rügen

Les mer

Hotel Hafenresidenz Stralsund

Rett ved strandpromenaden

Østersjøkysten

Opplev vakre Stralsund

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 flaske vann på rommet
 • 1 x Bykart med byvandringer

214,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Hotell med treningssenter og restaurant

Les mer

Hotel Wreecher Hof

Inkl. 2 x 2-retters meny

Rügen1

Inkl. en flaske vin

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 flaske vin på rommet
 • Tilgang til basseng og sauna
 • parkering og internett er inkludert

Fra kun
1.189,-

Vis kort

Miniferie på Rügen

Les mer

Hotel Rügenblick

Inkl. halvpensjon

Rügen1

Stralsund nær sjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x middagsbuffé/meny
 • 1 x 1 glass vin eller øl
 • Gratis internett og parkering

205,-
Fra kun
1.129,-

Vis kort

Nær stranda i verdensarvbyen Stralsund

Les mer

Soibelmanns Hotel Rügen

Inkl. halvpensjon

Mecklenburg-Vorpommern

Miniferie på Rügen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Tilgang til basseng, sauna, fitness
 • Gratis internett

306,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Familievennlig sportshotell i Rügen

Les mer