Dra på kjør-selv ferie til Hotel Berghof Tauplitzalm

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Berghof Tauplitzalm

Tilbring en vidunderlig og avslappende ferie i Alpene

Flott fjellhotell 1650 meter over havets overflate
Feriekos med aktiviteter og barnevennlige omgivelser
Vakker natur og spennende opplevelser
 • 1.700 km fra Svinesundbroen
 • 1.550 km fra Hirtshals
 • 1.125 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Mulighet for sykkelleie
 • Lekeplass

Om hotellet

Dra på en idyllisk og sjarmerende ferie i gjestfrie Østerrike. Her kan hele familien nyte den friske luften i de imponerende fjellene og den avslappende atmosfæren. Berghof Tauplitzalm ligger 1650 over havet og kan tilby en skjønn utsikt utover Alpene.

Hotellet tilbyr

Berghof Tauplitzalm er et 3 stjerners hotell som ligger 1650 over havet ved siden av skiløypene. Hotellets restaurant tilbyr østerrikske spesialiteter. Halvpensjonen består av frokost og middag som man kan nyte både inne og ute på terrassen med en skjønn utsikt. Man kan slappe av i hotellets badstue eller nyte en drink i baren. Gjestehuset har også dart, bordtennis og bingokvelder. Nattvandringer arrangeres også ved Fackelschein.

Om sommeren egner omgivelsene seg perfekt for gåturer. Det er 6 fjellvann i området, og et av dem tilhører hotellet, og det er ideelt for fiske. Det er gratis parkering og trådløst internett på hotellet.

Rommene 

Alle rommene har eget bad/toalett og telefon. Noen av dem har egen balkong med utsikt over fjellene rundt.

Merk at

Vennligst merk dere at hotellet kun aksepterer kontakter, ikke kort.

Dere kan dra på togtur i fjellene mandag, onsdag og fredag. Toget kjører fra Tauplitzalm Alpenstrasse klokken 10.00. Dere kan parkere på parkeringsplassen Hollhaus.

Om vinteren er det ikke mulig å kjøre hele veien opp til hotellet.
Fra Bad Mitterndorf må dere kjøre videre på Tauplitzalm Alpenstrasse og parkere på parkeringsplasen i Tauplitzalm. Herfra ringer dere til hotellet som kommer og henter dere med snøscooter.

For å kjøre på Tauplitzalm Alpenstrasse opp til hotellet må dere betale et gebyr på 12 EUR per bil/dag. Gebyret betales ved innkjørselen på veien. Det er også mulighet for å kjøpe et rabattkort for 3, 7 eller flere dager.

Vis flere

Verdt å se

 • Narzissenfest (27.3 km)

  En av områdets største og mest populære årlige begivenheter er "Daffodil Festivalen" også kalt "Narzissenfesten" som finner sted hvert år i mai og juni. Narzissenfesten er Østerrikes største blomsterfestival, og besøkende fra hele verden strømmer til for å oppleve de blomstene og de lokale tradisjonene i Østerrike.

  Narzissenfest
  Overflod av flora på Narzissenfesten, den største blomsterfestivalen i Østerrike
 • Altaussee (33.0 km)

  Nyt en ferie i dette nydelige området med mystiske innsjøer, en mengde blomster i mange farger og de majestetiske fjellene. I fjellene rundt byen er det flere markerte turstier på alle nivåer. Alle innsjøene byr på en mengde aktiviteter. Dere kan f.eks. svømme i det krystallklare vannet, dykke, fiske eller padle i kano. Om sommeren er det et eksklusivt badeområde ved Kahlseneck snack stasjon. Dere finner også fine sykkelstier samt muligheter for high ropes klatring. Finn en aktiv ferie hos Risskov Bilferie og dra avgårde til Østerrike i eget tempo.

  Altaussee
  Altaussee byr på et vakkert landskap fullt av sjøer, fjell og naturskjønne turstier.
 • Badesee Lassing (41.4 km)

  Badesee Lassing ligger mellom Steiermark Ennstal og Paltental, rundt 800 meter over havet. Her kan både store og små boltre seg i et vell av aktiviteter, i og omkring den vakre innsjøen. Det finnes tennis-, volleyball- og vannrutsjebaner. Her kan dere spille bordtennis, ta med barna på lekeplasser eller legge ut på vandre- og sykkelturer ut i det vakre landskapet.

  Badesee Lassing
  Badesee Lassing er et flott friluftsområde med mange aktivitetstilbud
 • Hallstatt (43.0 km)

  Like ved den koselige landsbyen Hallstatt står det noen loddrette klippevegger. Herifra har dere en fantastisk utsikt over innsjøen og fjellene. Hallstatt er en liten meget sjarmerende og historisk landsby ved Hallstätter See. I dag har byen en togstasjon på motsatt side av sjøen. Dere kan ta den lille båten som går i rute frem og tilbake mellom stasjonen og byen. Den er på UNESCOs verdensarvliste og et meget populært utfluktsmål. Om kvelden er det en unik stemning over byen og innsjøen.

  Hallstatt
  Loddrette klippevegger i Hallstatt på den ene siden, og innsjøen på den andre. Perlen er oppført på UNESCOs verdensarvliste
 • Russbach (62.9 km)

  Det gule toget Ameisenexpress tar dere gjennom et kupert alpint landskap til fjellhytta Edtalmhütte, hvor dere kan prøve et tradisjonelt østerriksk måltid. Her fortelles sagn for barna og det er lekepark i Brunos fjellverden. De voksne kan i mellomtiden slappe av med kaffe og kake på solterrassen.

  Russbach
  Ta toget gjennom fjellene til den gamle hytta Edtalmhütte og bestill en skikkelig østerriksk lunsj
 • Salzburg (108.0 km)

  Salzburg er en hyggelig by i det vestlige Østerrike, som særlig er kjent for sin barokke arkitektur, historie, beliggenhet ved Alpene og Sound of Music. Den herlige festspillbyen er alltid vel verdt et besøk. Blant severdighetene som bør oppleves når dere besøker Salzburg er borgen viktig å få med seg, ettersom den ligger på en fjelltopp rett over elven. Dessuten er Salzburg Mozarts fødeby, og både hans fødested og hans bolig i senere år kan besøkes. Er man Sound of Music-fan er byen et must. Alle de vakre omgivelsene fra den populære filmen kan besøkes.

  Salzburg
  Musikalen Sound of Music ble spilt inn I Salzburg, og det er også Mozarts fødeby
Vis flere

Kart

Hotel Berghof Tauplitzalm
Tauplitzalm 19 8982 Tauplitz

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i ekstraseng 100% rabat
Barn 6~13.99 år i ekstraseng 30% rabat
Barn 14~99.99 år i ekstraseng 0% rabat