Kjør-selv ferie til Hotel Au Lion d'Or

Norsk | NOK

Hotel Au Lion d'Or

Fransk sjarme i historiske omgivelser

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Det er to flotte restauranter på hotellet
 • Velværeavdeling med bl.a. boblebad og badstue
 • Gratis parkering og WiFi
743,-
3~8 dager fra
1.129,-

Inkl. en flaske vin

Opplev vinruten i Alsace

3 dager
Fra 1.129,- / spar opp til 254,-
SPAR
4 dager
Fra 1.579,- / spar opp til 374,-
SPAR
5 dager
Fra 2.089,- / spar opp til 434,-
SPAR
6 dager
Fra 2.569,- / spar opp til 524,-
SPAR
7 dager
Fra 3.039,- / spar opp til 623,-
SPAR
8 dager
Kun 3.559,- / spar opp til 673,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 krukke hjemmelaget syltetøy
 • 1 flaske vin på rommet
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Inkl. en flaske vin

Opplev vinruten i Alsace

3 dager
Fra 1.129,- / spar opp til 254,-
SPAR
4 dager
Fra 1.579,- / spar opp til 374,-
SPAR
5 dager
Fra 2.089,- / spar opp til 434,-
SPAR
6 dager
Fra 2.569,- / spar opp til 524,-
SPAR
7 dager
Fra 2.999,- / spar opp til 663,-
SPAR
8 dager
Fra 3.489,- / spar opp til 743,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 glass hjemmelaget syltetøy
 • 1 flaske vin på rommet
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Hotel Au Lion d'Or ligger i den koselige byen La Petite Pierre i det nordlige Alsace. Det hyggelige byhotellet har en genuin fransk stemning og kan by på et opphold i nydelige, historiske omgivelser.

Hotellet tilbyr

Hotellet har to restauranter, som begge serverer raffinerte franske retter tilberedt med kvalitetsråvarer. La Winstub, har en avslappende atmosfære og er åpen hver dag fra kl. 08.00-21.00 og tilbyr lokale spesialiteter fra Alsace. I Le Restaurant Panoramique, serveres god fransk mat med nydelig utsikt. Restauranten er åpen hver dag kl. 12-14 og kl. 19-21. Dere kan også spise maten på fortausrestauranten, hvor dere kommer nært innpå det franske landsbylivet.

Dere har tilgang til hotellets velvære-avdeling, med innendørs svømmebasseng, boblebad og badstue og det er muligheter for massasje mot avgift. De tilbyr også et konsept som kalles arbroterapi. Konseptet består av naturlige produkter basert på skogens ingredienser. Hotellet har room service og det er mulig å få servert frokosten på rommet. Det er gratis trådløst internett på hele hotellet og det er dessuten gratis privat parkering.

Rommene

De rustikke rommene er alle utstyrt med eget bad og toalett, TV, radio og sitteplasser. Det er gratis trådløst internett på alle rommene. Dere kan velge mellom tre romtyper Village, Vallée eller Arbro, hvor hovedforskjellen er beliggenheten.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

800 km fra
Kiel, Tyskland
1225 km fra
Hirtshals, Danmark
1475 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Château de la Petite-Pierre (1.3km)

Bygget i det 13. århundre, og holdt vedlike frem til 1684 da det ble fornyet og modernisert av Vauban. Slottet var stratetisk plassert slik at det kunne kontrollere passasjen mellom Alsace og Lorraine. I dag er det hovedsetet for den nordlige delen av Vosges regionale naturpark. Slottet har også en permanent utstilling som forteller om slottets spennende historie, men også om faunaen og floraen som finnes i den vakre parken. Det er enkelt å finne parkering, og slottet ligger rett i utkanten av skogen og den lille landsbyen, nær den berømte vandrestien 'Grand Randonnée'.

Rocher de la Grenouille (1.7km)

Det er et hav av gode turstier i nasjonalparken i Vogeserne. Spør etter turstiene på hotellet eller undersøk selv de vidunderlige turene rundt i området hjemmefra. Rocher de la Grenouille er et av de mange utfluktsmålene, som også ligger nær La Petite Pierre.

