Bilferie til Hotel Berghölzchen

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Berghölzchen

Besøk den berømte domkirken Mariendom, som ikke ligger langt unna hotellet

Stilfullt 4-stjerners hotell
Rolig beliggenhet i Morizberg rett utenfor Hildesheim
Sightseeing i Hildesheim og velvære på hotellet
 • 975 km fra Svinesundbroen
 • 700 km fra Hirtshals
 • 280 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Massasje mot gebyr
 • Hund

Om hotellet

Det 4-stjerners Park Berghölzchen ligger i det vakre og rolige området Morizberg i kort avstand fra det livlige og historiske sentrum av Hildesheim. Hotellet ligger godt til med spennende opplevelser som venter rundt hjørnet.

Hotellet tilbyr 

Park Berghölzchen er et hyggelig og relativt lite hotell. Det har en trivelig salong og en innbydende lobby. Hotellet har wellness som en del av besøket, og du kan også starte dagen på hotellets fitnessenter. Koble av en stund i badstuen, og avslutt eventuelt med en avslappende massasje.

Hotellet serverer frokost i restauranten, hvor du finner det meste for en riktig god start på dagen. Restauranten har også en deilig og variert middagsmeny, lekre kulinariske kombinasjoner med ferske råvarer og internasjonalt preg, som er en del av hotellets stolthet. Den tilstøtende uteserveringen er perfekt hvis du vil nyte solen og slappe av i de vakre omgivelsene. Terrassen er åpen fra de første solstrålene på våren til det begynte å bli kjølig i været om høsten. Det er gratis parkering for hotellets gjester.

Rommene 

Park Berghölzchen tilbyr store og komfortable rom, som alle er utstyrt med gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV med kabelkanaler. Rommene har eget bad med dusj og toalett samt hårføner. Det er godt med plass på rommene, som er vakkert innredet, og de egner seg godt for både lange og korte opphold. Det er mulig å ta med hund, men du må i så fall oppgi dette ved bestilling og betale et tilleggsgebyr.

Verdt å se

 • Marienburg Slott (13.8 km)

  Som plukket ut av et eventyr og vakkert innhyllet i åsene i det historiske landskapet Calenberger Land ligger denne helt usedvanlige perlen av et slott. Det var opprinnelig en gave fra Kong Georg 5. av Hannover til hans elskede hustru Dronning Marie. Slottet ble bygget mellom 1858 og 1867, og ble til dronningens sommerresidens. Etter krigen i 1866 annekterte Preussen Hannover og Kong Georg 5. gikk sammen med Dronning Marie i eksil i Østerrike. Slottet ble derfor aldri bygget helt ferdig og står i dag nesten som det gjorde den gang. Derfor kan det bestemt anbefales for hele familien at ta en tur rundt i drømmeslottet og oppleve de dekorerte rommene og de skinnende kronjuvelene, som fremdeles tilhører kongeriket Hannover.

  Marienburg Slott
  Eventyrslottet Marienburg innhyllet i Callenbergers vakre landskap
 • Hannover Zoo (36.0 km)

  Med sine over 50 dyr er der mye å se på i den store dyreparken. Dere kan oppleve alt fra nesehorn, løver, tigre til mange andre flotte dyr. Likeledes kan dere oppleve dyrene bli foret samt dyreforestillinger med seler og fugler.

  Hannover Zoo
  Se de ville dyrene bli foret i Hannover Zoo
 • Sehnde (31.1 km)

  Den lille forstaden til Hannover huser omkring 23 300 innbyggere og har både butikker og supermarkeder, så der er ingen problemer å få kjøpt inn det viktigste. Det er også flere restauranter i byen, så hvorfor ikke prøve de lokale rettene slik som for eksempel ved Schützenklause-Restaurant, som kun ligger få kilometer fra hotellet. Byen har også Hannoversches Straßenbahn-Museum som har en helt unik samling av trikker fra perioden 1895 og frem til slutten av 1980-tallet. 

  Sehnde
  15 kilometer sydøst for Hanover ligger byen Sehnde
 • Hannover (38.4 km)

  Hannover sentrum med sitt store nettverk av gågater har noe for enhver smak, hva gjelder innkjøpsmuligheter. Ta en tur til den gamle bydelen med mange små spennende butikker. Besøk også hagene i Herrenhausen, som består av hagekunst i fransk barokkstil, landskapshage etter engelsk forbilde og botanisk hage. Anlagt av Hannovers fyrster og konger i det 17., 18. og 19. århundret, forener hageanlegget på enestående vis de viktigste stilretningene innenfor hagekunst. Anleggets hoveddel er "Grosser Garten", som er et historisk barokkanlegg i fransk stil med en stor fontene, vannkunst og labyrint.

  Hannover
  Hannover
 • Hameln (47.6 km)

  Den lille byen Hameln i bakkelandskapet Weserbergland er opphavet til sagnet om «Rottefangeren fra Hameln». Byen har en mengde nydelige bindingsverkshus og sandsteinshus fra perioden 16.- til 17. århundre. Spesielt  de såkalte rottefangerhuset, bryllupshuset og Dempters hus samt byens rådhus er interessante arkitektoniske herligheter med sine karakteristiske gavlutsmykninger prydet med diamantstein, samt masker og pyntelister og flotte utsmykkede karnapper.

  Hameln
  Det kjente sagnet «Rottefangeren fra Hameln» har sitt opphav i lille byen Hameln
 • Peine (60.4 km)

  I sentrum av Peine finner dere den store markedsplassen hvorfra dere kan ta en gåtur rundt i den gamle bydelen. Den største plassen i Peine er fra år 1220 og har dannet rammen omkring livet i byen gjennom mange århundrer. Ved plassen finner dere det gamle rådhuset. Byen har vært herjet av utallige branner og det har vært bygget flere forskjellige rådhus gjennom tidene. Det nåværende stammer fra 1827 og flere ganger om dagen sprer rådhusets klokkespill ekstra stemning i byen.

  Peine
  Den gamle markedsbyen Peine i Nord-Tyskland har mange spennende tyrkiske restauranter
Vis flere

Kart

Hotel Berghölzchen
Am Berghölzchen 1 31139 Hildesheim

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 6~11.99 år i ekstraseng 70% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 65% rabat