Château Dietrich (34km)

Château Dietrich, også kjent som Reichshoffen-slottet, er et helt fantastisk slott med mye spennende historie å fortelle. Det skjønne området er også omgitt av en vakker park. Slottet ble opprinnelig grunnlagt og bygget til Hertugen av ​​Lorraine i 1232, men etter slitasje og forfall ble det vakre lyserøde sandsteinsslottet gjenoppbygget og tilhører den dag i dag den velstående Jean de Dietrich-familie.

Haguenau (40.1km)

Dra på en bilferie til den lille byen Haguenau, som ligger i Alsace Haguenau Nord, rundt 35 km nord for Strasbourg. Byen huser i dag over 35.000 innbyggere og har opp gjennom historien fungert som et knutepunkt takket være dens sentrale og vakre beliggenhet, midt i en stor skog på over 14.000 hektar. Omgitt av grønne naturområder er Haguenau med sine 580 butikker og markeder også et godt område å shoppe litt i. Det er restauranter og barer og faktisk er det veldig livlig, liten by.

Haguenau ble grunnlagt rundt år 1115 av Frederick Borgne og etter en rik og turbulent periode med blant annet brann og tysk okkupasjon, er Haguenau i dag en utrolig viktig del av det nordlige Alsace.

Byen har to museer og det finnes mange monumenter i hjertet av byen.

Musée de La Bataille du 6 août 1870 (42.3km)

Dette helt unike museet er i sin helhet dedikert til slaget den 6. august 1870 i den fransk-preussiske krigen som endte med fransk nederlag. Slaget sto mellom Frankrike og Preussens ledelse samt de sørtyske landene Baden, Kongeriket Bayern og Württemberg. Krigen medførte blant annet starten på Den Tredje Republikk etter at keiser Napoleon III's fangenskap og etterfølgende overgivelse. Tyskland ble etter krigen samlet under Preussens ledelse. Ytterligere konsekvenser for Frankrike ble tapet av Alsace og Mosel, som forble tysk territorie i 48 lange år.

Museet stiller ut sverd, skytevåpen, uniformer og hjelmer samt alt det en soldat i den franske hæren anno 1870 hadde bruk for i kunsten å overleve. Det er også en hel del flotte malerier og det er i alt 1300 spennende gjenstander stilt ut, som alle bærer vitne om den tragiske fortiden.

Ouvrage du Four à Chaux (50.3km)

Ouvrage du Four à Chaux ble bygget mellom 1930-1935 og var en del av de mange festningene som utgjorde Maginot-linjen, som var en fransk festningslinje, som skulle forsvare området i Alsace opp mot den tyske grensen mellom Luxemburg og Rhinen. Som kjent gikk tyskerne rundt festningsforsvaret og over Ardennerfjellene, og dermed oppfylte Maginot-linjen sin forsvarsfunksjon.

Da Hitler annekterte Østerrike, Sudetenland og Böhmen, ble Ouvrage du Four à Chaux bemannet og ble også en viktig del av områdets vekst takket være de meget aktive soldatene. Opplev den spennende historien til en av de største festningsforsvarene gjennom tidene, Maginot-linjen. Festningen dekker et areal på 26 hektar, 3 artillerikanoner og 4,5 km med underjordiske korridorer. Anlegget huset ca. 600 menn. Festningen tjente som forsvar til 1. juli 1940, da de franske troppene ble tvunget til å overgi seg etter kampene mellom mai og juni 1940.

Le Moulin de la Blies – Musée des Techniques Faïen (50km)

Finn en billig sommerferie til Frankrike hos Risskov Bilferie og dra på en familieferie med bilen sørpå. Besøk det merkelige museet som forteller om fremstillingen og utsmykkingen av Sarreguemines berømte steintøy også kjent som tinn-glasert keramikk.

Møllen, som nå huser et museum for forskjellige måter å fremstille keramikk på, pleide å huse alle maskinene som var nødvendige for å lage den keramiske massen. Huset, hvor fabrikkdirektøren og hans familie bodde i det 19. århundre, fungerer i dag som en resepsjonsbygning. Mange av verkstedene og lagerområdene bak møllen forsvunnet med tiden og naturen har spredt seg og gjenoppstått som en vakker hage ​​"Fayenciers" og designet av landskapsarkitekt Philippe Niez. Finn familievennlige hoteller hos Risskov Bilferie og start ferien med stil.

Ligne Maginot de Schoenenbourg (60.9km)

Finn en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og dra på en herlig tur til Alsace i Frankrike. Finn barnevennlige hoteller til turen og nyt reisen i eget tempo med hele familien. Besøk Schoenenbourg-fortet som var den mest betydningsfulle festningen som var en del av Maginot-linjen, som beskyttet Alsace. Fortet består av 8 blokker med plass til 650 menn.

Det er mulig å besøke brakkene, kjøkkenet og kommandosenteret samt se de forskjellige kanonpositionene, ammunisjonsdepotene og livet på fortet som en del av den berømte Maginot-linjen dokumenteres løpende under besøket. Dra på oppdagelse i Alsace, Frankrike på en kjør-selv ferie. Finn de billige hotellene hos Risskov Bilferie.

Bouxwiller (15km)

Finn en billig sommerferie sørpå hos Risskov Bilferie og kjør-selv til Bouxwiller i Frankrike, som også er en av de vakreste byene i det nordlige Alsace, kjent for sine arkitektoniske og historiske skatter. Byen har beholdt sin sjarm med sine bindingsverkshus og smale gater. Rundt slottsparken kan dere fortsatt beundre bygningene som engang var en del av Domhuset.

Bouxwiller er en aktiv by som også tiltrekker seg mange turister, spesielt om sommeren, men det berømte julemarkedet er også en opplevelse, som åpner i begynnelsen av ​​desember. Bouxwiller er også kjent for sin store bakke, Bastberg, hvorfra det er en vakker utsikt utover hele området, som for øvrig også er kjent for sine mange hekser!

Bouxwiller går helt tilbake til romertiden og ble allerede nevnt i et dokument fra år 725. Det er en rekke museer i byen, Pays de Hanau og Musee Judeo-Alsacien, og det er enkelt å få hele dager til å gå i den sjarmerende lille byen. Finn et billig helgeopphold for hele familien i Alsace med barnevennlige hoteller og massevis av spennende opplevelser i området, også for de i barnestørrelse.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Notre Dame de Bonne Fontaine

Inkludert 1 flaske vin

Alsace

Vinruten Alsace

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 flaske vin på rommet
 • Velkomstdrink
 • Tilgang til basseng

Kun
1.169,-

Vis kort

Smak på det lokale kjøkkenet i Alsace

Les mer

Hotel Pflug

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Schwarzwald

Opplev Schwarzwald

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters middag
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x 5 € til Brennerei-Scheibel
 • Konus Card

432,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

Det beste av Tyskland og Frankrike

Les mer

Hotel de La Poste Bonhomme

Rom mot landsbyen

Alsace

Tradisjonelle Alsace

Wild Offer - 5 dager inkl.
 • 4 x overnattinger m. frokost
 • 4 x 2-retters meny
 • 1 x vinsmaking + 1 fl. vin på vingård
 • 1 x gåtur m. piknik & turinfo
 • 10% rabatt på entré til byens destilleri

2.015,-
Fra kun
2.339,-

Vis kort

Vinferie og landidyll i Alsace!

Les mer

Hotel Majestic Alsace

Inklusiv 4-retters meny og vinsmaking

Alsace

Vinferie i Alsace

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 4-retters meny
 • 1 x vinsmaking
 • Tilgang til basseng

118,-
Kun
1.299,-

Vis kort

Nyt en avslappende ferie i Alsace

Les mer

Hotel Munsch Alsace

Inkl. halvpensjon og vinsmaking

Alsace

Vinferie i Alsace

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 4-retters meny
 • 1 x vinsmaking
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

312,-
Kun
1.699,-

Vis kort

Miniferie mellom vinmarkene i Alsace

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.